Maske Tarifleri Yz beyazlatmak iin nerileriniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxxxxxxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Domatesi cildimi sürünce minik minik sivilcemsi şeyler çıkıyor bende Alerji yapıyor yani.Benim de vucudum gayet beyaz yanaklarım pembemsi.Sırf o görüntüden kurtulmak için bb krem kullanıyorum.Onları cildimle aynı renge getirmemin bir yolu var mı yahu.Her yerim beyaz olsun istiyorum pembe yanaklar istemiyorum!

BENİM Bİ SORUNUM VAR YÜZÜM YIKAYINCA BEYAZ OLUYOR SONRA ARADAN YARIM SAAT GEÇİYOR KAHVERENGİ OLMAYA BAŞLIYOR

YÜZ BEYAZLATMAK İÇİN ÖNERİNİZ VARMI NE OLUR YAZIN:bbo:

su activia yogurtlar var ya prebiyotik onlardan al icine 8-9 damla limon damlat 2dk kapali kapta beklet ve yatmadan once gece kremi gibi yuzune sur. ve yuzunu mutlaka gunesten koru.

Cilt beyazlatılmaz, rengi açılır. Yani kullanacağınız kürlerle kremlerle cildi ancak kendi öz rengine döndürebilirsiniz. Onun dışında beyazlamış gibi görünse de etkisi geçici olur.

benim arkadaşım kullanıyor arap kızını uzun süre kullandığı için yüzü bembeyaz ben çok düzenli kullanmadım çok faydasını görmedim o yüzden.

Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim

Yardımcı olurmusunuz nasıl ulasbilirm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…