Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
kızlar yüzümüze her haltı sürüyoruz da pekmez süren yok mu? o kadar araştırdım da tam bir şey bulamadım. evde de baya varken değerlendirmek lazım dedim:)))
bir şaç gündür kil ya da mayayla karıştırıp sürüyorum iyi geliyor.Siz ne dersiniz?
baktığım heryerdesin ANNE
Kayıtlı Üye
ilk defa senden duyuyorum cnmm..
Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
Aslında işe yarayabilir ama yesek daha iyi olur :)
Bir de içindeki şeker kıl köklerini besler bence.
en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
ben de zaten hiç bir yerde duymadım da ilginç geldi sürsek ne olur diye düşündüm. geçenlerde ebru şallının programında greyfurt+pekmez geçiyormuş.başka da bi yerde duymadım.ama bebeklere bile 1 yaşından önce her gün verilecek kadar önemliyse bence neden sürmeyelim ki. ben bir kaç gündür kullanıyorum.ama her gece maske yaptığım için tam olarak hangisi iyi geliyor bilmiyorum tabi
en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
Aslında işe yarayabilir ama yesek daha iyi olur :)
Bir de içindeki şeker kıl köklerini besler bence.
şekercim pek çok şeyin içinde şeker var sonuçta. bal için de öyle diyorlar ama bi sürü maskede bal var.ama pekmezi gerçekten hiç duymadım.
pekmez şekerli bi gıda doğalda olsa.tüğlenme yapabililir dikkatli olun bence arkadaşlar bu defa tüğlerle uğraşmayın besler falan pörtler kıllar tüğler
en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
pekmez şekerli bi gıda doğalda olsa.tüğlenme yapabililir dikkatli olun bence arkadaşlar bu defa tüğlerle uğraşmayın besler falan pörtler kıllar tüğler
eee bal da aynı değil mi? o da doğal şeker içeriyor sonuçta???
medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
bi o kaldıydı. deneyelim bari eksik kalmasın
pekmez şeker pancarından yapılıyor genelde ama bal farklı arılar şeker pancarı toplamıyorlar bir sürü bitkiden çeşit çeşit topluyolar.bilmiyorum yinede bir iki defadan bişicik olmaz isteyen deneyebilir sadece bi fikirdi ama benim yapmıcam kesin.balıda pek yapmıyorum zaten aldığımız yediğimiz ballar %100 saf değilki basıyolar şekeri
en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
pekmez şeker pancarından yapılıyor genelde ama bal farklı arılar şeker pancarı toplamıyorlar bir sürü bitkiden çeşit çeşit topluyolar.bilmiyorum yinede bir iki defadan bişicik olmaz isteyen deneyebilir sadece bi fikirdi ama benim yapmıcam kesin.balıda pek yapmıyorum zaten aldığımız yediğimiz ballar %100 saf değilki basıyolar şekeri
ben de yapmıyorum artık.ama çok sık olmamak kaydıyla biraz koyulabilir bence.neden dersen kıl koklerini uyarmada bu kadar etkili olsaydı yaptıgımız her maske bızı afrodit yapması lazımdı hemen ve bu sayede de plastık cerrahı dıye bısey olmazdı.kellerın hepsı pekmezı suruverırdı.ayrıca bu sektor pekmezı hemen kullanırdı sac cıkartmak ıcın.keskeeee bu kadar etkılı olsa maskeler keske
yüzüne sürme her sabah kahvaltıdan önce 1 çay bardağı iç gitsin..çok yararlı