Maske Tarifleri yüzüne pekmez süren yok mu???????

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.534
18.227
kızlar yüzümüze her haltı sürüyoruz da pekmez süren yok mu? o kadar araştırdım da tam bir şey bulamadım. evde de baya varken değerlendirmek lazım dedim:)))
bir şaç gündür kil ya da mayayla karıştırıp sürüyorum iyi geliyor.Siz ne dersiniz?

ben de zaten hiç bir yerde duymadım da ilginç geldi sürsek ne olur diye düşündüm. geçenlerde ebru şallının programında greyfurt+pekmez geçiyormuş.başka da bi yerde duymadım.ama bebeklere bile 1 yaşından önce her gün verilecek kadar önemliyse bence neden sürmeyelim ki. ben bir kaç gündür kullanıyorum.ama her gece maske yaptığım için tam olarak hangisi iyi geliyor bilmiyorum tabi

pekmez şekerli bi gıda doğalda olsa.tüğlenme yapabililir dikkatli olun bence arkadaşlar bu defa tüğlerle uğraşmayın besler falan pörtler kıllar tüğler

pekmez şekerli bi gıda doğalda olsa.tüğlenme yapabililir dikkatli olun bence arkadaşlar bu defa tüğlerle uğraşmayın besler falan pörtler kıllar tüğler

eee bal da aynı değil mi? o da doğal şeker içeriyor sonuçta???

bi o kaldıydı. deneyelim bari eksik kalmasın

pekmez şeker pancarından yapılıyor genelde ama bal farklı arılar şeker pancarı toplamıyorlar bir sürü bitkiden çeşit çeşit topluyolar.bilmiyorum yinede bir iki defadan bişicik olmaz isteyen deneyebilir sadece bi fikirdi ama benim yapmıcam kesin.balıda pek yapmıyorum zaten aldığımız yediğimiz ballar %100 saf değilki basıyolar şekeri

ben de yapmıyorum artık.ama çok sık olmamak kaydıyla biraz koyulabilir bence.neden dersen kıl koklerini uyarmada bu kadar etkili olsaydı yaptıgımız her maske bızı afrodit yapması lazımdı hemen ve bu sayede de plastık cerrahı dıye bısey olmazdı.kellerın hepsı pekmezı suruverırdı.ayrıca bu sektor pekmezı hemen kullanırdı sac cıkartmak ıcın.keskeeee bu kadar etkılı olsa maskeler keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…