ben tüm vücut gidiyorum.. zaman alıyo be kızlar
arkadaşlar bende yüzümü yaptırmaya başladım daha ilk seansı bu hafta sonu gittim benimde çenemdeki tüyler kalın fakat yanaklarımdaki filan siyah olmasına rağmen ince her yer almıyo şimdi gittiğim kombine çalışma yapacaktı ama ince tüyleri jiletle temzileyip sonra işlem yapılacak dediler jilet denilincede irkildim tabikide boynumda bi yer denedik oranın durumuna göre tamamen yaptırırp yaptırmamaya karar vericem ama bu şekilde bi konudan bilgisi olan varmı bide görüşmeye ittiğinde hiç bi yer sölemiyo bunu seansa başlarken bilgi veriyolar ben bu rayı çok araştırdım çok rahatlatmışlardı beni ama şimdi bi pinpiriklendimbilgisi olan varmı
yüz uzun süredir yaptırıyorum kesinlikle bitmyiorr..
kolada araştırmadan gittimm.bakalım ne olacak dedimm..100 de 50 azalmaya razıydım açıkcası oda yüzden be terr hiç bir etkisi olmadı..
yüz için iğneli kesn diyorlarr herkeste memnunn önemli olan iyi işinin ehli birini bulmak...
lazerle yüz bitirmek mümkün deill bunu anladıkk..
yüz için lazere gitmek hayatının hatası bence. aynı şey kol içinde geçerli. Ben kolumada yüzüme de gittim ikiside çok çok arttı... bacak ve koltuk altında iyi sonuç veriyor ancak yüz ve kol için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.. =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?