Yüzüne lazer yaptırıpta çok iyi sonuç alanlar???

bende evlenmeden önce aceleyle kıldan tüyden kurtulmak istedim 2 seans adanada 2 seansta ankarada giitim makineler alexandra idi çenemdeki tüyleri cımbızla almıştım ondan dolayı kalınlaşmıştı onlarda fayda gördüm yoklar ama çene altı boyuna dogru faol bide bıyık aynen duruyo yanaklara ve alınada girince oralarda tüyler koyulaştı çogaldı belirginleşti yani lazerin faydasını göremedim evlenipte istanbula gelince netten araştırıp iki lazer merkezi ile görüşmeye giitim alexandre kullanıyolarmış bu tüylere lazer yapamayız dediler ve çok şaşırdım yani o halde kaldım öyle diode lazer yada igneli epilasyon yaptırmamı öerdiler bu hafta diode yapan bi yerle görüşmeye gidecegim bakalım ne yapıcam

arkadaşlar bende yüzümü yaptırmaya başladım daha ilk seansı bu hafta sonu gittim benimde çenemdeki tüyler kalın fakat yanaklarımdaki filan siyah olmasına rağmen ince her yer almıyo şimdi gittiğim kombine çalışma yapacaktı ama ince tüyleri jiletle temzileyip sonra işlem yapılacak dediler jilet denilincede irkildim tabikide boynumda bi yer denedik oranın durumuna göre tamamen yaptırırp yaptırmamaya karar vericem ama bu şekilde bi konudan bilgisi olan varmı bide görüşmeye ittiğinde hiç bi yer sölemiyo bunu seansa başlarken bilgi veriyolar ben bu rayı çok araştırdım çok rahatlatmışlardı beni ama şimdi bi pinpiriklendimbilgisi olan varmı

cnmm ben yüzü için ilk bseasna başka yere gitmiştim yüzümü jiletledi kadın çok canım sıkıldı..bıraktım orayı başka yere gittim..şimdiki yerimden memnunum doktor hayatta yüze jilet vurulmaz dediii..benim çenemdekiler kalındı şuanda inceler..ama favorimdeki inceler hala duryor..1 sene oldu yüzüme gideli..daha bi sene gitmem gerekecek.....yüz çok ugraştıyor..kolatıma gidiyorum 3.seasnım bitti diyebilir..genitalde göbekte öyle..şiimdii bacaga başladım..yüzüm kdr uzamıycagı kesin..bi insan yüze gidiyorsa 2 senesini gözden çıkartmalı onu anladım:)

ya çok kötü hissediyorum kendimi başka bi kaç yere daha sordum onlarda öle yapıyolarmış çok sabırlı olmam gerektiğini her deasıda görüştüğüm her yer söledi ama bu jilet olayı çok kastı beni zaten bide çok pinpirikliyim nasıl nerde yaptırcam hiç bilmiyorum bide yüzümdeki ince tüyleride her yer almıyo işte o sorunum var bunlarda ince tüyleri jiletliyo öle alıyo :1no2:

ben 25 seans yaptırdım ve her yere yayıldı tüzümdeki kıllar yüzünüze sakın yaptırmayın lazer ben hiç önermiyorum şansınız ve ii yapan bi yer varsa iğneli yaptırın ben artık ona döndüm ama çok yeni daha 1 kere yaptırdım o yüzden bişi diyemiorum henüz

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

yüz uzun süredir yaptırıyorum kesinlikle bitmyiorr..
kolada araştırmadan gittimm.bakalım ne olacak dedimm..100 de 50 azalmaya razıydım açıkcası oda yüzden be terr hiç bir etkisi olmadı..

yüz için iğneli kesn diyorlarr herkeste memnunn önemli olan iyi işinin ehli birini bulmak...

lazerle yüz bitirmek mümkün deill bunu anladıkk..

teknolog evet maalesef lazerle yüz bitmiyor hatta inceler daha kötü oluyor bi hata yaparak yüzüme lazere başlamıştım tam 1,5 yıl gittim yüz için ama bitmediği gibi aslında olmayan görünmeyen incecik tüyleride coşturdu .Şimdi iğneliye başladım 4seansımdayım ve ciddi azalma var keşke en baştan iğneliye başlasaydım diyorum ama işte yaşararak öğreniyoruz

yüz için lazere gitmek hayatının hatası bence. aynı şey kol içinde geçerli. Ben kolumada yüzüme de gittim ikiside çok çok arttı... bacak ve koltuk altında iyi sonuç veriyor ancak yüz ve kol için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.. =(

canım peki kollrındaki kıllar bacak kılları gibi yoğun,sert ve siyah mıydı bi de hangi Aleti kullandın çnkü alexandrite lazeri kol sırt omuz ve yüz bölgesinde önermezler ters etki, yaratıp arttırabilir de (bende olduğu gibi)ama kılların sert ve siyahsa yanıt muhakkak görürdü

merhabalar arkadaşlar bende alexsandırayt cıhazıyla yüzüme baya uzun süre yaptırdım ilk zamanlar sık sık ayda bir daha sonraları altı aya bir düştü ama çevremdende gördüğüm sorduğum kadarıyla lazer yüz icin yeterli sonucu vermiyor.özellikle inceyse kıllarınız hic bulaşmayın derim.kalın olanlar ise belli bir süre yapıp bırakın ve iğneliye gecin.yaptırıken memnun kalınıyor lazerde kolay ve pratik ama netice yok.kismi netice aldım ben evet lazerden inkar edemem.ben on yıllık tecrübe sonucu bunu söylüyorum.ve gercekten kimsenin mağdur olmasını istemiyorum.en azından okuyanlara belki yol gösterir yorulmaz paraları boşa gitmez diye yazıyorum.iğneliyide iyi yapan bir yere yaptırmak lazım.yoksa leke ve iler sizi üzer.ben şimdi iğneliye devam ediyorum.inş bakalım memnunum şimdilik.:nazar

7 seqansıma gitcemm cenemde kalın kıllar vardı çok amaa çok rahatsız ediyorlardı şimdi keid tüyü ibiler hiç rahatsız etmiyorlar..boynumda bi ikitane vardı malesef arttılarrr..favorimde çok inceldi...yüz çok uzun zaman gidilmesi gereken bölge ksılar ..boynumdakilerde sanırım 4-5 seasn sonra biter...yani ebn tıplamda 12 seasnsı gözden çıakrdım..en aından temizlik kıslar 2 ay bşy çıkmıyorrrr agdayla ugraşmaya degmes o açıdan güzel...
vucuduma gidiyorum memnunum ...
kısacası kol ve yüz çok zor cvp veren bölgeeee..mesela ilk 4 seasnta çenemde bi deişiklik olmadı çok üzülmüşştüm bırakmayı düişündüm ama doktorum 7 seasna kdr sabırla bekle dedii ciddende öyle oldu 6 seasnın sonunda çenemde yok dneilcek kdr az var onlarda kedi tüyü gibi:)

ben yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum 3üncü seyansta azaldıgını farkettım yüzümdeki kıllardan adeta utanıyordum :kedi: Çok üzgünüm çoooksaclarımı önüme getırıp öle yürüyordum ama lazer epilasyondan sonra saclarımı toplayarak yürüyorum ben çok rahatladım bu konuda:)=)

lazer ilk 3 seansta yüzünüzde kalın tüyleri ciddi oranda azaltıyor, fakat zamanla görüyorsunuz ki ince tüyleriniz de sertleşmiş, elinize batıyor.
tecrübeyle sabittir, 10 seans gittim yüzüme, kalınlar bitti fakat inceler sertleşti... ve bunun sonu yok.
en iyi cihaz olmasına rağmen, yüz bölgesine lazer denemeyin...
şimdi kışın iyi birisini bulup iğneli yaptırcam.

owwww kızlar naptınız allah aşkına ben bunları lazere gitmeyen biir olarak okumuş olsam anında vazgeçerdim lazerden felan oturup karalar bağlardım tamam siz sonuç almamış olabilirsiniz ama herkesin tüyü hormonu ve vücut yapısı birbirinden o kadar farklıki bişeyi denemedende göremezsiniz yani siz sonuç almasanız bile karşınızdaki almayacağı anlamına gelmez benim bugün beşinci seansım bitti ve ilke oranla çok fark var ve biteceğinede inanıyorum benim kıllarım çok köklüdür yani lazerin en sevdiği kıl tipi o yüzden ben çok faydasını gördüm günden güne gelişme var zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…