Arkadaşlar annem geçenlerde tüm vücut için lazere başladı.bende bıyık ve burun kılları için gittim.kadın bana gerekli olmadığını ve dahada çoğalabileceğini söyledi.sizcede öyle mi? memnun kalan yok mu ya yüz içiinn yorumlarınızı bekliorm
burun içine yapılıyor muymuş.. peki uygulattın mı ..bende yaptırayım eğer yapılıyorsa
ayy çok acır haaaaaaakannehir
cnmm ben yüz için gidiyorum...çenemdekiler kalındı bayaaaaa 3 seasnımda tüy haline geldiii...ama yanak kısmımda ince olanlardan bi kaçı kalınlaştııı biras sonradan incelcekkk ama uzun seasn gitmem gerekecek..kalınlarr süper inceliyo...bıyık benim inceydii doktorda çok uzun sürede biter dedii...senn agda mantıgıyla yaptırcan 10-15 seasn belkide daha fazla sürer onu göze alıyosan cnm yaptırrr...ama doktorun gerek yok dediyse boşver:)
lazerde benim kıllarım azalacağına çoğaldı 5.10 kıl varken çenem boynuma kadar kıl oldu iğneliye başladım şimdi çok memnunum bir kaç seansa baya inceldi ve azaldı bence hiç lazer yaptırmayın iğneli kesin çözüm.
önumuzdekı mayıs ayında bana 2 sene olacak lazere başlayalı. hala gidiyorum başıma sardım bı kez bu belayı ama sonum iğneli gibi duruyo
ben 16 seanstır gidiyorum sonuç iç acıcı değil. yuzumdekı tuyler ayva tuu gibi incce ama renkleri ayva tuyune göre hafif belrgindi
kızlar ben çok memnun kaldım gittiğim yerden yüzümde hiç tüğ kalmadı ve yaklaşık 1 senedir gitmiyorum yüzümde hiç tüğ çıkmadıçok şükür bir arkadaşımız 16 seans demiş şarıdım kaldım:1shok:
Ben de yüz bölgesine 3 kez yaptırdım.Her seanstan sonra boyun kısmında özellikle kılların uzadığını ve birazda arttığını farkettim.Eskiye göre cılız oldular tabi ama şimdilik pek değişme olmadı.Bir de sivilce çıkmaya başladı cildimde.Lazerin, tam tersi bir etki gösterdiği yani sivilceyi azalttığı söyleniyor aslında.Aynı yan etki sizde de oldumu arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?