• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüne lazer yaptıran varmıııııı yardım yardımmm:)

canım ben de yüze başlamıştım lazere. Ama çoğalttı işte. O yüzden bıraktım ağdayla alıyorum şimdilik. Iğneliye başlayacağım yüz için. Diğer her yerime lazer yaptırıyorum koltuk altı, bacak, genital

anladım canım peki onlardan memnunmusun bende yüze iğneli düsünüyorum

kızlar ben 8 seans tüm vücuduma lazer yaptırdım en son mayıs 17 de yaptırdım ve bitti bittiğinde tamamen bitmiş gibiydi ama geçen zaman içerisinde hem genital alt dudaklarda çıktı ve makinayla almak zorunda kaldım hemde bacağımın üst kısmında tekrardan çıktı koltuk altımdada 3-5 tüy çıktı bakınca belli ama uzaktan bakınca belli olmadığı için dokunmadım ama bacaklarımdaki baya belli yani diyeceğim o ki okadar eziyete ve maliyete rağmen tamamen bitmiyor şu faydasi var ki tüyler inceliyor makinayla daha kolay alınır hale geliyor ama bitmiyor

sanırım buldum kızlar ametistiring güzellik merkezine gidecegim kızılayda.yüzüme iğneli difer vücudumada lazer yaptırtmaya karar verdim.orda her 2 sinide yapıyolar

Arkadaşım ben de senin gibi yüzüme lazer yaptırmaktan , yüzümü jiletle almaktan korkuyordum. Ama bi ömür de ağdayla geçmezdi. Yüzüme lazere başladım kullandığım aletin adı DİOT SAPRANO çok memnunum 2. seansım bitti neredeyse yok denilecek kadar az çıkıyor.:34:

bende yeni başladım ama makina adonis marka.sopranonun iyi olduğunu duydum ama imkanlar el vermedi.jiletledi azıcık daha ilk seans bitti ne olack bilmiyorum korkuyorum da daha kötü olursam diye

diot cihazı nasıl kızlar benim yaptıracagım yerinki diot mus ince tüyleride göryo dedi.pek anlamıyorum ben ıpl ucuz olyo anladıgım kadarıyla bu aynı seymi

Son düzenleme:
diod cihazı nasıl kızlar benim yaptıracagım yerinki diod mus pek anlamıyorum ben ıpl ucuz olyo anladıgım kadarıyla bu aynı seymi

ipl ile hic girmedim ama diode cooook memnundum hic acıtmıyor(eger utulemeyse.. galiba baska diode cesitleri de var) ama yüz icin jiletlme istiyor o yanı kötü sadece. bi de genitale diode ile yaptırma ya herkesin cildine falan temas ediyo sonucta her ne kadar antibakteriyel kendi kendini temizliyor deseler de... ben güvenemiyorum yani

Yüz hariç diğer bölgelere alexandrite gayet iyi netice veriyor. gerçi birçok farklı etken var sonucu etkileyen (hormonlar, yaş, genetik, tüylerin durumu vs). ama genitalden pişman olanı duymadım daha:) çok çabuk azalıyor

ipl ile hic girmedim ama diode cooook memnundum hic acıtmıyor(eger utulemeyse.. galiba baska diode cesitleri de var) ama yüz icin jiletlme istiyor o yanı kötü sadece. bi de genitale diode ile yaptırma ya herkesin cildine falan temas ediyo sonucta her ne kadar antibakteriyel kendi kendini temizliyor deseler de... ben güvenemiyorum yani

ya jilet daha cok cogaltır yüzümü iğneliyle yaptırıcam sanırım.ama diğer yerelerede diod yaptırıcam baska makineleri yok sanırım ama kadın ince tüylerede etki ediyo dedi

Kızlar IPL'i internetten araştırın kesinlikle hiç kimse önermiyor ben 1 seans gittim sonra korkup DİOT'a başladım. Bu arada yüzümede iğneli epilasyona gittim. Rezil oldu yüzüm delik delik izler kaldı gideceğiniz yeri iyi seçin 2 seans gittim , hem bütün kıllara ulaşamıyorlar hem de yaralarıda cabası . 1 haftadan fazla süre yüzüme dokunamıyordum hatta yüzümü nasıl kapatsam diye düşünüyordum saçlarımı yüzüme falan kapatmaya çalışmıştım:2: sonra dedim bu böyle olmaz dayanamam zaten iğnelide canım çok acımadı ama bir süreden sonra acıtmaya başladı dayanamadım artık kalktım dayanamıyorum dedim yarıda bıraktırdım. Tabi herkesin acı şiddeti farklı, bazı uyuşturucu kremler varmış eczanelerde onlara bakın. Dikkatli olun derim size yani bende sizin gibi çok tereddütle başladım eğer illa iğneli diyorsanız size iğne ucu verecekler , saç teliniz kadar ince bir iğne. Hangi iğnenin daha iyi olduğunu internetten araştırın, karar verdiğiniz iğnenin piyasa araştırmasını yapın, gideceğiniz yerde de iğne fiyatını öğrenin benim gibi kazıklanmayın :1:

Kızlar IPL'i internetten araştırın kesinlikle hiç kimse önermiyor ben 1 seans gittim sonra korkup DİOT'a başladım. Bu arada yüzümede iğneli epilasyona gittim. Rezil oldu yüzüm delik delik izler kaldı gideceğiniz yeri iyi seçin 2 seans gittim , hem bütün kıllara ulaşamıyorlar hem de yaralarıda cabası . 1 haftadan fazla süre yüzüme dokunamıyordum hatta yüzümü nasıl kapatsam diye düşünüyordum saçlarımı yüzüme falan kapatmaya çalışmıştım:2: sonra dedim bu böyle olmaz dayanamam zaten iğnelide canım çok acımadı ama bir süreden sonra acıtmaya başladı dayanamadım artık kalktım dayanamıyorum dedim yarıda bıraktırdım. Tabi herkesin acı şiddeti farklı, bazı uyuşturucu kremler varmış eczanelerde onlara bakın. Dikkatli olun derim size yani bende sizin gibi çok tereddütle başladım eğer illa iğneli diyorsanız size iğne ucu verecekler , saç teliniz kadar ince bir iğne. Hangi iğnenin daha iyi olduğunu internetten araştırın, karar verdiğiniz iğnenin piyasa araştırmasını yapın, gideceğiniz yerde de iğne fiyatını öğrenin benim gibi kazıklanmayın :1:

ya gercektenmi aynen ya yüzümü delik desik etmesinlerde ben her gün cekerim razıyım ona yüzüme diod yapsam nasıl olur sen dioddan memnunmusun ozaman iğnedende vazgeceyim ben ya yüzümü mahvetmektense cekerim

gidecegim yer iğneli dakkası 1,5 tl dedi lazerde 50 tl dedi iyimi sence yüzümüdemi diod yapsam acaba bıyık bölgemde kalın tüyler var yüzümde ince aralrda cenemde tek tük siyah kalın cıkıyor

Back