Kızlar IPL'i internetten araştırın kesinlikle hiç kimse önermiyor ben 1 seans gittim sonra korkup DİOT'a başladım. Bu arada yüzümede iğneli epilasyona gittim. Rezil oldu yüzüm delik delik izler kaldı gideceğiniz yeri iyi seçin 2 seans gittim , hem bütün kıllara ulaşamıyorlar hem de yaralarıda cabası . 1 haftadan fazla süre yüzüme dokunamıyordum hatta yüzümü nasıl kapatsam diye düşünüyordum saçlarımı yüzüme falan kapatmaya çalışmıştım:2: sonra dedim bu böyle olmaz dayanamam zaten iğnelide canım çok acımadı ama bir süreden sonra acıtmaya başladı dayanamadım artık kalktım dayanamıyorum dedim yarıda bıraktırdım. Tabi herkesin acı şiddeti farklı, bazı uyuşturucu kremler varmış eczanelerde onlara bakın. Dikkatli olun derim size yani bende sizin gibi çok tereddütle başladım eğer illa iğneli diyorsanız size iğne ucu verecekler , saç teliniz kadar ince bir iğne. Hangi iğnenin daha iyi olduğunu internetten araştırın, karar verdiğiniz iğnenin piyasa araştırmasını yapın, gideceğiniz yerde de iğne fiyatını öğrenin benim gibi kazıklanmayın