• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümüze düşen saçlar kıllanma yapar mı?

pearlpearl

🌿
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
1.195
1.220
333
Merhaba herkese. Ben bu konuyu merak ediyorum. Hep duyarım kahkül bırakma kıl basar alnını falan derler. Yüzümde saçlarıma yakın yerlerde var biraz ince kıllar. Tüy biraz hafif kalır diye kıl diyorum. Sizce saçlardan dolayı mı?

Bende Duydum Bunu..
Doğru Olduğunu Düşünürüm..
Saçlar Hep Öne Doğru Olursa, Saç Çıkar Hatta Tüylenir..
Fakat Saçlarını Toplarsan Alnın Açık Olur..

Ama Tabi Küçük Çocuklar İçin Geçerli Olduğu Kanaatindeyim..

ben geçen sene kahkül bıraktım uzunca bir zaman,ama hiç böyle birşey olmadı,ilk defa sizden duyuyorum.

biraz saçma geldi bana :1: :1:

Bana da saçma geliyor ama saçlarım kaşlarıma çok yakın yani 1-1.5 cm var arada. Ve oralara da saç değiyor. Genelde önlerime düşürmem saçlarımı ama o yüzden olduğunu düşünüyorum.

bende 4 5 senedir kahküllü gezerim böyle bişi yok ayva tüyleri dedikleri tüyler var ama sert kıl yani saç yok

Ben kendimi bildim bileli (19 yıldır) kahküllüyüm ama alnım gayet temiz. şakak kısmında saçın başladığı yerde ince saçlar var sadece ama o da herkeste olur diye düşünüyorum saça bağlanıyo çünkü. :)

Ben kendimi bildim bileli (19 yıldır) kahküllüyüm ama alnım gayet temiz. şakak kısmında saçın başladığı yerde ince saçlar var sadece ama o da herkeste olur diye düşünüyorum saça bağlanıyo çünkü. :)

Ben de onlardan bahsediyorum işte. Çevreme bakıyorum kimsede yok neredeyse. Olanların da alnı baya geniş. Acaba bu yüzden midir diye merak ettim.

Back