Sizinle konuşmak iyi geldi kızlar teşekkür ederim ama içimi okumussunuz sevgilim evet sevmiyor bence sevse idi igrenmez ve bunu o ifadeyle yüzüme söylemezdi ortada hiç bir neden yokken. Ben ona artık ne yapsam yaranamam herseyim ona ters gelir ona nasılsın desem sövdüm diye algılar seni seviyorum aşkım desem midesi bulanır doğru ya hersey ortada 3 aydir soğuktu bana bu yaşadığım son olay da herseyin özeti noktayı koyan olayin temeli oldu. Ben güzel bir dille açık açık konuşup ayrilmak istediğimi soylicem istediği kadar şirinlik yapsın kanmayacagim buna kendim için kendime söz veriyorum. Nereye kadar gider böyle kendi ayağıma sıkıyorum resmen herseyin farkındayim evet silah canımı çok acıtır yürüyemem hayatımdan bazı şeyleri kısıtlar yaralanirim ama bunları bile bile sıkıyorum ayağıma işte benim de sevgilim bu silah örneği gjbi beni üzcegini bile bile mutsuz olacağımı bile bile devam ettirmek kendi ayağıma sıkmak olcak yok kalsın istemez be. kısacası son kararım bu şirinliklerle öpücüklerle yakinlasmalarla artık etkileyemecek çünkü kanmam artık kkmse durduk yere sevgilisine iğrendim demez öyle kötü bakarak demek ki cidden böyle ki bunu belli ediyor açıkça acılar gerçek ama bu kadar salak olmak da bana yakışmıyor artk çok zor olcak seni unutmak ama sen yokken de ben yaşıyordum vardım dünya da senleyken de, zor olcak çok alıştım sana ama üzgünüm içimde ki seni kaybettin benden hoşçakal mis kokulum, herseyim