Sivilceli Ciltler Yüzümdeki Sivilce izleri & gözeneklerin RESMİNİ çektim!Bana yardımcı olabilir misiniz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
adını bilmiyorum yazdırmayı unutmuşum.ayın 15inde kontrole gidicem o zaman yazdırıcam adınıda hemen burda paylaşırım :)

yaseminim çukurlar ve delikler icin seninkiler daha çok delik gibi contratubex diye tedavisi uzun ve sabır isteyen ilaç 100 de 100 çözüm doktora git onun kontrolünde öncelikle tabiki önerecektır önermezsede danış derm kendini üzme sevgiler

arkadaşım ne yaparsan yap gözenekler kapanmıyo bendede bı ara acaıp cok sivilce vardı celeosin t%1 losyon var onu kullandım sıvılceler ve sıyah noktlar gecti ama cildimde delikler olustu senın cildin gibi gülsuyu tam kapatmasada cildi canlandırıyı şimdi onu kullanıyorum

Şimdi sıkı durun ister yapın ister yapmayın sarmısak suyu kokusuna eşiniz veya çocuklarınız dayanabilirse tabi.3-4 aylık kullanımda ciltte önemli derecede düzleşmeler oluyor doğal bir peeling gibi.Yavaş yavaş düzeltiyor ben yaptım ve çok güzel sonuçlar aldım fakat kokusundan dolayı artık yapmıyorum çünkü çok şikayet etti evdekiler.4-5 diş sarımsağı döverek 50 mm lik küçük bir şişeye suyla koyun sonra güzelce çalkalayıp 1 gün filan bekletin.En önemlisi bu şişedeki sarımsak suyunu başka bir şişeye boşaltmanız lazım çünkü sarımsak lifleri ciltte durduğu yeri yakıyor bir şekilde süzüp öyle kullanmalısınız.Cildinize sürdükten sonra yanma olacak yanma bitince yüzünüzü yıkayıp tekrar sürün ama en fazla günde 2 defa yapın kızarma çok fazla olabilir.

canim Yaa Cildini Görunce Cok Uzuldum Ama Tavsiye Edecegim Sadece Defne Sabunu Var Tabikide Devamli Kullanimda Bayagi Bi Duzelme Oluor

ergenlik sivilceleri o dönem bittiğinde zaten geçio asıl sorun bizlerin ergenlik sonrası çıkanları takmamız dolayısıyla bebek gibi cildi olanlar doğal olarak yüzlerine özel günler dışında neden pudra yada fondoten kullansın ki.bundan kaynaklanan bişi değil kesinlikle sorun var die kullanıoruz pudra fln ztn.

slm bu konuda en iyi çözüm iyi bir cildiye doktoru kozmetik yada diğer yöntemler kesinlikle işe yaramıyor

arkadaslar tek basina cikan sivilcelere ne kullaniyorsunuz su anda cenemde byuk bir sivilce var ;benim sivilcelerim tek tek cikiyor ve buyuk oluyor ....oynamamak icin kendimi zor tutuyorum ...cildimde cok kuru ...bu siralar yenilemek istiyorum genel olarak kullandigim kremlerm var ama ben isil isil bir cilt istiyorum bu arada yasim 33
benim izler icin doktor verdi ama bu tek cikanlari neyapicam?????

bence senin cilt soyma işlemi yapman lazım ahalı ürünlerle ondan sonra bakım ama sürekli bence bu konuda uzmana git o yol gösteriri

sekerım valla tek bıldıgım seyyyyyyyyyy sıkıntı olmayacak hayatında ben bır ara sıvılcelerden yuzum gozukmuyordu sımdııııııı tek tuk cıkıyorrrrr o kada rılac kullandım ama gecmedı hayatım yoluna gırınce kendılıgınden gıttıııııııı ama tabıkı ızlerı yavas yavas gıtmeye basladıııııı plıngggg yap yada son nokta doktorlar cılt soyma tedavısı yapıyorrrrrrrrrrr

siyah noktalardan kurtulmanın yolunu buldum ben yasemincim günde en az 10 defa limon suyu sür yüzüne canım görceksin kurtulacaksın sende

bayanlar tüm yazılanları okudum ama kafamda soru işaretleri var öncelikle soyucu etki yaratan kremler ki ben tretini kullandım baya bir süre cildim soyuldu etti.. ama cukurlular gözenekler kaybolmadı aksine ben arttıgını genişledigini gözlüyorum nedenlerini baska seylerde aramak gerekir mi bilemem ama şöyle bir düşüncem var.. bu soyucu kremleri cildimize sürerken gözeneklerin cukurlukların içinede sürmüş oluyoruz yedirirken.. dolayısıyla cilt teki soyulma gözenek içlerindede oluyo peki nasıl düzelecek bu durumda gözenekler?? birde şunu sormak isterim hakkaten bir tanecik gözenek birtanecik çukurluk dahi olsa evet bu keremler gecirdi diyabiecek olan varmı...???

seninkiler yine iyi bence bende daha fazlası var ama zamanla geçiyor dert etme bence sitresde sivilce çıkarıyor bendede var ama yanında bide sivilcelerim var doktor bana ergenlikten dolayı sivilce oluyor ergenliğin bitince ne sivilce kalır ne leke dedi biraz oynamışşın dedi ama gecer dert etme dedi sende drt etme geçer

canım çukurcuklar oluştu onlar nasıl geçecekki senağlama

yaseminim sana kesin çözüm canımm senin çukurların gördüğüm kadarıyla çok küçük insanın canını hayli sıkıyor.benimkileri görsenn bu kız ii kendini boğaz köprüsünden atmamış dersin acayip şekilde 12 yaşımdan beri vardı hep sıktılar kötü görünüo diyee durum sivilce izleri işte. sebamet isimli sabun var sivilceli ciltler sadece onu kullanmalı bunu bana bi cildiyeci arkadaş söledi eczaneden aknefug bp5 al sabah akşam sürr kızarıklık kaşınma ve yanma etkisi yapıo dayanırsann bu işten karlı çıkarsın kesinlikle öneriyorumm yap . deriyi soyuyo bebek gibi olucağına garanti veriorum geçmiş olsunn

zamanla geçio evet cilt kendini yeniliyor fakat 35 yaşına kadar her ihtimale karşı önlem alınmalı en ii çözüm yolu bu . işimizi şansa bırakmamalıyız demi :) tekrarlıyorum sebamet sabunla sabah akşm yıkadıktan sonra aknefug bp5 i sür en yakın zamanda geçiceğine yemin edebilirim

çukurlar için kesin çözümü yazıorum ama kabul etmiyolar ben nasıl sölicem bunu sana ???

nasıl kullandın peki Geceleri mi sürdün okula gidiyoz malum sabah yüzümüz pul pul olur mu:çok üzgünüm: bi de gündüz sürsek güneş lekesi oluşur:uhm:

siyah noktalardan kurtulmanın yolunu buldum ben yasemincim günde en az 10 defa limon suyu sür yüzüne canım görceksin kurtulacaksın sende

limon asitli ve yoğurt limon maskesi yüzünden benim cildimde gözenek oluştu deriyi delio çünkü asiti yakıo Artık maske yapmıyorum bebek gibi cildim mahvoldu sivilce doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…