- 11 Şubat 2007
- 468
- 927
- 39
siyah noktalardan kurtulmanın yolunu buldum ben yasemincim günde en az 10 defa limon suyu sür yüzüne canım görceksin kurtulacaksın sende
seninkiler yine iyi bence bende daha fazlası var ama zamanla geçiyor dert etme bence sitresde sivilce çıkarıyor bendede var ama yanında bide sivilcelerim var doktor bana ergenlikten dolayı sivilce oluyor ergenliğin bitince ne sivilce kalır ne leke dedi biraz oynamışşın dedi ama gecer dert etme dedi sende drt etme geçer
yaseminim sana kesin çözüm canımm senin çukurların gördüğüm kadarıyla çok küçük insanın canını hayli sıkıyor.benimkileri görsenn bu kız ii kendini boğaz köprüsünden atmamış dersin acayip şekilde 12 yaşımdan beri vardı hep sıktılar kötü görünüo diyee durum sivilce izleri işte. sebamet isimli sabun var sivilceli ciltler sadece onu kullanmalı bunu bana bi cildiyeci arkadaş söledi eczaneden aknefug bp5 al sabah akşam sürr kızarıklık kaşınma ve yanma etkisi yapıo dayanırsann bu işten karlı çıkarsın kesinlikle öneriyorumm yap . deriyi soyuyo bebek gibi olucağına garanti veriorum geçmiş olsunn
siyah noktalardan kurtulmanın yolunu buldum ben yasemincim günde en az 10 defa limon suyu sür yüzüne canım görceksin kurtulacaksın sende