Sivilceli Ciltler Yüzümdeki Sivilce izleri & gözeneklerin RESMİNİ çektim!Bana yardımcı olabilir misiniz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
çene bölgesine sürüldüğünde ve burun kenarlarına kızarıklık yapıo ama size garanti kesin çözüm diorum artık bi kaç gün göze alıcaksınız kızarıklığı geçmesini istiyorsanızz :):)

bu ilacı suratta ne kadar uzun tutarsanız o kadar etkili sabah ve yatmadan önce sürün

canim isallah bir cözüm bulursun ama bence bir cilt doktoruna gitsen.benim kardesimded sendeki cok sivilce vardi o doktora gitti simdi iz filan hioc birsey kalmadi galiba karacigerlede alakali olabiliyormus.

Evet benim bir dönem yüzüm,gözüm şişmeye başladı,heryerde sivilce çıkmaya başlamıştı.
En son doktora gittik ve karaciğerde sorun oldğunu öğrendik.:nazar:

arkadaşlar yıllardır uğraşıyorum şu lanet gözenekleri kapatmak için
gitmediğim dr kalmadı.. malesef cilt kalıtsal bir miras. doğuştan şans
yanii.. gözenekler kapanmıyo yalnız önemli olan yeni gözeneklerin açılmaması
tavsiye edebileceğim tek şey sakın ama sakın limon ve domates maskeleri
yapmayın. asitli oldukları için cildi daha da yakıyor ve yeni gözenekler açıyor

arkadaşlar gözenekler için yapılması gereken şey cildi soymaktır.tca bölümünü okursanız orada deneyimlerimizi yazıyoruz.ister güzellik merkezinde ister evde dikkatlice bu işi yapabilirsiniz.bende çok gözenekli ve izli biri olarak karar vermek için araştırıyorum.tca sol.,afas ürünleri,tretin krem arasında kaldım.

sırf buraya yazı yazabilmek için üye oldum.
o izleri geçirmek için iki yöntem var benim bildiğim.
biri soyularak geçirilmesi,
2. si lazerle çukur yerlerin dolgulanması
sivilceleri geçirmek için doğal yöntem isterseniz bildiğim bilgiler doğrultusunda yardımcı olabilirim.

sırf buraya yazı yazabilmek için üye oldum.
o izleri geçirmek için iki yöntem var benim bildiğim.
biri soyularak geçirilmesi,
2. si lazerle çukur yerlerin dolgulanması
sivilceleri geçirmek için doğal yöntem isterseniz bildiğim bilgiler doğrultusunda yardımcı olabilirim.

Doğal yöntemlerden yardımcı olursanız aynı sorundan muzdarip bizlerde çok seviniriz, teşekkürler şimdiden.

Doğal yöntemlerden yardımcı olursanız aynı sorundan muzdarip bizlerde çok seviniriz, teşekkürler şimdiden.

cukur gibi olan izler dogal yollarla gecmez arkadaslar, sivilceler ilaclarla veya dogal yollarla gecsede, ergenlik doneminde elle dokunmayla veya uzun sureli tedavilerle kalan sivilce izleri kimyasal peelingle gecebilir, bu da kisin uygulanabilecek bi yontem, gunese cikmamak gerekiyo...:yerimseniben

merhaba canım sana tavsiye edebileceğim tedavi yöntemi mezoterapi.. bana çok faydası oldu doktorum sadece 4 seans uyguladı ve cildimde iananılmaz iyileşmeler oldu uzun bi süre akne çıkmadı tabi tedaviye ara verdiğim için akne çıkıyor doğal olarak ama cilt temizliğini asla ihmal etmiyorum bununda çok faydasını görüyorum cilt ihmale gelmiyor

arkadaşlar bende sivilce ve sivilce izlerinden çok çekmiş bir kişi olarak size forever living products ın ürünlerini tavsiye edeceğim aloe propolis, aloe vera gelly, aloe activator, aloe first bu dördü süper ürünlerdir almanızı tavsiye ederim sivilce, sivilce izi, yanık, yara bere pek çok şeye iyidir ben sivilce ve sivilce izlerim için zamanında cilt doktoruna gittim ve roaccutane kullandım fakat doktor sivilce izlerimin tam olarak geçmez ama belirginlinliği vereceğim ürünlerle biraz azalır olmazsa cildini soyduturursun demişti doktor tretin gibi birkaç ürün daha verdi isimlerini şuan hatırlamıyorum faka hiçbir faydaları olmadı ve bi tanıdığımızın tavsiyesi üzerine hiç de inanmayarak bu ürünleri aldım doktora roaccutane tedavisi sırasında bu kremleri de sürdüğümü söylemedim roaccutane tedavisi bittiğinde cildimdeki izler yok oldu doktorda şaşırdı soydurmana gerek kalmamış dedi arkadaşlarım hele bu aloe vera ne mucizevi bir bitkiymiş dediler şaşırdılar hiç mi yok dersen 1-2 iz kalmıştır ama hiç belli olmuyor cildimi güneş ışığına tuttuğumda aynayı çok yaklaştırıp bakarsam o da nazar boncuğu olsun göz altı kırışıklığınız ya da morluğunuzda varsa onun için de forever alluring eyes ürününü kullanmanızı tavsiye ederim pek çok ürün kullandım dünya kadar para döktüm hiçbiri bu forever living products ın ürünleri kadar işe yaramadı umarım sizlere yardımcı olmuşumdur web adresini vereyim Forever Living Distributor Login

ewet arkadaslar bunlar doğal ürün olduğundan herşeyden önemlisi hiçbir kimyasal veya kansorejen madde içermemeleri.. ayrıca bizimki dahil 143 ülkenin saglık bakanlığı onayı ve FDA onayı var urunlerde..Aleo bilim konsayi tarafından ürünlerin saf aloe vera suyu baz alınarak yapıldığı ve tamamen bitkisel lduguda kanıtlanmıs..
gonul rahatlıgıyla kullanılabilecek cilt icin mukkemmel urunler.. gunes lekesi, yanık, sivilce, akne tedavisi, ağır hastalıkllarda vitamin ve nmineral desteği olarak..vs kullanıldığı çoookk alan var.. ama cilt icin super bir cozum..mutlaka bir denemenizi tavsiye ederim..neler kullanmadık ki dogru urunleri bulucaz diye ama bu urunlerden sonra baska birsey arayacagınızı sanmıyorum...

salyangoz kremi & ve gözeneklerın için tonik ! gül suyu,soda gbi şeler . . . allah raz olsun salyongoz kremini keşfedenden nazar degmsin 1 senedr sivilcem çıkmıo ve svlce lekerim gtti fondt surmesemde oluo artık .. sadece arada isilk gbi mink mink kabarmalar oluo oda yaz ayralnda sçaktan bır kaç kere oldu . bide salyangoz kremi renk açıo tavsıye ederım :)

salyangoz kremi & ve gözeneklerın için tonik ! gül suyu,soda gbi şeler . . . allah raz olsun salyongoz kremini keşfedenden nazar degmsin 1 senedr sivilcem çıkmıo ve svlce lekerim gtti fondt surmesemde oluo artık .. sadece arada isilk gbi mink mink kabarmalar oluo oda yaz ayralnda sçaktan bır kaç kere oldu . bide salyangoz kremi renk açıo tavsıye ederım :)

canım hangi saLYANGOZ KREMİNİ KULLANIYORSUN

bu iz gibi deqiLde delik delik yaa :KK43:
bendede iz var kahverengi yine şanslısıngüzelim uzaktan belli olmuyomuş bn beyaz tnliyim o tende kahverengi leke batıyo insanın gözüne :)

X