Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ilacı suratta ne kadar uzun tutarsanız o kadar etkili sabah ve yatmadan önce sürün
canim isallah bir cözüm bulursun ama bence bir cilt doktoruna gitsen.benim kardesimded sendeki cok sivilce vardi o doktora gitti simdi iz filan hioc birsey kalmadi galiba karacigerlede alakali olabiliyormus.
sırf buraya yazı yazabilmek için üye oldum.
o izleri geçirmek için iki yöntem var benim bildiğim.
biri soyularak geçirilmesi,
2. si lazerle çukur yerlerin dolgulanması
sivilceleri geçirmek için doğal yöntem isterseniz bildiğim bilgiler doğrultusunda yardımcı olabilirim.
Doğal yöntemlerden yardımcı olursanız aynı sorundan muzdarip bizlerde çok seviniriz, teşekkürler şimdiden.
bu başlıgı açan arkadaş noldu acaba gözeneklerinden kurtuldumu çok merak ettim ne kullandı?
salyangoz kremi & ve gözeneklerın için tonik ! gül suyu,soda gbi şeler . . . allah raz olsun salyongoz kremini keşfedenden nazar degmsin 1 senedr sivilcem çıkmıo ve svlce lekerim gtti fondt surmesemde oluo artık .. sadece arada isilk gbi mink mink kabarmalar oluo oda yaz ayralnda sçaktan bır kaç kere oldu . bide salyangoz kremi renk açıo tavsıye ederım :)