merhaba kızlar bende 1 haftadır roaccutane kullanıyorum.biraz zor oluyo sıcakta ama ben istedim zaten çalışıyorum akşam ewe gidiyorum.cildim 1 hafta içinde cildim çok kurudu dudaklarım aşırı çatladı.doktor yüzüm için "avene hydrance optımale"die bi krem verdi ama başka bişey kullanmam gerekir mi?yardımcı olursanız sevinirim hbr bekliorummm
canım kardeşinde bende ki gibi gözenekler oluşmuşmuydu? geçti mi?
arkadaslar slm benim sivilcelerim gecti ilac içmedim doktora gitmedim doktorlar iyice kötü yapıyo cildi baharatcıya gittim dedim yüzüm doktora gidince iyice kötü oldu dedim oda bana kil maskesi verdi maskenin içinde havuç yagı,kayısı yagı,papatya yagı kil var her gece yüzüme sürüyorum ve kuruduktan sonra yıkıyorum hiç bişe kalmadı ya müthiş bişe:teytey::teytey::teytey:
arkadaslar slm benim sivilcelerim gecti ilac içmedim doktora gitmedim doktorlar iyice kötü yapıyo cildi baharatcıya gittim dedim yüzüm doktora gidince iyice kötü oldu dedim oda bana kil maskesi verdi maskenin içinde havuç yagı,kayısı yagı,papatya yagı kil var her gece yüzüme sürüyorum ve kuruduktan sonra yıkıyorum hiç bişe kalmadı ya müthiş bişe:teytey::teytey::teytey:
bence bir uzmandan yani dermotogdan yardım almalı ve uygun tedaviye başlamalısın.gözeneklerin çok açık ve belirgin izler var.merak ettim hiç kişilik hormonlarını ölçtürdün mü? hormonal bozuklukta olabilir.
benimde yüzümde büyük büyük sivilceler vardı çok azda siyah noktalar vardı cilt uzmanına gittim tedaviye başlayalı bir ay oldu yüzümde şuan bir tane bile sivilce kalmadı. sadece birkaç yerde iz var çarşamba günü kontrole gidince belki izler için bir krem verir ve onlarda geçer . bence bir uzmandan yardım al
arkadaşımo çukurluklar için ilaç varmış ben doktora sordum yazıcaktı.sonuçları göstermeye gittiğimde kadına hatırlatmayı unuttm.tekrar kontrole gidicem.sende doktordan tavsiye al.böyle maskelerle uğraşma.kremi sürmek daha kolay :)