- Konu Sahibi patasanamavi:)
***Reklam Amaçlı Üyelik***
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efudix kremi kullanipta yüzünde benimki gibi siyah leke olanlar varmı ?yanak bölgemde 2yildan buyana duz sigiller vardı her yolu denedim geçmedi sonunda efudix kremi buldum 2.hafta oldu süreli bakalım gececekmi cok yanetkisi var yüzüm resmen tanilmaz halde siyah siyah yanık lekesi lutfen yardım edin kremi kullanipta zamanla lekesi gecen varmi
sakın kullanma kesinlikle ben cok pişman oldum yüzüm tanınmaz hale geldi simsiyah leke oldu kabuk bağladı kremi sürdüğüm yerler.sigillerde duruyo daha geçmedi.bu sefer sigilleri unuttum lekelerle uğraşıyorum.;(bnm yüzümde de düz siğiller var, 2 yıldır uğraşıyorum. efudix krem kullanmayı düşünüyorum ama dediğinize göre leke bırakıyormuş. kremi nasıl kullandınız. anlatabilir misiniz. bildiğim kadarıyla krem sürüldükten sonra güneş ışığından sakınmak gerekiyormuş.
sakın kullanma kesinlikle ben cok pişman oldum yüzüm tanınmaz hale geldi simsiyah leke oldu kabuk bağladı kremi sürdüğüm yerler.sigillerde duruyo daha geçmedi.bu sefer sigilleri unuttum lekelerle uğraşıyorum.;(
sakın kullanma kesinlikle ben cok pişman oldum yüzüm tanınmaz hale geldi simsiyah leke oldu kabuk bağladı kremi sürdüğüm yerler.sigillerde duruyo daha geçmedi.bu sefer sigilleri unuttum lekelerle uğraşıyorum.;(
bnm yüzümde de düz siğiller var, 2 yıldır uğraşıyorum. efudix krem kullanmayı düşünüyorum ama dediğinize göre leke bırakıyormuş. kremi nasıl kullandınız. anlatabilir misiniz. bildiğim kadarıyla krem sürüldükten sonra güneş ışığından sakınmak gerekiyormuş.
Sabah aksam temiz yüzüme sigillerin olduğu yerlere sürdüm efudix kremi.bir hafta sonunda yüzüm lekelenmeye basladi feci sekilde ama.3hafta kullandım.eczaneden aldim35liraya.kesinlikle güneşe çıkmadım kremin cok fazla yanetkisi var bu krem zaten cilt kanseri hastalarına veriliyormuş.bekliyorum kabuklar düşünce gidecekmi sigiller.bunun yanında imuneks hap kullanıyorum bağışıklık sistemimi yuksek tutmak icin.bence aldara krem kullan yanetkisi bukadar yokmus onunkremi nasıl kullandın, yalnızca geceleri mi ? kremin özelliği o olsa gerek, deriyi kabuklaştırarak döküyor ve alttan yeni deri gelmesini sağlayarak siğili geçiriyor bnce, önemli olan kullanırken ince bir tabaka şeklinde , cilt kuru iken, ve sonrasında güneş ışığından korunmak, 50 faktör güneş yağları var. Başka türlü bir tedavi yöntemi yok gibi, kriyoterapi dışında, onda da iz kalıyor bilimsel makalelere bakıyorum tedavi konusunda yapılan deneyler var , acnelyse ve efudix kremlerin 4 hafta gibi bir sürede ortalama aynı etkiye sahip olduğu kanıtlanmış. efudix in yan etkileri daha fazla, o yüzden acnelyse kullanmak daha mantıklı gibi.
Sabah aksam temiz yüzüme sigillerin olduğu yerlere sürdüm efudix kremi.bir hafta sonunda yüzüm lekelenmeye basladi feci sekilde ama.3hafta kullandım.eczaneden aldim35liraya.kesinlikle güneşe çıkmadım kremin cok fazla yanetkisi var bu krem zaten cilt kanseri hastalarına veriliyormuş.bekliyorum kabuklar düşünce gidecekmi sigiller.bunun yanında imuneks hap kullanıyorum bağışıklık sistemimi yuksek tutmak icin.bence aldara krem kullan yanetkisi bukadar yokmus onun
İmutor duymadım onu.evet imuneks 10mg kullanıyorum 6aya yakın..arada c vitaminide iciyorum.aldarayi yüz icinde kullanıyorlar bi arkadasım denedi geçtiğini söylemişti onun yan etkiside kizariklik ve pullanma yapıyormuş ciltte ever pahalı.sgk karşılamıyor.bu yaz istanbulA yerleşecem orda iyi bi doktora gidecem bakalım onlar ne önerecek!sen Dr gittiğinde nededi Dr sanaimuneks 10 mg mı ? imutor 100 mg lık olanına başladım bnde. Pek bir farkını göremedim ama en az bir 3 ay kullanmak lazım sanırım. hergün bir diş sarımsağı da küçük parçalara ayırıp, su ile yutabilirsin. zencefil çayı, yeşil çay, ve bol c vitamini ile bağışıklık sistemini kuvvetlendir :) bu arada aldara krem genital sigiller için kullanılıyor, sürüldüğü yerdeki immün sistemin etkisini arttırıyormuş. fiyatı çok pahalı netten baktım 130 tl civarında , SGK karşılıyor mu bilmiyorum
Sabah aksam temiz yüzüme sigillerin olduğu yerlere sürdüm efudix kremi.bir hafta sonunda yüzüm lekelenmeye basladi feci sekilde ama.3hafta kullandım.eczaneden aldim35liraya.kesinlikle güneşe çıkmadım kremin cok fazla yanetkisi var bu krem zaten cilt kanseri hastalarına veriliyormuş.bekliyorum kabuklar düşünce gidecekmi sigiller.bunun yanında imuneks hap kullanıyorum bağışıklık sistemimi yuksek tutmak icin.bence aldara krem kullan yanetkisi bukadar yokmus onun
İmutor duymadım onu.evet imuneks 10mg kullanıyorum 6aya yakın..arada c vitaminide iciyorum.aldarayi yüz icinde kullanıyorlar bi arkadasım denedi geçtiğini söylemişti onun yan etkiside kizariklik ve pullanma yapıyormuş ciltte ever pahalı.sgk karşılamıyor.bu yaz istanbulA yerleşecem orda iyi bi doktora gidecem bakalım onlar ne önerecek!sen Dr gittiğinde nededi Dr sana
İmutor duymadım onu.evet imuneks 10mg kullanıyorum 6aya yakın..arada c vitaminide iciyorum.aldarayi yüz icinde kullanıyorlar bi arkadasım denedi geçtiğini söylemişti onun yan etkiside kizariklik ve pullanma yapıyormuş ciltte ever pahalı.sgk karşılamıyor.bu yaz istanbulA yerleşecem orda iyi bi doktora gidecem bakalım onlar ne önerecek!sen Dr gittiğinde nededi Dr sana
evet Mersin'de yasıyorum devlet hastanesi ve üniversite hastanesi hariç tum ozel hastanelere gittim mersindeki onerebilecegim bi Dr yok kesinlikle.zaten buradaki cildiyecilerin bisey bildigi yokmersinde yaşıyorsun sanırım, bnde, çamlıbeldeyim.. devlet hastanesinde hangi doktoru öneriyorsun bu arada