• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki Küçük Delikler

_sakin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
41
1
36
İzmir
Arkadaşlar benim yüzümde küçük küçük delikler var . . çok fazla değil ama rahatsız oluyorum. . daha önce sodanın iyi geldiğini duymuştum ama ters etki yapar diye korkuyorum . . kullanmaya cesaret edemedim açıkcası . .
siz daha önce kullandınız Mı ? kullandıysanız işe yaradı Mı? veya bana önerebileceğiniz birşey var mı ?..
Yardımcı olursanız çok sevinirim. .

Arkadaşlar benim yüzümde küçük küçük delikler var . . çok fazla değil ama rahatsız oluyorum. . daha önce sodanın iyi geldiğini duymuştum ama ters etki yapar diye korkuyorum . . kullanmaya cesaret edemedim açıkcası . .
siz daha önce kullandınız Mı ? kullandıysanız işe yaradı Mı? veya bana önerebileceğiniz birşey var mı ?..
Yardımcı olursanız çok sevinirim. .

Gözeneklerin mi büyük? Yoksa sivilce izi mi var?

Gözeneklerin mi büyük? Yoksa sivilce izi mi var?

Sivilce izi değil . . Birden çıktı sanki iğne batırılmış gibi . . küçük küçük delikler. . cildin yağlı olmasından kaynaklanabiliyomuş ama cildim yağlı falan da değil :/ . .

Son düzenleme:
fondoten kullanan bayanlarda sıkça görülen birşey:)) cilt sıkılaştırıcı krem felan düşünün bence doğal yöntemlerle geç sonuç alırsınız.

fondoten kullanan bayanlarda sıkça görülen birşey:)) cilt sıkılaştırıcı krem felan düşünün bence doğal yöntemlerle geç sonuç alırsınız.

Ya aslında ben fazla makyaj yapan biri değilim hele fondoten hiç kullanmam :). Önerin için saol canım:)

Back
X