Lekeler, Çiller Yüzümdeki benler nasıl geçer (et ben değil)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

goksu3512

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
160
246
23
Yüzümdeki benlerden şikayetçi olmaya başladım artık bu arada başlıkta da dediğim gibi benlerim et ben değil kahverengi lekeler. Yüzümde olur olmadık yerde çıktılar o yüzden bende rahatsız oldum. Kurtulmam için ne yapmam lazım? Daha önce kurtulabilen varsa anlatsın lütfen :(

Cildiyeye gitmek yerine acaba bir estetik merkezine mi gitsem diye de düşündüm çünkü buhara lazerle falan kapatabiliyorlar. Bunu hakkındada fazla bilgim yok aslında olan varsa yazarsa sevinriim :)

Güzellik merkezi yerine doktora gitmeyi tercih ederim ben.

Öncelikle dr a gitmelisin tabi benim uyguladigim bi yontem oldu ..Ama ben bir kaç benimden kurtuldum bi öneriyle hatta dudağım üzerinde siyah mercimek kadar benim vardı seffaf baya kuculen ben oldu tca iceren kalem seklinde nasır ilacı jeli dokundurdum ben olan yere orayı azcık yakıyor kararıp kabuk bağlıyor ve sonra soyulup gidiyor 4 , 5gün içinde kabarık olamayan benler siyah olanlar tamamen gitti.Ürünü bana bi eczacı önerdi bisey olmaz merak etme dedi ikna oldum sonra uyguladiktan sonra baya kararinca korktum :))) kendimi cilt doktorunda buldum telaş yaptım bi krem verdi yumustaip kolay dusmesi icin kabugun.3 kere kullandim önerilen ilacı ama ben önermiyorum yinede ne olur ne olmaz diye ama ben memnun kaldim

En doğrusu doktora gitmek.
Estetik merkezleri ne kadar güvenilir tartışılır.
Cildiyeye giderek tavsiye ve öneri alabilirsiniz, illa ilk gittiğinizde işlem yapacaklar diye bir kaide yok.

Öncelikle dr a gitmelisin tabi benim uyguladigim bi yontem oldu ..Ama ben bir kaç benimden kurtuldum bi öneriyle hatta dudağım üzerinde siyah mercimek kadar benim vardı seffaf baya kuculen ben oldu tca iceren kalem seklinde nasır ilacı jeli dokundurdum ben olan yere orayı azcık yakıyor kararıp kabuk bağlıyor ve sonra soyulup gidiyor 4 , 5gün içinde kabarık olamayan benler siyah olanlar tamamen gitti.Ürünü bana bi eczacı önerdi bisey olmaz merak etme dedi ikna oldum sonra uyguladiktan sonra baya kararinca korktum :))) kendimi cilt doktorunda buldum telaş yaptım bi krem verdi yumustaip kolay dusmesi icin kabugun.3 kere kullandim önerilen ilacı ama ben önermiyorum yinede ne olur ne olmaz diye ama ben memnun kaldim
İlacın adlarını yazarsan sevinirim :) halam eczanede çalışıyor zaten hem onada danışırım

Canım ben iki yıl önce sarımsak sürmüş ve bekletmiştim kabarmıştı ve resmen kopardım et beni değildi ve sarımsak sayesinde acı hissetmedim kabuk bağladı bi kaç gün sonra düştü kabuk ben gitmişti ama yerinde o büyüklükte ama rengi ten rengimden az koyu bir leke kalmıştı bu yıl lazerle aldırdım onu bence sende lazerle aldır

Back
X