- 6 Ocak 2016
- 160
- 246
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cildiyeye gitmek yerine acaba bir estetik merkezine mi gitsem diye de düşündüm çünkü buhara lazerle falan kapatabiliyorlar. Bunu hakkındada fazla bilgim yok aslında olan varsa yazarsa sevinriim :)Cildiye doktoruna görünmelisiniz.
Cildiyeye gitmek yerine acaba bir estetik merkezine mi gitsem diye de düşündüm çünkü buhara lazerle falan kapatabiliyorlar. Bunu hakkındada fazla bilgim yok aslında olan varsa yazarsa sevinriim :)
Bu tarz benler icin lazer, radyofrekans tehlikeliymiş.Tek çaresi cerrahi olarak aldırmak.
İlacın adlarını yazarsan sevinirim :) halam eczanede çalışıyor zaten hem onada danışırımÖncelikle dr a gitmelisin tabi benim uyguladigim bi yontem oldu ..Ama ben bir kaç benimden kurtuldum bi öneriyle hatta dudağım üzerinde siyah mercimek kadar benim vardı seffaf baya kuculen ben oldu tca iceren kalem seklinde nasır ilacı jeli dokundurdum ben olan yere orayı azcık yakıyor kararıp kabuk bağlıyor ve sonra soyulup gidiyor 4 , 5gün içinde kabarık olamayan benler siyah olanlar tamamen gitti.Ürünü bana bi eczacı önerdi bisey olmaz merak etme dedi ikna oldum sonra uyguladiktan sonra baya kararinca korktum :))) kendimi cilt doktorunda buldum telaş yaptım bi krem verdi yumustaip kolay dusmesi icin kabugun.3 kere kullandim önerilen ilacı ama ben önermiyorum yinede ne olur ne olmaz diye ama ben memnun kaldim