• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümde oluşan kırmızı lekeler

zanil

TATLI KOCAMMMMM
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
432
0
46
Manisa
merhaba arkadaşlar akşam yemeğinden sonra hep miğdem bulandı dayanamadım az önce kustum kustuktan sonra yüzümde bisürü kırmızı kırmızı noktalar oluştu minik minik kan toplamış gibi oldu daha öncede bu gibi bişiler olmuştu ama bu sefer çok gözümün içinde beyazında bile var bisürü biliyorum 3 5 güne kadar geçer ama neden oluyor bu???

canım benim sağol ama sanki hani vücutta emme izi kalır ya aynı ona benziyo yüzümün heryeri bi anda oldu kustuktan sonra yüzümü yıkadım lavoboda orda gördüm neden böle ki? alarjim olsaydı öncesinden de çıkardı herhalde canım ya

canım benim komşumda kustuktan sonra yüzünde kırmızı kırmızı birşeyler çıkmıştı sonra onlar kahverengi çile dönüştü yüzünde,
aynından benim oğlumun yüzünde de çıktı ateşlenip kusmuştu onunkiler de koyulaşıp minik çil gb oldu
belki kusarken vücut çok kasılıp zorlandığı için kan oraya hücum ediyor olabilir ondan çıkıyor olabilir ben de emin değilim
geçmiş olsun

sağol canım benim bencede o şekilde olabilir olmasa iyiydi:( çok çikin oldum kocam beni böle görmedi daha uyuyo adam:)

Bir kaç güne geçer
Malesef midem çok sık bulanır benim
Çokta zorlanırım çıkarırken benimde herzaman çıkar cildimde
Acile gittiğim gece doktora sormuştum o anki baskıdan falan demişti
Ciddi bişey olmasa gerek
Geçmiş olsun

Bir kaç güne geçer
Malesef midem çok sık bulanır benim
Çokta zorlanırım çıkarırken benimde herzaman çıkar cildimde
Acile gittiğim gece doktora sormuştum o anki baskıdan falan demişti
Ciddi bişey olmasa gerek
Geçmiş olsun

sizden bu şekilde duymam iyi oldu canım geçiyo biliyorum önemsizmiş yani çok sağol canım

merhaba arkadaşlar akşam yemeğinden sonra hep miğdem bulandı dayanamadım az önce kustum kustuktan sonra yüzümde bisürü kırmızı kırmızı noktalar oluştu minik minik kan toplamış gibi oldu daha öncede bu gibi bişiler olmuştu ama bu sefer çok gözümün içinde beyazında bile var bisürü biliyorum 3 5 güne kadar geçer ama neden oluyor bu???

aynı şey bnde de oldu. ilk defa böyle bi tepki verdi vücudum gerçekten geçiyor demi iz falan kalıyor mu?? :(

Merhabalar;

Ben 13 haftalık hamileyim. Yaklaşık 4 haftadır bulantı, kusma olabildiğince vardı ama dün böyle bir şeyle ben de karşılaştım.

Kustuktan sonra yüzümde( özellikle yanaklarda) ve boynumun seyrek yerlerinde kırmızı lekeler oluştu. Kızamık bağışıklığım olmadığından korktuk doktorumuza sorduk. Cildiyeye muayene olun isterseniz ama sivilce, isilik gibi dedi. Vücudumda başka yerlerde olmadığından doğum lekelenmesine bağladık.

Durumu benim gibi olan varsa bilgilenmesini/ bilgilendirmesini isterim.

Back