bu konu artık öyle moralimi bozuyor ki

( bundan 7,8 ay önce bir sabah kalktığımda sağ gözümün atında ufak ama derince bir çizgi oluşmuştu. artık nasıl yattıysam diye düşündüm ama çok da önemsemedim. yastık kılıfım da öyle işlemeli falan değil, düz. sonra o iz gün içinde dağıldı kayboldu. ama ertesi gün ve sonraki günler de aynı şey olunca ben artık sağ tarafıma yatmamaya başladım. tabi bu da çok sıkıntı veriyor insana çünkü her iki yana da dönme ihtiyacı hissediyorsun uyurken. birkaç defa daha yatmış olucam ki sabah uyandığımda yine aynı kısım iz olmuştu. ve bir süre sonra o iz geçmez oldu. eskiden bir taneyken şuanda sağ gözümün altında aşağı doğru iki çizgi var ve kesinlikle geçmiyor
ben artık kendimi buna alıştırmaya başlamışken son bir haftadır da sol gözümün altında aynı çizgiden oluştu

bu nasıl bişey ben anlayamadım

artık nasıl uyuyacağımı şaşırdım inanın huzurla yatamıyorum, sağıma ya da soluma dönmemek için sürekli kendimi tutuyorum ama sürekli sırt üstü de yatılmıyor

ve bu çizgiler kalıcı kırışıklık oldu. gözçevresi kremi kullanıyorum ama nafile,kesinlikle geçmiyor

30 yaşıma girmek üzereyim, bu yaştan sonra göz çevresi çok hassas olur kırışıklıklar başlar ama bu kırışıklık kaz ayağı gibi yaşın doğal kırışıklığı değil ki.. bunu artık çok kafama takıyorum. dışarıda insanlara bakar oldum, herkes yan da yatıyordur yüz üstü de ama kimsede bu tarz çizgiler görmüyorum niye peki ben
bir de bekar olunca haliyle bu tarz şeylere daha çok takılır oldum

aranızda böyle bir sorun yaşayan varsa paylaşabilir mi acaba:26: