yüzümde kalıcı hale gelen yastık izi :(

Benimde boyun yastığım vardı birtane, o sağ tarafıma yüzümün kaşımın ortasından çenemin sağ tarafına doğru faça atmış gibi duruyordu sabah kalkınca, senin gibi sola yattım aynen oldu, birde 4-5 saat iz geçmiodu:1: başka yastık aldım, kurtuldum.. geniş tabanlı yastık kullan..

benin yastığım normal standartta bir yastık ebat olarak, daha geniş uyku yastığı var mıdır acaba:1:

benin yastığım normal standartta bir yastık ebat olarak, daha geniş uyku yastığı var mıdır acaba:1:

Eğer boyun yastığı olarak diyorsanız istikbalde var, birde benim kullandığım tempur marka 61x31 ebatları.. şuan kullandığımdan aşırı memnunum, yattığın zaman başın yüzün ve boynun şeklini alıyor ve ne ağrı boyunda kalıyor nede yüzünde iz..

Eğer boyun yastığı olarak diyorsanız istikbalde var, birde benim kullandığım tempur marka 61x31 ebatları.. şuan kullandığımdan aşırı memnunum, yattığın zaman başın yüzün ve boynun şeklini alıyor ve ne ağrı boyunda kalıyor nede yüzünde iz..

ortopedik yastıklarda hiç uyuyamam gibi geliyor ama bir iki gece denesem belki de memnun kalıcam. tamam bir araştırayım. teşekkür ediyorum:42:

ortopedik yastıklarda hiç uyuyamam gibi geliyor ama bir iki gece denesem belki de memnun kalıcam. tamam bir araştırayım. teşekkür ediyorum:42:

Rica ederim.. Onlarında sertlik yumuşaklık durumları değişken alırken mutlaka deneyin.. Yükseklik ve yumuşaklık durumuna göre.

Sizin durum hep aynı olayı günlük yaşamaktan aynı yere isabet edince tekrarlıyor sanırım.. yastığı kesinlikle değiştirin.. yüzünüze buz kompresi yapın..

bi de diyorum ki acaba şundan mı, mesela elimi yanağıma dayıyorum böyle uyur gibi yapıyorum, dolayısıyla cilt sıkışıyor,o çizgi olan kısım iyice belirginleşiyor. o zaman benim hayatım boyunca sırtüstü mü uyumam lazım mumya gibi:43:

gün içinde geçiyordu..hele saçlarmın izleri çok fena oluyor :)))) kalın telli ve sert saçlarım

işte benim artık geçmiyor.. ben böyle yatmaya devam edersem bir sene içinde göz çevrem 60 yaşında bir kadın gibi kırışacak. şaka gibi:50: allah başka bişey vermesin ama insan 30 yaşında ve bekar olunca çok kafaya takıyo herşeyi:17::1:

işte benim artık geçmiyor.. ben böyle yatmaya devam edersem bir sene içinde göz çevrem 60 yaşında bir kadın gibi kırışacak. şaka gibi:50: allah başka bişey vermesin ama insan 30 yaşında ve bekar olunca çok kafaya takıyo herşeyi:17::1:

allah korusun :) daha dur yolun başı oldu artık o yaşlar

baktım şimdi internetten nasıl bi yastık o diye, tamam hatırladım bizde sırt için bitane öyle vardı ama onlarda hiç uyuyamam bana çok sert geliyor o:( başın şeklini alıyor değil mi yatınca? ama bende başağrısı yapar işte o:1: birkaç arkadaş saten kılıf tavsiye etti bir de öyle deniycem ama mümkünse hep sırtüstü yatmaya çalışıcam yarabbim:50:

teşekkürler samsonn:114:

Kılıfı dene, eğer olmazsa Tempur diye bir marka var; biraz pahalı yastık için, ama çok yumuşak olanları da var. Sağlıklı günler dilerim. :)

.

Kılıfı dene, eğer olmazsa Tempur diye bir marka var; biraz pahalı yastık için, ama çok yumuşak olanları da var. Sağlıklı günler dilerim. :)

.

evet bir arkadaş da sağolsun aynı markayı önerdi. olsun pahalı da olsa önemli olan çare olması.. en kısa zamanda gidip deneyeceğim. teşekkürler samsoncuğum:16:

evet bir arkadaş da sağolsun aynı markayı önerdi. olsun pahalı da olsa önemli olan çare olması.. en kısa zamanda gidip deneyeceğim. teşekkürler samsoncuğum:16:

Rica ederim canım :) İnternetten de bak gitmeden, fikrin olsun. Mutlaka dene mağzada, farklı ebatlarda ve sertliklerde var. Bazen mağazada her modeli olmuyor, ama istediğin kadar yumuşak olanı getirtirirsin.

.

Rica ederim canım :) İnternetten de bak gitmeden, fikrin olsun. Mutlaka dene mağzada, farklı ebatlarda ve sertliklerde var. Bazen mağazada her modeli olmuyor, ama istediğin kadar yumuşak olanı getirtirirsin.

.

şimdi baktım ve gözlerim böyle oldu:53::53::53:

Ombracio Yastık

60×50 cm
440 TL

Symphony Yastık (M)

63×43×12,5 cm
380 TL

Symphony Yastık (L)

63×43×14 cm
390 TL

Sonata Yastık (M)

63×43×11 cm
380 TL

Sonata Yastık (L)

63×43×12,5 cm
390 TL

Deluxe Yastık

50×70 cm
430 TL

Orjinal Queen Boyun Yastığı (M)

61×31×10 cm
350 TL --> 220 TL

Orjinal Queen Boyun Yastığı (L)

61×31×11,5 cm
350 TL --> 220 TL

Orjinal Queen Boyun Yastığı (XL)

61×31×13 cm
350 TL --> 220 TL

Comfort Yastık

50×70 cm
360 TL

ben bu kadar pahalı hayal etmemiştim,en ucuzu 220 liraymış o da indirimde diye:43: şuanda ekonomik özgürlüğü olmayan bir insan olarak bunu zaten alamam:( bir süre kılıf deneyeyim, olmazsa para biriktirip alırım:59:

Yastığın dışında gece yüzün nemsiz kalıyorsa kırışıklık oluşması daha kolay.
Gece yatmadan yüzünü, göz çevreni güzelce nemlendir. Faydası olur bence.

konu sahibi arkadasim yastik kilifina dikkat et bende gecenlerde kurdeleden kat kat gullu ucunuda yakmislar kilifli yastikda yattim sabah cocuklar kirkir guluyorlar anne aksam gul bahcesindemi yattin diye allah alllah dedim aynaya bir bakdim kocaman gul deseni cikmis birde pullarin izleride ayri hava katmis yuzume aksama kadar zor gecti izi allahdan evdeyim bir garip gezerdim sokaklarda :1:simdi canli renkli duz kilif kullaniyorum boyle bir sorunla karsilasmiyorum :16:

bu konu artık öyle moralimi bozuyor ki:(( bundan 7,8 ay önce bir sabah kalktığımda sağ gözümün atında ufak ama derince bir çizgi oluşmuştu. artık nasıl yattıysam diye düşündüm ama çok da önemsemedim. yastık kılıfım da öyle işlemeli falan değil, düz. sonra o iz gün içinde dağıldı kayboldu. ama ertesi gün ve sonraki günler de aynı şey olunca ben artık sağ tarafıma yatmamaya başladım. tabi bu da çok sıkıntı veriyor insana çünkü her iki yana da dönme ihtiyacı hissediyorsun uyurken. birkaç defa daha yatmış olucam ki sabah uyandığımda yine aynı kısım iz olmuştu. ve bir süre sonra o iz geçmez oldu. eskiden bir taneyken şuanda sağ gözümün altında aşağı doğru iki çizgi var ve kesinlikle geçmiyor:50:

ben artık kendimi buna alıştırmaya başlamışken son bir haftadır da sol gözümün altında aynı çizgiden oluştu:( bu nasıl bişey ben anlayamadım :50:artık nasıl uyuyacağımı şaşırdım inanın huzurla yatamıyorum, sağıma ya da soluma dönmemek için sürekli kendimi tutuyorum ama sürekli sırt üstü de yatılmıyor:( ve bu çizgiler kalıcı kırışıklık oldu. gözçevresi kremi kullanıyorum ama nafile,kesinlikle geçmiyor:50: 30 yaşıma girmek üzereyim, bu yaştan sonra göz çevresi çok hassas olur kırışıklıklar başlar ama bu kırışıklık kaz ayağı gibi yaşın doğal kırışıklığı değil ki.. bunu artık çok kafama takıyorum. dışarıda insanlara bakar oldum, herkes yan da yatıyordur yüz üstü de ama kimsede bu tarz çizgiler görmüyorum niye peki ben:50:

bir de bekar olunca haliyle bu tarz şeylere daha çok takılır oldum:43: aranızda böyle bir sorun yaşayan varsa paylaşabilir mi acaba:26:

Bence bi doktora sorun derim

Yastığın dışında gece yüzün nemsiz kalıyorsa kırışıklık oluşması daha kolay.
Gece yatmadan yüzünü, göz çevreni güzelce nemlendir. Faydası olur bence.

yatmadan önce niveanın gözçevresi kremini sürüyorum. hiç bir fayda etmedi:ssz: bir de forumda cilt bakımı kısmında bişey okudum, biri yaş maya süt ve balla bir karışım yapmış göz çevresi kırışıklıklarımdan kurtuldum demiş. bir de normal zeytinyağıyla da nemlendiriyomuş. ama cesaret edemedim onu yapmaya belki kötü olur bi de kaş yaparken göz çıkarmayım dedim:1:

konu sahibi arkadasim yastik kilifina dikkat et bende gecenlerde kurdeleden kat kat gullu ucunuda yakmislar kilifli yastikda yattim sabah cocuklar kirkir guluyorlar anne aksam gul bahcesindemi yattin diye allah alllah dedim aynaya bir bakdim kocaman gul deseni cikmis birde pullarin izleride ayri hava katmis yuzume aksama kadar zor gecti izi allahdan evdeyim bir garip gezerdim sokaklarda :1:simdi canli renkli duz kilif kullaniyorum boyle bir sorunla karsilasmiyorum :16:

:1::1:

benim de yastık kılıfım düz ama artık saten kullanıcam.

Back
X