• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm ve elim uyuşuyor

Sen benim yazdıklarımı okudun mu? Kesin bir sorun yaşamaz diye bir şey yazıyor mu? Damar tıkanıklığı ile ilgili bir sorun varsa doktor randevusuna kadar kan inceleceği için sıkıntı yaşamaz diyorum, sen ne anlıyorsun acaba?
Ne bu sinir? Gel ısır bari. :rolleyes:

Doktora gidene kadar günde 1 tane Coraspin 100 mg veya bebek aspirini kullan, inşallah stresten kaynaklıdır ama damar tıkanıklığı belirtisi olma ihtimali yüksek. Allah şifanı versin inşallah :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:

Bu tarz bilgiler hiç doğru değil ama. Şu an yaptığınız çok yanlış. İhtimaller üzerinden tavsiye verilmez hele ki doktor değilseniz hiç verilmez

Damarlarda herhangi bir sıkıntı yoksa ki uyuşma kılcal damarlara kan gitmediği ya da saniyenin 1/10' u dahi olsa geç gittiği için olur. Eğer sinirsel bir şeyse ki bel fıtığında da sinirlere baskı olduğu için kolda uyuşma olabilir, Nöroloji bölümüne gitmesi gerekiyorsa Kalp ve Damar Uzmanı oraya sevk edecektir.
Bel fıtığında kolda uyuşma çok iyimiş ya 😂

Merhaba hanımlar,
Öncelikle söyleyeyim cumartesi için randevu aldım doktordan.
Ama google'lamak yerine buraya benzer hikayeler var mı diye sormak istedim.
3 seferdir başıma geliyor.
Bir anda yüzümün sol tarafında burun kenarı ve oraya yakın olan bölge karıncalanıyor.
Ardından hemen sol el parmaklarım karıncalanıyor.
5 dk içinde geçiyor.

İlkinde üstüne yattım vs dedim ama bugün durduk yere oldu tuvaketteyken.
Hemen randevu aldım.
Yine de korkmalı mıyım sizce :KK43:
Benimde ayaklar parmaklarımda oluyor uyuşma :(

Bu tarz bilgiler hiç doğru değil ama. Şu an yaptığınız çok yanlış. İhtimaller üzerinden tavsiye verilmez hele ki doktor değilseniz hiç verilmez
Haklısınız ama şu anlattığımız donem de baya kafalar karıştı. Geçen tv de de çıktı korona geçiren kişiler de 6 ay için de pıhtı atabilir diye. Bunun da ilacı corasprin.

Ya valla aynıları
Doktora tezi yazıyorum
Kafamda basınç
Sol yanak ve elde ara ara uyuşma
10 dk içinde bitiyor ama
Stresliyim bir de bebek var
Uykusuzluk vs de cabası
Bende de aynısı oluyor
Sanki vücutta bir yere iğne batıyor gibi bir his
Sonrasında da uyuşma
Kafaya takınca daha çok oluyor

Lütfen bir doktor ile görüşüp, şu yazdıklarım doğru mu yanlış mı sorar mısınız?

Ayy benimde oyle oluyordu diyorum yüz felci geçiyorum heralde ama stresli bi dönemdi benim için stresim geçince geçti inşaallah önemli bişey değildir ihmal etmeye gelmez geçmiş olsun

Son düzenleme:
Haklısınız ama şu anlattığımız donem de baya kafalar karıştı. Geçen tv de de çıktı korona geçiren kişiler de 6 ay için de pıhtı atabilir diye. Bunun da ilacı corasprin.
Burada yazarak ilaç tavsiyesi verilmesi çok yanlış ne olursa olsun. Olasılıklar üzerinde konuşuyoruz şu anda.

Lütfen bir doktor ile görüşüp, şu yazdıklarım doğru mu yanlış mı sorar mısınız?
Siz doktor musunuz? doktor bile şu yazdıklarınız söylerken çekinir. Merdiven altın muayene tavsileri gibi tavsiye vermeyin insanlara. Sizin tavsiyenize uyup daha kötü olurlarsa bunun hesabını nasıl vereceksiniz? O kadar masum bir ilaç olsa adı "ilaç" olmaz marketlerde satılır

Her gün içmedikten sonra bir sorun olmaz, ben her pazartesi, çarşamba ve cuma kendim kullanıyorum. Regl de bile o kadar etkilemiyor.
Kişiye göre değişebilir.Benim etim çok hassas aspirin kullanınca bir yere az da çarpsam morariyorum. Doktor onerirse evet ama onun dişin da ben haftada 3 gün kullanamam. Hamileliğin de kullanmıştım cunku

Back
X