• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüm porselen gibi olsun istiyorum

Ben sana soyleyeyim %100 cozum buldugum urunleri :))) yosun sabunu+lavanta suyu ( kisa sureli kullandim' yaz boyunca ') la roche posay effaclar k ( kesinlikle berraklastiriyor.) Pirinc kepegi yagi( haftada bir gun bir kac damla pamuga dokup uyguladim ) bunlardan en cabuk etki edenler effaclar k ve pirinc kepegi yagi :))))))

effacları nerden bulabilirizz

Merhaba benim cildimde sadece yanaklarım belli kısmı ve burnum yağlı ve 18 yaşıma girmek üzereyim. 16 yaşında sivilcelerle çok uğraştım . Doktorun verdiği ilacı kullandım ilaç hiçte ağır değil günde 5 kez kullanılabiliyor.Biliyorsunuz sivilce ilaçları sürüldükten sonra güneşe çıkılmaz ama bunu sürdükten sonra da çıkabiliyorsunuz. Ama ilacı kullanırken çok yüzümü yıkadım ve çok su tükettim. Yalnız dedim ya yanaklarım ve burnum yağlı diye. Yanaklarımda çok az açık gözenekler var ve burnum da siyah nokta. Siyah noktayı geçirmek için bir takım yüz temizleme maskeleri kullandım fakat yanaklarımdaki gözenekler açıldı ve orda da siyah noktalar çıkmaya başladı ürünü kullanmayı bıraktım. Siyah noktalarımı da sıkamıyorum. Her bulduğumu da yüzüme sürmeyi sevmem çünkü vücudumun nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Ve açıkcası korkuyorum. Ne yapabilirim ?

Back
X