- 26 Ocak 2021
- 126
- 150
- 26
- Konu Sahibi zamandaKayboldum
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, zaten bu ilk konum olacak. Başlıkta belirttiğim gibi yüzümde sivilcelerden kalan çukurlar var . Böyle bir derdi olup da bunu atlatabilen var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana yazabilirsinizCilt lekesinde 2 önerim var :
1. Dermapen - Dermarollera göre çok daha acısız. Klinikte yaptırın.
2. Shiseidonun bir leke kremi var o, konu sahibesi isterse adını yazayım şimdi hatırlayamadım ama White Lucent serisinden.
Bana yazabilirsiniz
prp yaptırabilirsinizKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, zaten bu ilk konum olacak. Başlıkta belirttiğim gibi yüzümde sivilcelerden kalan çukurlar var . Böyle bir derdi olup da bunu atlatabilen var mı acaba?
Çok teşekkür ederim canımBilmiyorum direkt isim soyleyebiliyor muyuz ama bu: Amazon.com: Shiseido White Lucent Microtargeting Spot Corrector, 1 Ounce : Beauty & Personal Care
Leke, cilt rengi eşitsizliği giderici, çukur varsa da temizliyor. Kışın cilt lekelnmesi oldu yüzümde o yüzden aldım. Sonucu ben 1 haftada görmeye başladım, kesinlikle tavsiye ederim. Cildi yıkmadan, kurutmadan kötü yapmadan çalışıyor gece yatmadan önce 2 pompa kullanıyorum.
Daha uygun fiyatlısını Clinique yapıyor o da bu: Even Better Clinical™ Radical Dark Spot Corrector + Interrupter | Clinique
Fiyatı çok yüksekmiş ya 30ml 630 50ml 970Bilmiyorum direkt isim soyleyebiliyor muyuz ama bu: Amazon.com: Shiseido White Lucent Microtargeting Spot Corrector, 1 Ounce : Beauty & Personal Care
Leke, cilt rengi eşitsizliği giderici, çukur varsa da temizliyor. Kışın cilt lekelnmesi oldu yüzümde o yüzden aldım. Sonucu ben 1 haftada görmeye başladım, kesinlikle tavsiye ederim. Cildi yıkmadan, kurutmadan kötü yapmadan çalışıyor gece yatmadan önce 2 pompa kullanıyorum.
Daha uygun fiyatlısını Clinique yapıyor o da bu: Even Better Clinical™ Radical Dark Spot Corrector + Interrupter | Clinique
Fiyatı çok yüksekmiş ya 30ml 630 50ml 970
Keçi sütlü sabun denediniz mi? İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, zaten bu ilk konum olacak. Başlıkta belirttiğim gibi yüzümde sivilcelerden kalan çukurlar var . Böyle bir derdi olup da bunu atlatabilen var mı acaba?
Keçi sütlü sabun düşünürseniz yardımcı olabilirim.Benim de aynı şekilde, varsa öneri ben de alırım bi dal