• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim bugün neler yaptı? :)

Bu arada kızımi bugün Şubat ayında başlayacak, haftada bir gün olan ve toplam 1 ay sürecek bir oyun grubuna yazdırdım. Bu konuda da biraz heyecanlıyım. Normalde ben park ve birkaç oyun kulübü tarzı yerlerde yaşıtları ile bir araya getirmeye gayret ediyorum ancak bu şekilde bir deneyim ilk defa olacak. Umarm çok keyifli olur

Herkese günaydın,
Kızım dun saat 7'de uyuduğu için doğal olarak bu sabah 4.30 gibi kalktı 😁🥴 bugün iyice oturacak diye düşünüyorum düzen meselesi.
Şimdi kahvaltı yapıyor; haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, muz, tahin ve pekmez

Son düzenleme:
Uyku durumuna gelirsek; bir önceki gece gibi gaz sorunu olmadı. Derin uykuya gecerken birkaç kere yine uyandı. Onun haricinde rahat bir şekilde uyudu. Bu derin uykuya gecerken kalkma durumunu bir sonraki doktor randevumuzda uzunca konusacagim

Tabii ki kızım 6.30 gibi tekrar uyudu😁 saat 8.45'e kadar bir uyku çekti. Uyaninca 180cc devam sütü icti. Ben de o süre zarfında yarın ise gidecegim için yemekleri yaptım. Çamaşır, bulaşık falan derken kızım uyandı. Şimdi kahvaltı yapıyoruz eşimle. O da yanımızda meyve ve kuruyemiş yiyor ara ogun olarak. Arada da kahvaltılık atistiriyor.

Back