- 22 Temmuz 2016
- 381
- 681
- 18
- 32
- Konu Sahibi Claramichy
-
Denerim cok tesekkur ederim :)Size bir arkadaşıma uyguladığım nacizhane bir fikir vereyim.
Yüzünüzü ağda ile aldırıp akabinde soğan suyu sürün bu işlem kıl köklerini yakar ve kılları azalttığı gibi daha yumuşak çıkmasını sağlar.
Bir yemeklik beyaz soğanın sakalını kesip kabuklarını soyun ve soğanı bıçakla disikleyip soğanın o beyaz suyunu çıkarıp ağdadan hemen sonra akabinde soğanın üzerindeki suyu ağda yapılan bölgeye sürün bunu bir kaç ağdada devam ettirin.
Ben burdayım bir yere gitmiyorum çok faydasını göreceksiniz inanınki.
Bundan daha fazlasını gördüm cnm tez zamanda kurtulursun inşallah moralini bozma kaşını alıyomus gibi düşün psikolojık olarak iyi gelir ve azalırlar her gece yatarken mutlu bi şekilde kıllar dökülüyor diye telkin et kendine ama inan belki bır ay belki bir yıl sürcek bence cok ıyı gelicek sana
genetiktir bence canim kendimden biliyorumm fazla deil benim ki ana bitmiyor yani gecmis olsun kolsy gelsinKac doktora gittim bir bilseniz. Ustelik estetisyen bi akrabam ve epilasyonumu onun oldugu merkezde yaptirdim en son. Kurtulmama ihtimalim yoktu. Ama hep yeniden basliyor.
Sırtta sivilce sorununuz da var mı bende pcoluyum ve maalesef care bulamiyorum
Evet gittim hormonal bir problemim yokEndokronoloji bölümüne gittiniz mi?
Bu bölüm özellikle hormonlarla ilgili durumları inceliyor.
Tüylenme probleminizi çözebildiniz5-6 doktora gittim
Eskişehirde hangi doktorlara gitti arkadaşn bnde Eskişehirdym nasıl çözdü pekiYüzün görünmeyecek şekilde o bölgeyi atmış olsan herkes en azından bir yorumda bulunur.gerçekten çok mı kötü diye.
Benim ev arkadaşımın boynuna doğru var sakal gibi.eskişehirde gitmediği doktor kalmamıştı.
Ama ankarada halletti sonunda doğru doktora denk gelerek,hormonaldi
Sanırım iğneli epilasyon öneriliyo inatçı tüylerrOncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
Igneli epilasyon kesin çözüm cnmOncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
Ben iğneli epilasyona gitti çözüm bulamadım o da kesin değil maalesefIgneli epilasyon kesin çözüm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?