Yuzum erkek gibi

Denerim cok tesekkur ederim :)

Yazıldı mı bilmiyorum ama tüyleri aldıktan sonra limon sürdünüz mü o bölgeye, yakıyor ama kılların daha zayıf çıkmasını sağlıyor. Bir de yüz için olan tüy sarartıcılar.

Bundan daha fazlasını gördüm cnm tez zamanda kurtulursun inşallah moralini bozma kaşını alıyomus gibi düşün psikolojık olarak iyi gelir ve azalırlar her gece yatarken mutlu bi şekilde kıllar dökülüyor diye telkin et kendine ama inan belki bır ay belki bir yıl sürcek bence cok ıyı gelicek sana

2 sene adet görememek normal bir şey değil. hormonlarla ilgili bi sorun var belli ki. Şehrinizdeki fakülte hastanelerine gidin. endokrin servislerine gidin.

Benim de yuzumde cok cikiyordu ve sertti. Elvis presley gibi favorilerim vardi hic abartmiyorum az bile diyorum yani oyle. Hormonda sorun yok lszere basladim ama yuz ici lazer asla onermem kalin killari inceltiyor ince olsnlari kalinlastiriyor. Kedi tuyu gibi cikiyordu. En kesin cozum igneli epilasyon burdaki topiclerde onerilen birine gittim sukur yillardir cimbiz elime almiyorum.

Endokronoloji bölümüne gittiniz mi?
Bu bölüm özellikle hormonlarla ilgili durumları inceliyor.

Tek çözüm igneli epilasyon, ilk başlarda on günde bir gidersiniz, sonraki seanslar 2 ayda bir olur.Kökden kurtulursunuz, igneli epilasyon dakika hesabı yapılıyor, bütçenizide zorlamaz.

Eskişehirde hangi doktorlara gitti arkadaşn bnde Eskişehirdym nasıl çözdü peki

Endokrinoloji bölümüne gidin, böbrek üstü bezlerinde belki sorun var...en ayrıntılı bu bölümde bakılır

Sanırım iğneli epilasyon öneriliyo inatçı tüylerr

Igneli epilasyon kesin çözüm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…