• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzum erkek gibi

İlini bilmiyorum ama ankarada özel clnc medilife var lazer için gözümle çok gördüğüm tedavi olan kişi var bende yeni başladım yüzümde yok ama benimde gerdan bölgemde var seni çok iyi anlayabiliyorum inan ama lazerden başka çare yok
Sadece lazerle mi çözdünüz tedavi ile birlikte mi

3 seans iğneli ye gittim 4 seans da Alex lazerle yaptırdım iğneli hiç bir işe yaramadı ama lazer azaltıp inceltti tabi maddi olarak ara vermek zorunda kaldım ama başlıca tekrar inşallah kimisi yüze diod öneriyor ama benim tenim beyaz favoriler siyah diye hastane de yaptırıyorum oradaki kadın üstüne basa basa bak iğneli ile çektiğin acıya değmez lazerle halledelim %80 rahatlarsın dedi 4. Seansta bu kadar rahatladiysam bitince ne olur bilmiyorum en azından o soyah erkeksi görünüş yok

Ben iğneli yaptırmadım. 4 veya 5 seans oldu Alex lazere gittim ben de. Şu an belli bile olmayacak düzeye geldi.

Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.

Nasil sorun yok ben anlamadim.oncelikle iki yil adet olmaman sorundur yasin kac evlimisin. Sen once killanmaya neden olan faktoeu bulmalisin poliskiatikover yapabilir yada bazi tumorlor bence ihmal etme kadin hastaliklarina gorunmelisin nekdr lazer yaptiraanda ona etki eden birsey varki tekrr ediyor gecmis olsn

Aynı dertten muzdarip tanıdığım doğum kontrol hapıyla geçirmişti tüylenme rahatsızlığını..

Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.

Lazere gitme igneli epilasyona git. Lazer hicbi zaman yuzdeki tuyleri bitirmiyo. Igneli epilasyonda tek tek aliyo zaman istiyo ancak kesib cozum veriyo. Sabirli olursan duzelir o zmn insallah

hormonlarinızda sorun olduğu bence kesin. Lazer epilasyonda da aleksandirayt isimli cihazla daha iyi sonuç alırsınız. Onu deneyin.

Hayıt tohumu var canim hic duydun mu? Faydasini cok goren olmus duydugum kadariyla. Baya faydali bir sey. Denemekten bir sey olmaz. Bitkisel sonucta. Cay gibi iceceksin. Yinede bilemiyorum ne kadar ise yarar. Bir arastir istersen icine sinerse denersin. Cok gecmis olsun insallah sagligina kavusursun.

Kesinlikle alexandrit isimli cihazla yaptırmayın kesinlikle!!!
Yüzümdeki tüyler nedeniyle sorumsuz bir güzellik merkezinde ben bilincinde olmayarak yüzüme ve tüm vücuduma alexansdrıt lazer yaptırdım.Bacak koltukaltı ve kollar için muhteşem.1 sene sonunda tek tük kaldı.Ancak genital bölgede hiç bir fark yaratmadı.
Yüz bölgem ise aynı sizin bahsettiğiniz gibi erkek sakalı şeklinde çıkmaya başladı!!!!Batık ve jiletle traş edilmiş gibi 3 günde fırlayan lanet tüyler resmen hayatımı karartmıştı!!!!!
daha sonra tekrar lazere gittim farklı bir güzellik merkezinde sadece yüz için.Hangi cihazı kullandılar dediklerinde alexandrit olduğunu söyledim ve bana kesinlikle yüze alexandrit lazer kullanılmaması gerektiğini ve sonucun böyle olmasının normal olduğunu söylediler.YÜZ İÇİN SADECE DİOD LAZER kullanılması gerektiğini anlattılar.Ben 1 sene yüzüme diod lazer yaptırdım ve şu an gerçekten çok rahatım.Yine çıkıyor ama normal bir bayanın yüzünde olabilecek kadar.Tek tük.Ve yüzünüze kesinlikle ağda ve cımbız vurmayın derim.Ağda ve cımbız yüzdeki tüyleri azdırıyor

Cushing sendromunu olabilir mi? Cok iyi bir endokrin uzmanina gozukmelisiniz. Cok gecmis olsun.

Erdokrin bokumune gityiniz mi bence oraya gidin gorunun

1. Tavsiyem lazeri asla birakmaman gerekir 3 ayda bir sonra 6 ayda bir surekli gitmelisin.
2. Tavsiyem ben de de kıl var yuzumde cok aaşırı degil ama kila takintiliyimdir; tüy sarartici kremleri kullanip tüylerini inceltmen. Bu tarz durumlarda tek bir islemle sonuc alamazsin bir cok islemi ayni anda denemelisin. Tuy sarartici kremi kullan benim de tuyleirm siyahtır tenim de beyaz.
3. Olarak YÜZ KESESİ VAR kozmetikcilerden bulabilirsin haftada 2 kere yüz kesesi yapmalisin BATİKLAR icin. Yüzün puruzsuz olacaktir. Lazere ggitmiyorsan agda yapiyorsan yine yüz kesesini ihmal etmemelisin.
4. Olarak her gün gündüz bakim ve gece bakim olarak yüzünü nemlendirmen, kılların yumusak olmasi icin.
5. Olarak 1 yemek kaşığı gül suyuna 1 yemek kaşığı bebekler icin olan pudrayi koyup macun gb olunca bunu sürmen.
6.hindistan cevizi yagi cilde cok iyi geliyor ben sacim icin kullaniyorum ama manikur pedikur ve cilt bakimim icin de kulaniyorum.
ama en onemlisi yüz kesesi yapman, batiklar icin. Ve tuy sarartici krem kullanarak lazere devam etmen. Sonuclar inanilmaz olacak. Merak etme.g

uzun süreli olarak iğneli epilasyona gidebilirsiniz.
güzellik merkezi, cildiye ama her şeyden önce endokrine gidin.

Bence bilindik bir merkeze gidin veya özel hastaneye

Sizden emin olun cok daha beterdim. Pcos var bende. Saçımı toplama, İnsanları yanak yanak öpememe, insanların yüzüne bakamama fobim vardı. Kendim aldım aldıkça çoğaldı. Hergün ağda ve cımbız seasım vardı. Beni hatırlayan kız arkadaşlarım hep cımbızla hatırlar mesela iki sene önce bi cesaret iğneli başladım. Güvenilir bir yerdi. Düşük akım verip de oylamadı beni. Şimdi ise tamamen bittiler. Cımbızı elime en son ne zaman aldım bilmiyorum. Saçımı toplayıp eşimin elini yüzüme sürmesinden çekinmiyorum artık. Bu gazla genital bitii. Kollar ise bitmek üzere. Seneye bacak. Allah izin verirse seneye hepsi bitmiş olacak. Canım yandı mı yandı. Tüm gelirimi nerdeyse yatırdım mı yatırdım. Ama değdi. Kendim için yaptığım en mükemmel şey derim hep. Yani kısaca iğneli arkadaşım. Bugünleri unutman dileği ile

Back