• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzum erkek gibi

bence bi üniversite hastanesine gidin hatta tekrar tekrar gidin mutlaka sebebini arastiracaklarini düsünüyorum çünkü ortada normal bi durum yok normal olsaydi lazer az da olsa sonuç verirdi ayrica lazer veya ilaçla tedavi de uzun süreli olur bu yüzden hemen pes etmeyin

Canım adet sorunun da varsa bence sende pkos var.Ben ilk gittiğimde de doktor anlamadı çünkü adetin 3.günü kan vermek ve bol su içip ultrasona girmek gerekiyor.

Adet olamayanlara tarlusal gibi söktürücü verip test yapıyorlar hatta ben de bu hafta gideceğim.Benimde yüzümde erkeksi kıllanma var.Doğum kontrol hapı kullanıp ağdaya başlayacağım.

Hormon bozukluğun var ise ilaç kullanmazsan ya da hormonları yatıştıracak bir şey bulamazsan en iyi lazerede gitsen fayda etmez.

Yani doktorlarda çare bulamıyorsa biz insanlar ne yapalım. Bu şekilde olduğuna göre illaki sorun var doktora gidiyorsun sorun yok diyorlar. Sorun yokta çıkanlar ne...
Umarım derdine çözüm bulursun..

Benim de sorunlarım vardı yıllarca çektim ipl'di sanırım bir ara lazer yaptırdım ve daha çok arttı bırakınca. Şimdi başka bir yerde Alex'e başladım. Biter demediler azalsa bile razıyım ama. Bilmiyorum nasıl bir sonuç verecek. Bana da fotoğrafını özelden atabilirsen kendimle karşılaştırıp yorum yapabilirim.
Fotografim var 6. Sayfada

Fazla tuketilen nane insan psikolojisini bozuyor diyorlar. Bunu not dusmek istedim.

Regl olmamanin altinda yatan nasil bir psikolojik neden olabilir acaba? Siz sorunlu bir ic dunyaniz oldugunu dusunuyor musunuz? Tum doktorlar psikolojik dediyse iyi bir psikologa gorundunuz mu?
Hayir ilk adet olduktan sonra 2 yil hic olmadim sonra bi kere daha kendiliginden oldu. Psikolojik olsa da bu kadar olmaz

Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
İlini bilmiyorum ama ankarada özel clnc medilife var lazer için gözümle çok gördüğüm tedavi olan kişi var bende yeni başladım yüzümde yok ama benimde gerdan bölgemde var seni çok iyi anlayabiliyorum inan ama lazerden başka çare yok

Lazeri anlıyorum bıraktıktan en geç 1 sene sonra memnun olan nerdeyse yok, ama iğneliyle bitmeme imkanı yok, ayrıca çok dağınık çıkmış yani bu sizde normalde olacak bir şey değil mesela bende de var siyah ama ince ama gayet belli olacak şekilde ve düzenli şekilde yüzümün her yerinde, sizin çok az bi kısımda vardı da bir uygulamadan sonra böyle çoğaldı? Aksi mümkün değil dağınık çünkü normal olsaydı bacak göbek tüyleri gibi sıralı düzenli her kısımda simetrik olmalıydı, belki bahsettiğiniz hastalıklarınız yok ve çenedeki bir iki kıl için gittiniz ve böyle oldu? Ya da bir yorumda olduğu gibi bol su içilip adetin 3. günü gidilmesi gerekiyor olabilir... Her şeyden önce psikolojik olarak rahatlayın her şeyin çözümü vardır ben de bulamadım ama inanıyorum, bir gün :)

Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
canım bazı insanlarda laser böyle sonuç veriyor. iğneli epilasyonu dene bence. iyi bir merkezde ve eğitimli birinin yapması koşuluyla fayda görürsün

Lazeri anlıyorum bıraktıktan en geç 1 sene sonra memnun olan nerdeyse yok, ama iğneliyle bitmeme imkanı yok, ayrıca çok dağınık çıkmış yani bu sizde normalde olacak bir şey değil mesela bende de var siyah ama ince ama gayet belli olacak şekilde ve düzenli şekilde yüzümün her yerinde, sizin çok az bi kısımda vardı da bir uygulamadan sonra böyle çoğaldı? Aksi mümkün değil dağınık çünkü normal olsaydı bacak göbek tüyleri gibi sıralı düzenli her kısımda simetrik olmalıydı, belki bahsettiğiniz hastalıklarınız yok ve çenedeki bir iki kıl için gittiniz ve böyle oldu? Ya da bir yorumda olduğu gibi bol su içilip adetin 3. günü gidilmesi gerekiyor olabilir... Her şeyden önce psikolojik olarak rahatlayın her şeyin çözümü vardır ben de bulamadım ama inanıyorum, bir gün :)
Hep boyleydi yuzum umarim bi sonuc bulabilirim :)

Evlat 2 yil regl olamamak normal degil , kildan tuyden once metabolizma problemlerin olur allah muhafaza onlara dikkat et. Iyi bir doktora gorun derim tekrar.

Philips Lumea tavsiye ederim. Ben kullaniyorum, cok memnunum.

Lazer hem acili, hem pahali, ustelik yuze lazer olmaz. Yuzdeki kil koklerini daha cok uyariyormus. Ben bacaklarima lazer yaptirdim, sonra tekrar ciktilar, paraya aciya ve zamana hic degmedi.

Lumea IPL teknolojisi, acisiz, agrisiz agda diyeyim. Duzenli yapman gerekiyor, kokten cozum degil ama ben cozumden cok memnunum. Lazer merkezine verdigim paralara acidim.

Kalici çözüm değil mi lumea ?
Almayi düşünüyorum bende ne kadar sürede çıkıyor peki tekrar cherry ?

Evlat 2 yil regl olamamak normal degil , kildan tuyden once metabolizma problemlerin olur allah muhafaza onlara dikkat et. Iyi bir doktora gorun derim tekrar.

Philips Lumea tavsiye ederim. Ben kullaniyorum, cok memnunum.

Lazer hem acili, hem pahali, ustelik yuze lazer olmaz. Yuzdeki kil koklerini daha cok uyariyormus. Ben bacaklarima lazer yaptirdim, sonra tekrar ciktilar, paraya aciya ve zamana hic degmedi.

Lumea IPL teknolojisi, acisiz, agrisiz agda diyeyim. Duzenli yapman gerekiyor, kokten cozum degil ama ben cozumden cok memnunum. Lazer merkezine verdigim paralara acidim.

Zaten igneli denedim ama bi faydasi olmadi.

Cnm benim arkadaşımında yüzünde vardı ilk masaya yattığında 3,5 saat kaldı düşün artık ne kadar olduğunu
Düzenli gitti ve bitirdi,sadece sabır ve Zaman.... sana tek tavsiyem iğneli epilasyon, lazer zaten yüzde pekte başarılı degil ama iğneli kesin çözüm
Sen kaç seans gittin bilmiyorum ama Düzenli gittikçe gitme sıklığın ve kaldığın süre azalır, cildinde iz kalmaması icin cok ucuz bilindik bi krem kullanırsın

Bence kesinlikle pes etmemelisin tıp fakültesi araştırma hastanelerinde ayrıntılı incelemeye alırlar onlardan birine gitmelisin. Birde o kadar sık ağda yapıyorsan ağdadan sonra limon tuz kürünü denedin mi onun da faydası olabilir. Umarım en kısa zamanda çözüm bulursun.

Size bir arkadaşıma uyguladığım nacizhane bir fikir vereyim.
Yüzünüzü ağda ile aldırıp akabinde soğan suyu sürün bu işlem kıl köklerini yakar ve kılları azalttığı gibi daha yumuşak çıkmasını sağlar.
Bir yemeklik beyaz soğanın sakalını kesip kabuklarını soyun ve soğanı bıçakla disikleyip soğanın o beyaz suyunu çıkarıp ağdadan hemen sonra akabinde soğanın üzerindeki suyu ağda yapılan bölgeye sürün bunu bir kaç ağdada devam ettirin.
Ben burdayım bir yere gitmiyorum çok faydasını göreceksiniz inanınki.

Back