- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi Claramichy
Çok iyi bir doktora tekrar görünün. Hormonlara tekrar tekrar baktırın. Rahminize, yumurtalıklarınıza baktırın. Vitamın değerlerinize baktırın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka hangi ilaçları kullandınız ama hormonlarla ilgili bir sorun varsa epilasyon işe yaramıyorkiDoğum kontrol hapları azaltıyo sanıyoruz ama yok aslında bir yerden çift kıl çıkıyo lazerle tek tük kaldı benimde lazer en iyi tedavi ilaçlarda kullandım yaramadı .
6 ay kadar diane35 kullandım ama sonra bırakınca aynı noktadan çift tüy çıktı lazere başladım %70 azalma oldu yüzüm bitti sayılırömür boyu o ilaçlarla yaşamak çok yanlış bilmiyorum ben bıraktım fazla vakit kaybetmedenBaşka hangi ilaçları kullandınız ama hormonlarla ilgili bir sorun varsa epilasyon işe yaramıyorki
Anladım banada doktor tahliller sonucunda tsh ve prolaktinden kaynaklandığını söyledi ve ilaç verdi ama olan tüylerde etkisi olmaz dedi aldactone adlı ilacı istedim ama şuan vermedi o ilacında olan tüylere etkisi olmadığını söyledi bana iğneli epilasyon iyi gelmediği için doktora gitme gereği duydum bakalım tedavimden sonra doktoruma sorarak yine başlıycam inş iğneli epilasyona6 ay kadar diane35 kullandım ama sonra bırakınca aynı noktadan çift tüy çıktı lazere başladım %70 azalma oldu yüzüm bitti sayılırömür boyu o ilaçlarla yaşamak çok yanlış bilmiyorum ben bıraktım fazla vakit kaybetmeden
siz iğneli epilasyonla sonuç alamadığınız için mi lazer epilasyon yaptırdınız yüzünüz için6 ay kadar diane35 kullandım ama sonra bırakınca aynı noktadan çift tüy çıktı lazere başladım %70 azalma oldu yüzüm bitti sayılırömür boyu o ilaçlarla yaşamak çok yanlış bilmiyorum ben bıraktım fazla vakit kaybetmeden
iğneli yüzümde derin yaralar açtı dökülmeler çok geç oldu ve bazı kısımlarda iz kaldı pişman oldum lazerden sonuç alabildim şükürler olsun kiS
siz iğneli epilasyonla sonuç alamadığınız için mi lazer epilasyon yaptırdınız yüzünüz için
Guzel bi noktaya degindi arkadas.Ayy canım yaa ne biçim bi insanmis o epilasyon yapann...
Ama şöyle kii travestiler bile epilasyon yaptırıp killarindan kurtuluyor düşün kii onlar erkek sakal traşı oluyorlardi bir zamanlar...
Bence sen önce iyi bir hastaneye ve iyi bir doktora git tekrar muayene edip hormonlarına bakilsin...
Daha sonra tekrar lazer yaptır...
İnşallah biran evvel kurtulursun..
Evet bunu bnde anlamyorum nasıl oluyor onlr kurtuluyorda biz niye kurtulamıyoruzGuzel bi noktaya degindi arkadas.
Cinsiyet degistiren ne tuylu erkekler var, kadin olunca ciltleri puruzsuzlesiyor. Tuysuz oluyorlar.
Arastirmak gerek.
soracaksın canım sürekli internettten araştıracaksın ben mesela kadınlar kulübü yardımıyla buldum iki yer belirledim ilki vasattı ikinci de çok iyiydi. internetten de bir sonuç bulamıyorsan ufak bir bölgeye deneme atışı yaptıracaksın başka çözümü yok yani bunun Allah yardımcımız olsunYa arkadaslar uzman birini nasil bulacaz? Neye gore belirleyecez? Sivasta yasiyorum bulamiyorum