- Konu Sahibi Claramichy
-
Sadece lazerle mi çözdünüz tedavi ile birlikte miİlini bilmiyorum ama ankarada özel clnc medilife var lazer için gözümle çok gördüğüm tedavi olan kişi var bende yeni başladım yüzümde yok ama benimde gerdan bölgemde var seni çok iyi anlayabiliyorum inan ama lazerden başka çare yok
Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
hormonlarinızda sorun olduğu bence kesin. Lazer epilasyonda da aleksandirayt isimli cihazla daha iyi sonuç alırsınız. Onu deneyin.Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
Erdokrin bokumune gityiniz mi bence oraya gidin gorununOncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
Doğum kontrol hapları azaltıyo sanıyoruz ama yok aslında bir yerden çift kıl çıkıyo lazerle tek tük kaldı benimde lazer en iyi tedavi ilaçlarda kullandım yaramadı .Sadece lazerle mi çözdünüz tedavi ile birlikte mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?