- 23 Aralık 2011
- 393
- 471
- 103
- Konu Sahibi Claramichy
-
Hayir ilk defa duydum tarif edebilir misiniz mumkunse?
Evet onda da problem yokDha so4 ölçtürdünüz mü normal östrojen mesela östrojen progesteron dengesi önemli
Dunyanin en kotu seyi gibi geliyor.Görümcem de aynı öyle. Onun erkek gibi sakal bölgesi tamamen kıllı. 3 5 sene lazerle gitmiş kurtulsmams şimdi iple veya agdayla alıyor
Genetik o zaman mutlaka tedavisi vardır. Bi ara karınca yağı meşhurdu benim yüzümde de var ama çok fazla değiller bi de cok beyaz tenliyim alexander lazer yaptırdım uzun sure rahat ettimEvet onda da problem yok
Aslında bende de var pkodan dolayi. Ama sadece çenemin altımda bikaç tanede boynumda. Bi şekilde hallediyorum. Ayda bir alıyorum anca çıkıyorDunyanin en kotu seyi gibi geliyor.
Karinca yagi denedim hatta bioderler meshurdu bi ara 3 tup kadar kullandim yok yani caresiGenetik o zaman mutlaka tedavisi vardır. Bi ara karınca yağı meşhurdu benim yüzümde de var ama çok fazla değiller bi de cok beyaz tenliyim alexander lazer yaptırdım uzun sure rahat ettim
Sırtta sivilce sorununuz da var mı bende pcoluyum ve maalesef care bulamiyorumBende yıllarca onlarca kadın doğumcuya gittim. Enuzun adet görememem 9 ay
yılda 2 yada 3 kez adet oluyodum. O da 40 gün sürüyodu
Kimisi zayıfsın sen hastalık olmaz dedi
kimisi tüplerin hassastır dedi
kimisi kendini böyle kabul et dedi.
Saçlarım avuç avuç dökülüp bıyık çene sakala dönünce cildiyeye gittim o çözdü
pcos
testlerin duruyo mu ?
Yok ben triskadan nagmelere sordumHayir hayatim boyunca 1 tane sivilcem bile olmadi.
Degistirdim zaten. Lazerdeki kadin beni rezil etmisti. 2 farkli merkeze gittim hic faydasi olmadi.
Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
Fazla tuketilen nane insan psikolojisini bozuyor diyorlar. Bunu not dusmek istedim.Denedim. Taze nane yapraklari bile yedim yillarca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?