Yuzum erkek gibi

Görümcem de aynı öyle. Onun erkek gibi sakal bölgesi tamamen kıllı. 3 5 sene lazerle gitmiş kurtulsmams şimdi iple veya agdayla alıyor

Yüzün görünmeyecek şekilde o bölgeyi atmış olsan herkes en azından bir yorumda bulunur.gerçekten çok mı kötü diye.

Benim ev arkadaşımın boynuna doğru var sakal gibi.eskişehirde gitmediği doktor kalmamıştı.
Ama ankarada halletti sonunda doğru doktora denk gelerek,hormonaldi

Genetik o zaman mutlaka tedavisi vardır. Bi ara karınca yağı meşhurdu benim yüzümde de var ama çok fazla değiller bi de cok beyaz tenliyim alexander lazer yaptırdım uzun sure rahat ettim
Karinca yagi denedim hatta bioderler meshurdu bi ara 3 tup kadar kullandim yok yani caresi

Öncelikle geçmiş olsun. Ağda yaptığınız halde 4 günde o kadar çıkıyorsa vücudunuzda mutlaka ters giden bi şeyler vardır. Hormonlarınız normalde başka bir şey anormaldir. Çünkü bu normal bir duruma benzemiyor. Bence tıp fakültesi hastanesine gidebilirsiniz orada daha kapsamlı araştırıyorlar bildiğim kadarıyla. Gittiyseniz bit daha gidin başka bir doktora. Olmadı yine başka bir doktora. İlla ki bir tanesi çözecektir bu işi

Sırtta sivilce sorununuz da var mı bende pcoluyum ve maalesef care bulamiyorum

Benim de sorunlarım vardı yıllarca çektim ipl'di sanırım bir ara lazer yaptırdım ve daha çok arttı bırakınca. Şimdi başka bir yerde Alex'e başladım. Biter demediler azalsa bile razıyım ama. Bilmiyorum nasıl bir sonuç verecek. Bana da fotoğrafını özelden atabilirsen kendimle karşılaştırıp yorum yapabilirim.

Degistirdim zaten. Lazerdeki kadin beni rezil etmisti. 2 farkli merkeze gittim hic faydasi olmadi.

ya ben bunu her lazer konusunda yazıyorum ama sizede yazayım.. lütfen lazer merkezlerinde değil hastanelerde yaptırın şu lazeri.. etki etmeme ihtimali yok.. gittiğiniz yerin kullandığı mak dandik demek ki..

Baska yerde lazer yaptırın. Lazer aşamasında tüyler çok yoğun çıkıyor. Tamamen bittiğinde çıkmıyor. Ciksada aynı güçte ve yoğunlukta çıkmaz.

Kaç seans gittiniz lazere ve hangi cihaz acaba ?

O nasil uyduruk doktormus oyle yuzunde sakal cikan kadina sorun yok diyor. Git baska doktorlara git sorunun sebebini bulana kadar git , normal degil yani bu ...

Denedim. Taze nane yapraklari bile yedim yillarca.
Fazla tuketilen nane insan psikolojisini bozuyor diyorlar. Bunu not dusmek istedim.

Regl olmamanin altinda yatan nasil bir psikolojik neden olabilir acaba? Siz sorunlu bir ic dunyaniz oldugunu dusunuyor musunuz? Tum doktorlar psikolojik dediyse iyi bir psikologa gorundunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…