- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
- Konu Sahibi Claramichy
-
Testlerim malesef yok. Endokrinolojiye cildiyeye kadin doguma hepsine gittim. Ve hepsi alaninda uzmandi. Ilacla bile adetlerim 2 gunden fazla surmedi.
Vurdumduymaz degildi gittiklerim sorun da bu zaten. Gittigim hepsi regl olmamamin nedenini psikolojik olarak acikladi.Sert mi çıktım acaba size
kusura bakmayın .
Kadın doğumcuların vurdumduymazlıkları beni çıldırtıyo
Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
biraz öyle oldu galiba :)Sert mi çıktım acaba size
kusura bakmayın .
Kadın doğumcuların vurdumduymazlıkları beni çıldırtıyo
Alex denedim ama kadin bi kac defadan sonra artiyor ve cildine yazik dedi biraktim.Lazer diye ipl yaptırmışsınız sanırım yoksa artarak çıkmazdı.
Mutlaka Alexandrite lazer yapan bir merkeze gidin.Bu şekilde azalarak yokolurlar.
5-6 doktora gittimbiraz öyle oldu galiba :)
konu sahibi, tek bir doktorla sınırlı kaldıysan başka bi doktora mı gitsen
Gitmedigim yer kalmadi. Her turlu epilasyonu da denedim. Igne alex falan. En son akrabamin merkezine gittim sonuc yine husrandi.Epilasyon fayda etmedi diyen tek seni gordum arkadasim arastirsan en en iyi yerleri ve kesinlikle hormonlarla alakali gerekirse omur boyu hormon tedavisi olsan ..gercektej cok zor durum
Alla alla valla cok tuhaf hic mi caresi yokmu yaa ? Peki evlenmeyi dusunuyormusun erkek arkadaslarin oluyormu canimGitmedigim yer kalmadi. Her turlu epilasyonu da denedim. Igne alex falan. En son akrabamin merkezine gittim sonuc yine husrandi.
Gitmedigim yer kalmadi. Her turlu epilasyonu da denedim. Igne alex falan. En son akrabamin merkezine gittim sonuc yine husrandi.
Bi erkek arkadasim var. Evlenmeyi dusunuyoruz. O kadar uzuluyorum ki bu konuda bana tek kelime etmisligi yok.Alla alla valla cok tuhaf hic mi caresi yokmu yaa ? Peki evlenmeyi dusunuyormusun erkek arkadaslarin oluyormu canim
Denedim. Taze nane yapraklari bile yedim yillarca.şu yüzdeki tüyleri azaltan kürler var onları denediniz mi ?
Yok devamli gittim. Zaten onlarda para alabilmek icin bitmeden birakmaz. Tamamen bitiyor ondan bi sorun yok ama 5 aya kalmadan eskiye donuyor.Süreklilik mi sağlamıyorsunuz acaba ? İyi bir merkez bulup Alexandrite i söyledikleri sıklıkta yaptırsanız sonuç alırsınız bence.Bir de kontrol randevusu oluyor,hepsine zamanında gitmeniz lazım.Ben bölgesel yaptırdım güzel sonuç aldım,tüm vücut bitiren arkadaşlarım var,yoksa tavsiye etmezdim.
Ozelden atabilirimMrb canim belkide psikolojiktir. Yuzun gorunmicek şekilde resmini paylasirmisin
Tabi ki gittim 2 farkli universiteye. Arastirilsin diye ilk oyle baslamistim.bir tıp fakültesine göründün mü
bir sebebi ve çaresi olmalı
Denedim. Taze nane yapraklari bile yedim yillarca.
Hayir ilk defa duydum tarif edebilir misiniz mumkunse?leblebi tozuyla yapılan bi kür var herkes memnun onu da denediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?