• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm çok şişti!

newera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
107
1
96
43
Ordu
Salı günü yüzüme lazer epilasyon yaptırdım. Salı gecexinden başlayarak lazerin yapıldığı yerler sanki dişim ağrıyomuş gibi şişti. Hele dudağımın üstü.Doğrudüzgün konuşup yemek yiyemiyorum.Nasıl inecek bilen var mı?Hem yaptırdığım yere hem de başka doktota sordum normal dediler.Krem falan verdiler.Ama insan içine çıkamıyorum.

Epilasyon yaptırmadım ama ilk defa böyle birşey duydum bence başka bir epilasyon merkezine danışın normalmi diye kuzenimde yaptırmıştı ama böyle şikayetleri olmadı hiç

Ben de yaptırıyorum,hiç şişme olmadı.Doktora sordum diyorsun,sebebini söyledi mi ?
Soğuk alerjin mi var ? Soğukta-ayazda şişer mi yüzün ?

Son düzenleme:
Yok yüzüm şişmez normalde. Lazeri yapan yer özel bir hastane.Yani güzellik merkezi değil.Oraya sordum hassas ciltlerde olabiliyor dedi. Kıl kökleri hasar görünce ödem yapıyor sanırım. Dışarda başka doktora gittim lazerden sonra sürdükleri kreme alerjin olabiliir dedi.Lazer yaptırınca anında şişmedi.1 gün sonra şişti. Şimdide silikon yaptırmışım gibi üst dudağım.

Cild önemli bence işin bilincinde bir yere yaptırsaydınız keşke bilinçli yerler önce vücudun ne kadar hassas onu buluyorlar ona göre bir seçim yapıyorlar normaldede cildiniz hassasmıdır yani ağda yaptırdığınızda filan nasıl oluyor

Bulunduğum il imkanları çok fazla olan bir yer değil. 2 yerde vardı.Ve bu iki yerde güzellik merkeziydi.Cihazları da IPL. Ben yıllardır güvenebileceğım bir yer açılsın diye bekledim.En son yeni açılmış olan özel ve yaygın bir hastanenin bünyesinde , dermatalog eşliğinde bir yer açıldı.Cihazı da alexander. Orda yaptırdım. Sanırım cildimden kaynaklandı.Bir de cihaz çok etkiliymiş.Şişlikler neule iner? 3. gün çok rahatsız oldum.Yüzüm gerildi. Dudaklarım gerildi.Şişlikler için öneriniz var mı?

Merhaba , Morpeus 8 yaptırdım iğneli focus ultrason bir gün sonra allerji yaptı bolan başlığı gibi şişti. İkşnci gün boğaz ve çene şişti. Yüzüm 25 kilo almışım gibi. Allerji ilacı kullanıyorumz ama nefes alırken de sıkışıyorum. Laser mi laser sonrası sürülen krem mi eminin olamıyorum.

Back