- 3 Ekim 2010
- 11.459
- 3.700
- 448
İlk defa bu bölüme konu acıyorum, belki konularımdan hatırlayanlar olur bu ayın sonunda annemi kaybedeli 4 ay olacak, ![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Cok zor dönemlerden geciyoruz manevi sıkıntılar olmak üzere, öncelikle babam' dan bahsetmek istiyorum kendisi 57 yasında, ve en büyük cocukları ben olmak üzere 2 kız, 1 erkek kardesiz, ve benim 6 yıldır bir iliskim var, aynı sehirde yasıyoruz babam bundan 5-6 ay önce yani annem hayatta iken 30 yasından önce evlenmemize asla yanasmazdı, evimiz de evlilikle ilgili tek bir cümle bile gecmezdi.
Annemin vefatının ardından keske biriniz yuvanızı kursaydınız, o da görseydi aslında tam yasınız demeye basladı o günden sonra da bu sekilde devam etti. 1 Hafta kadar önce de teyzeme kızların artık kısmetleri cıksın gibi birsey söylemis duyunca o kadar sasırdım ki, babamın bunu söyleyecegi 40 yıl düsünsem aklıma gelmezdi.. :26:
Erkek arkadasım zaten dün' den razı, ona göre gec kalmıs bile sayılırız en azından askere gitmeden bi söz takalım, resmiyete dökmüs oluruz, daha rahat hareket ederiz diyor biz flört etmeye basladıgımız yıllardan beri gizli bulusuyoruz babam evlilige oldugu gibi flörte de karsıydı.
Erkek arkadasım bir aksilik olmazsa kasım da asker, kısa dönem askerlik yapıcak ve askere gitmeden önce sözü yapalım? diyor. Önümüzde 4 ay falan olmus oluyor yani,
Bense bazen düsününce hosuma gidiyor sevdigim adamla iliskimizi resmiyete dökecegiz, ilk adımı atmıs olacagız diyorum, bazen de bilmiyorum icim bir tuhaf oluyor anneme haksızlık edicekmisim gibi geliyor erkek arkadasıma anlattım bu hissimi, bana sadece bir yüzük takıcaz, neden haksızlık olsun öyle düsünme hem baban da cok istiyor haksızlık olmus olsa baban zaten öyle birseyi söylemezdi diyor, yalnız babam bir iliskim oldugunu bilmiyor kafam suan epey karısık, teyzemlerle paylassam ki, 1 ay önce kadar erkek arkadasımdan konu acılmıstı kızım kücük degilsiniz artık, madem iliskiniz var resmiyete dökmeyi düsünmüyor musunuz? en azından bir söz takın demisti, yani onlarda dün' den razılar, tek kilit noktası benim bu aksam yine acıldı konu erkek arkadasımla telefon' da konusurken bir cevap veremedim, ne düsünecegimi bilemedim acıkcası? Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız diye sormak istiyorum, düsüncelerinizi esirgemeyin lütfen, simdiden tesekkür ederim hepinize.![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Cok zor dönemlerden geciyoruz manevi sıkıntılar olmak üzere, öncelikle babam' dan bahsetmek istiyorum kendisi 57 yasında, ve en büyük cocukları ben olmak üzere 2 kız, 1 erkek kardesiz, ve benim 6 yıldır bir iliskim var, aynı sehirde yasıyoruz babam bundan 5-6 ay önce yani annem hayatta iken 30 yasından önce evlenmemize asla yanasmazdı, evimiz de evlilikle ilgili tek bir cümle bile gecmezdi.
Annemin vefatının ardından keske biriniz yuvanızı kursaydınız, o da görseydi aslında tam yasınız demeye basladı o günden sonra da bu sekilde devam etti. 1 Hafta kadar önce de teyzeme kızların artık kısmetleri cıksın gibi birsey söylemis duyunca o kadar sasırdım ki, babamın bunu söyleyecegi 40 yıl düsünsem aklıma gelmezdi.. :26:
Erkek arkadasım zaten dün' den razı, ona göre gec kalmıs bile sayılırız en azından askere gitmeden bi söz takalım, resmiyete dökmüs oluruz, daha rahat hareket ederiz diyor biz flört etmeye basladıgımız yıllardan beri gizli bulusuyoruz babam evlilige oldugu gibi flörte de karsıydı.
Erkek arkadasım bir aksilik olmazsa kasım da asker, kısa dönem askerlik yapıcak ve askere gitmeden önce sözü yapalım? diyor. Önümüzde 4 ay falan olmus oluyor yani,
Bense bazen düsününce hosuma gidiyor sevdigim adamla iliskimizi resmiyete dökecegiz, ilk adımı atmıs olacagız diyorum, bazen de bilmiyorum icim bir tuhaf oluyor anneme haksızlık edicekmisim gibi geliyor erkek arkadasıma anlattım bu hissimi, bana sadece bir yüzük takıcaz, neden haksızlık olsun öyle düsünme hem baban da cok istiyor haksızlık olmus olsa baban zaten öyle birseyi söylemezdi diyor, yalnız babam bir iliskim oldugunu bilmiyor kafam suan epey karısık, teyzemlerle paylassam ki, 1 ay önce kadar erkek arkadasımdan konu acılmıstı kızım kücük degilsiniz artık, madem iliskiniz var resmiyete dökmeyi düsünmüyor musunuz? en azından bir söz takın demisti, yani onlarda dün' den razılar, tek kilit noktası benim bu aksam yine acıldı konu erkek arkadasımla telefon' da konusurken bir cevap veremedim, ne düsünecegimi bilemedim acıkcası? Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız diye sormak istiyorum, düsüncelerinizi esirgemeyin lütfen, simdiden tesekkür ederim hepinize.
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Son düzenleme: