- 10 Haziran 2017
- 733
- 1.135
- 31
Banada verdiği cevaplardan dolayı fake gibi geliyorOldu olacak ilaç verip zorla imza attırın.
Konu sanki dalga geçmek için açılmış gibi.. Fake gibi.. Hadi değil farzedelim , 15 bin değerinde yüzük değilde gümüş yüzük alsa bitecek mi derdiniz ?
inadı bindi benimki aslında takar mıyım onu bile bilmiyorum sadece sözünü tutsun istiyorum
hak verdim sitede yeniyim laf sokma huylarım yoktur zaten burdakiler alışmış maşallah hem cinslerine hakaret etmeyi boşuna dememişler kadın kadının kurdu diyeİroni mi yaptınız laf mı soktunuz hak mı verdiniz ben yorumunuzdan hiç anlamadım valla
fake değilim ciddiye alıp cevaplarsanız sevinirim.Banada verdiği cevaplardan dolayı fake gibi geliyor
23 yok istediğim yüzük 2 binlik birşey zaten o parayı 4 günde kazanır emin olunYüzüğü alsa bile takacağından emin değilsen yüzüğü inatla istemenin anlamı nedir? Belki durumu yok adamın şu vakitler, belki alamıyor. Sıkboğaz etmen bencillik oluyor. Kaç yaşındasın?
manyak mısın yaYa Allah aşkı için 15 bin tl lik yüzük yüzükte bende 250 tllik altin tek taşla aldi nolur yani ben anlamıyorum bu diretme sevgiliyken neden simdi kocama bile diyemem ki ben illa bana 15 bin tllik tektas alcaksin diye . Onu da gectim biri bana boyle maddiyati yüksek birsey için diretse buz gibi olurum böyle şeyler insanin icinden gelmeli hediyenin pahalisini da adama zorla aldirdiktan sonra o yüzüğün hiçbir anlamı yok. Biraz istekler mütevazi olursaniz durum çözülür. Üstüne gitmeyin sen ne dersen öyle yapalim de . Ay ben bile sinirlendim şuan.
Yani ben sizin gülerek cevap vermenize şaşırdım açıkçası.hak verdim sitede yeniyim laf sokma huylarım yoktur zaten burdakiler alışmış maşallah hem cinslerine hakaret etmeyi boşuna dememişler kadın kadının kurdu diye
zaten ben ilk girmek istememiştim rezil olduk orda birde15 bin liralik yuzuk begenmeseniz bambaska dusunecektim ama simdi maddi durumu iyi degilse ve siz begendiginizi belli ettiyseniz daha azini almayi sorun yapiyor olabilir.
beni en iyi sen anlarsın o zaman aynı şeyler dendi bana da ki ayrılmayı da denedim mesaj atıyor ben sensiz napıcam diye sonra soğuttum kendimden bazı şeyleri de ben demeden yapmıyor sonrada unutuyorum diyor bilmiyorum her erkek böyle mi ama mesela çiçekler ne kadar güzelmiş vs gibi imalarda bulunmadıkça çiçek bile almaz öyle bir huyu yok yaniYani ben sizin gülerek cevap vermenize şaşırdım açıkçası.
Buna istinaden böyle bir yorum yaptım.
Sizinle aynı durumu yaşadım bende hanımefendi.
Eski sevgilim kavga ettik bitti artık seninle uğraşamam dedim.Seiyordum ama vazgeçmeyi göze almıştım
Seni annemle tanıştırayım gel barışalım herşey güzel olacak dedi.
Bende zaten meyilliydim barıştım.Hiç sormadım ama ne zaman nasıl nerde diye ?
Sonucu söylememe gerek yok sanırım.
Hayatım için en kötü tecrübeydi o kişi. Şimdi iyiki bitmiş diyorum.
Ailesiyle tanıştırması çokta önemli değil eğer o kişi ile sorunlarınız var ise.
Kişi problemli ise ve anlaşma probleminiz var ise mutlu olamazsınız.
Bir kez daha değil binlerce kez düşünün bence
Maddesel şeyler çiçek gibi,yüzük gibi bunlara çok anlam yüklemeyin bu vaziyette.zaten ben ilk girmek istememiştim rezil olduk orda birdeiyatı duyduktan sonra istemiyorum deyince
beni en iyi sen anlarsın o zaman aynı şeyler dendi bana da ki ayrılmayı da denedim mesaj atıyor ben sensiz napıcam diye sonra soğuttum kendimden bazı şeyleri de ben demeden yapmıyor sonrada unutuyorum diyor bilmiyorum her erkek böyle mi ama mesela çiçekler ne kadar güzelmiş vs gibi imalarda bulunmadıkça çiçek bile almaz öyle bir huyu yok yani
Takarsin.. Soz moz bahaneinadı bindi benimki aslında takar mıyım onu bile bilmiyorum sadece sözünü tutsun istiyorum
kızlar merhaba , iyi geceler :)
size gerçekten zor durumda kaldığım ve çevremdekilere dahi anlatamadığım bir konudan bahsedeceğim.benim üç yıldır sallantılı bi ayrılıp bi barıştığım bir ilişkim var ve ciddi düşündüğünü söylediği için tekrardan barışma kararı aldım.bana yüzük alıp ailesi ile tanıştıracağına dair söz vermişti ve bende bu şartlar doğrultusunda bi şansı daha hakettiğini düşündüm. ilk başlarda çok iyi giden bi ilişkimiz vardı ama şehirler değişince bende artık bi adım bekledim ve ailesiyle tanıştırması gerektiğini bile ben söyledim ve ikinci adım olarakta yüzük alması gerektiğini söyledim .ben bunu söylediğimden beri kavga ediyoruz ailesi ile tanışmamızda sorun yok ama konu yüzüğe gelince ben saçma buluyorum ne gerek var arkadaşlarına hava mı atacaksın diyor gerçekten bunaldım ve bana başta alacaktı ama çok pahalı bi seçim yapmıştım almana gerek yok dedim 15 bin falandı yüzük doğal olarak pahalı birşey almasını istemedim o yüzden sonra bekledim almasını ki çok zaman geçti üstünden almadı tabi odun. şu anda konuşmuyoruz arada yazıyorum alacak mısın diye hayır diyor sizce ne yapmalıyıjm lütfen yardım edin teşekkürler şimdiden :)