Yüzük ölçü sorunu?

uzguuun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
366
86
48
26
Merhaba kızlar. yakın zamanda tektaş yüzüğümü küçülttüm. 9-10 arasında kalıp dar olabilir korkusuna 10 sipariş ettim. Yeni yüzük yapılıp gönderildi. Biraz bol geliyor.daha önce 9 denemiştim rahatsız hissetmiştim. Ölçüyü verdikten sonra emin olamadım tekrar gittim zene. 10 numara hazır baget vardı. Denettiler sana iki numara da oluyor ama 10 daha rahat olur kalsın bu şekilde dendi. Şuan biraz bol olması canımı sıkıyor açıkcası. Yeniden daraltma işlemine 100 dolar istiyorlar. Kimileri yazın elin şişecek kalsın diyor kimisi sana büyük diyor. Ya benim elim sorunlu ya yüzük anlamadım artık dkdkdk evli olan arkadaşlar eliniz şişme yapıyor mu,ileride iyi ki bol almışım der miyim,fikriniz nedir sizce? Bu arada elim eklemli değil. Boğumuna takılıyor biraz yüzük eklemden rahat geçiyor.ölçüyü sağ ele göre aldırdım sola zaten büyük😒

Benim de 10, özel yaptılar. Ben de daraltmak istedim para istediler vazgeçtim. Hafif bol arada dönüyor parmağımda ama bir süre sonra alıştım. Elini aşağı eğdiğinde çıkmıyorsa devam et bence. Çok sıkmasını da istemezsin.

Benim de 10, özel yaptılar. Ben de daraltmak istedim para istediler vazgeçtim. Hafif bol arada dönüyor parmağımda ama bir süre sonra alıştım. Elini aşağı eğdiğinde çıkmıyorsa devam et bence. Çok sıkmasını da istemezsin.
Eğince değil şiddetli sallarsam iniyor, çok zorlarsam çıkıyor.

Forumdaki herkesi ilgilendiriyor çünkü dahil olduğunuz her topluluk gibi buranın da kuralları var.
Olabilir ben ödem hakkında evlilere soru sordum, ona göre bir karar vereceğim. Hayatımda defalarca evlenmedim. Geçebilirsiniz dediğim gibi. Benim de burada konuşabilme özgürlüğüm var.

Evlenirken bana da bol gelmişti. Sallanıp durdu, kiloda almadım. Biraz geçtikten sonra daralttırdım. Ama benim eklemimden de rahat geçiyor. Nasıl rahat geçiyorsa öyle kullan bence 😊

Evlenirken bana da bol gelmişti. Sallanıp durdu, kiloda almadım. Biraz geçtikten sonra daralttırdım. Ama benim eklemimden de rahat geçiyor. Nasıl rahat geçiyorsa öyle kullan bence 😊
Benim de eklemden rahat geçiyor. Elim dümdüz benim kimisinin eklemi geniş boğum dar ya benim tam tersi😂

Merhaba kızlar. yakın zamanda tektaş yüzüğümü küçülttüm. 9-10 arasında kalıp dar olabilir korkusuna 10 sipariş ettim. Yeni yüzük yapılıp gönderildi. Biraz bol geliyor.daha önce 9 denemiştim rahatsız hissetmiştim. Ölçüyü verdikten sonra emin olamadım tekrar gittim zene. 10 numara hazır baget vardı. Denettiler sana iki numara da oluyor ama 10 daha rahat olur kalsın bu şekilde dendi. Şuan biraz bol olması canımı sıkıyor açıkcası. Yeniden daraltma işlemine 100 dolar istiyorlar. Kimileri yazın elin şişecek kalsın diyor kimisi sana büyük diyor. Ya benim elim sorunlu ya yüzük anlamadım artık dkdkdk evli olan arkadaşlar eliniz şişme yapıyor mu,ileride iyi ki bol almışım der miyim,fikriniz nedir sizce? Bu arada elim eklemli değil. Boğumuna takılıyor biraz yüzük eklemden rahat geçiyor.ölçüyü sağ ele göre aldırdım sola zaten büyük😒
Buçuklu yaptırabilirsiniz 100 $ ne çok uçuk bir fiyat söylemişler başka bir yerde 250 300 TL'ye daralttırabilirsiniz

Eğince değil şiddetli sallarsam iniyor, çok zorlarsam çıkıyor.
Daraltmaları lazım. Ama bunu için çok para istiyorlarmış. Kalıcı bir yüzük olacaksa başka bir kuyumcuya küçülttürün daha ekonomik olabilir.

Nisan yuzugunuz mu tek taş felanmi eğer sadece özel günlerde takacaksaniz sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü yarın öbür gün hamilelikte dogumdu derken o numaralar değişiyor ister istemez.

Yani çok sık kilo alıp veriyorsanız bence kalsın. Ama öyle değilse daraltın. Bi sene süresi var, aldıktan sonra bir sene geçerse ücretli değiştiriyorlar süresi geçti mi? Ben de aynı sizin gibi almıştım hafif rahat olsun diye bol almıştım, bi süre kullandım ama özellikle ellerim ıslaksa, yıkarken falan çok kolay kayıp gidecek gibiydi ben bunu kaybederim düşürürüm diye daralttırdım. Bence elinizden çok rahat çıkması da iyi değil.

Back
X