Doğuma Hazırlık yüzük falı ile cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

marlboro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
23
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar.ben 12 haftalık hamileyim bir tane kızım var bu 2. hamileliğim.öncelikle tabiki sağlıklı olmasını diliyorum.ilk çocukta bu kadar merak etmemiştim.ama 2.de gönül istiyor birde erkek olsun.dün dr a gittim görünmedi.yüzük falı denedinizmi hiç.hadi bi deneyin yaa.ben çatlıcam meraktan kızmı erkekmi diye.saçınızdan bir tel koparıp ucuna yüzüğünüzü takın.karnınıza doğru tutun.eğer yüzük ileri geri gidip gelirse erkek daire çizerse kız oluyomuş.cisiyetini öğrenen arkadaşlar deneyin bakalım doğrumuymuş bu fal.

slm arkadaşlar.ben 12 haftalık hamileyim bir tane kızım var bu 2. hamileliğim.öncelikle tabiki sağlıklı olmasını diliyorum.ilk çocukta bu kadar merak etmemiştim.ama 2.de gönül istiyor birde erkek olsun.dün dr a gittim görünmedi.yüzük falı denedinizmi hiç.hadi bi deneyin yaa.ben çatlıcam meraktan kızmı erkekmi diye.saçınızdan bir tel koparıp ucuna yüzüğünüzü takın.karnınıza doğru tutun.eğer yüzük ileri geri gidip gelirse erkek daire çizerse kız oluyomuş.cisiyetini öğrenen arkadaşlar deneyin bakalım doğrumuymuş bu fal.

sen ciddi ciddi inanıyor musun ? böyle bır seyın gercek olduguna ?

ya inanmak değil tabi ama insan meraktan yapıyo işte.....bana bunu öğreten yaşlı bir hanımdı ve eskiden böyle yapardık öğrenmek için dedi.can sıkıntısı işte eğlence.bi deneyelim dedim bende

allah gönlüne göre versin canım sağlıklı bir oğlun olur inş.ama cin takvimi, rus takvimi,nede yüzük falı tutmadı bende bir kızım var. şimdi 26 haftalık hamileyim bir oğlum olacak inş. kızıma hamileyken arasındaki tek fark aşermeler cok farklı vede erkek bebek sanki daha çabuk oynuyo sen farklara bak bence.

teşekkür ederim .inşallah.gönül istiyo tabi.ama kızımda olsa sevinirim.senin oğlundamı tutmadı canım bu tahminler.nasıl yaptın bu yüzük falını.

dün dr a gittim.baktı önce erkeğe benziyo çıkıntı var dedi.sonrada dediki yok henüz kızda diyemem erkekde diyemem erkekte olan çıkıntıdanda var kızda dudaklara benzer şeylerde var dedi.kafam oldu çorba ooff.ve çok hareketliydi zor yakaladı pozisyonu.hayırlısı artık.

benimde erkeğe benziyor dedi doktorum haftaya tekrar bakacak
şimdi senin yüzük falını denedim ileri geri gitti bu durumda erkekse tutmuş oldu

teşekkür ederim .inşallah.gönül istiyo tabi.ama kızımda olsa sevinirim.senin oğlundamı tutmadı canım bu tahminler.nasıl yaptın bu yüzük falını.

canım saç teline yüzük geçirdim karnımın üzerinde daire çizdi tutmadı yani.banada 13 ve 15 haftada çıkıntı var erkeğe benziyo dedi 17 haftada artık kesin erkek dedi benzettiyse vardır bişeyler hakkına hayırlısı olsun sağlıklı bir oğlun olsun inş.

canım kızının kuyruk sokumuna bak orda nokta gibi çukur varsa kız olur yoksa erkek olur bunu ben arkadaştan duymuştum maaşallah dedikleride hep tuttu . çok ilginç ama benim oğlanıda bilmşti

hikayeymiş bu da kızlar arkadaşıma yapmıştım ileri geri gidiyodu erkek tahmin ettik ama dr kız dedi.bu test de böylece çöpe gitmiş olduuu

slm aranıza yenikatıldım adım derya 3 aylık hamileyim gerçektende yüzük falı doğrru yeminle yaptığımızın hepsi doğru çıktı

slm aranıza yenikatıldım adım derya 3 aylık hamileyim gerçektende yüzük falı doğrru yeminle yaptığımızın hepsi doğru çıktı

slm hoşgeldin.yüzük falında benim 1 tane fiyaskom oldu.erkek dedim kız çıktı arkadaşımınki.benimkine %99 erkek dedi.eğer o %1lik ihtimal tutmazsa şu an evet bendede tuttu

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...a-evleneceksin-yuzuk-fali-9.html#post24790541

Bu fal, inanışa göre bir insanın kaç çocuğunun olacağını, doğum sırasını ve cinsiyetlerini haber veriyor. çocukların illa doğması gerekmiyor. öyleki düşük olan bebekleride haber veriyor. Gelelim falın bakım tarifine;

Gerekli olan iki şey vardır; bir yüzük ve ip.

- Öncelikle yüzüğü ipten geçiriniz ve ipin iki ucunu birleştirip tutunuz.
- Sol elinizi kaldırınız ve ip yardımıyla yüzüğü yavaşça sol bileğinizin hizzasına getiriniz.
- Sağ elinizle tuttuğunuz ipi sabit bir durumda bekletiniz.
- Bir süre sonra yüzük ya daire çizmeye başlayacaktır, ya da ileri geri gidip gelmeye başlayacaktır.

* daire çiziyorsa ilk çocuğun erkek olacağını (veya çocuk sahibi iseniz ilk çouğunuzun erkek olduğunu) size haber verir.

* ileri geri gidip geliyorsa çocuğun kız olacağını (veya çocuk sahibi iseniz ilk çocuğunuzun kız olduğunu) haber verir.

Bir süre o şekilde salınmasını bekleyin. Yalnız salınma gözle görülür bir şekilde olmalıdır. Ardından sol elinizle yüzüğü tutarak durdurun ve tekrar sol bleğinizin hizsanına durmuş vaziyette getirin.

Şimdi bakacağınız ikinci çocuğunuz için. Aynı işlemi yine yapın, ne zamanki sıra diğerine geçtiğinde yüzük hareket etmezse fal bitmiş demektir.

Back
X