İlk mesajımda zaten bunun bir dert sayılamayacağını demiştim ama insan kafasına takıyor böyle şeyler napıyım. Anneme söylesem şu çekincemi o da azarlar muhtemelen ama korkuyorum. Neyse bakcam artık yarın başımın çaresine. Kusura bakmayın
,Arkadaşlar yaa, benimki dertten sayılmaz, Allah büyük dert vermesin de, yarın inşallah nişan yüzüğü almaya gidicez. Ama benim parmaklarım hafif tombul, yani öyle sütun gibi güzel parmaklarım yok. Normalde de yüzük yakıştıramam kendime. Yarın çok çekiniyorum, korkuyorum yüzük yakışmaz diye. Veya istediğim modeli bulamam diye. Bi sorun olmaz değil mi? Üzülüyorum, çekiniyorum bu konuda.
,
nasıl bir sorun olabilir ki?
nişanlın "ayy parmakllara bak aynı sosis gibi" diyip kaçmaz herhalde...
Arkadaşlar yaa, benimki dertten sayılmaz, Allah büyük dert vermesin de, yarın inşallah nişan yüzüğü almaya gidicez. Ama benim parmaklarım hafif tombul, yani öyle sütun gibi güzel parmaklarım yok. Normalde de yüzük yakıştıramam kendime. Yarın çok çekiniyorum, korkuyorum yüzük yakışmaz diye. Veya istediğim modeli bulamam diye. Bi sorun olmaz değil mi? Üzülüyorum, çekiniyorum bu konuda.
BENMDE ÖYLE 15 OLUYO BANA AMA BU SORUN BİLE OLAMAZ CANIM YAA ALLAH SANA BAŞKA DERT VERMESİN...HADİ MUTLULUKLAR SANA:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?