• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzük almaktan çekiniyorum

noralliya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
124
0
96
38
İstanbul
Arkadaşlar yaa, benimki dertten sayılmaz, Allah büyük dert vermesin de, yarın inşallah nişan yüzüğü almaya gidicez. Ama benim parmaklarım hafif tombul, yani öyle sütun gibi güzel parmaklarım yok. Normalde de yüzük yakıştıramam kendime. Yarın çok çekiniyorum, korkuyorum yüzük yakışmaz diye. Veya istediğim modeli bulamam diye. Bi sorun olmaz değil mi? Üzülüyorum, çekiniyorum bu konuda.

Bugün bir derdim var bölümündeki ikinci büyük dert. Gerçekten derdiniz büyükmüş. Yaa arkadaşım burada insanların ne dertleri var siz parmağınıza yüzüğün yakışmadığını ne yapmanız gerektiğini soruyorsunuz. Pess yani.

ya takma kafanaaa benım de bı ark ım öle dıyodu ama cok yakıstı yuzuk parmagınaa emınım sana da yakısrr

nişan yüzüğüü bu herkese yakışır canım:asigim:
alışkın olmadığın için öyle düşünüyorsuna.s.

İlk mesajımda zaten bunun bir dert sayılamayacağını demiştim ama insan kafasına takıyor böyle şeyler napıyım. Anneme söylesem şu çekincemi o da azarlar muhtemelen ama korkuyorum. Neyse bakcam artık yarın başımın çaresine. Kusura bakmayın

bence ince yüzüklere bakma, orta kalınlıkta bi yüzük çok hoş duracaktır eminim, düz bi yüzüktense biraz hareketli olsunopuyorumnanaktan

İlk mesajımda zaten bunun bir dert sayılamayacağını demiştim ama insan kafasına takıyor böyle şeyler napıyım. Anneme söylesem şu çekincemi o da azarlar muhtemelen ama korkuyorum. Neyse bakcam artık yarın başımın çaresine. Kusura bakmayın

mutluluklar canım..senin ki heyecan..ne güzel..Allah tamamına erdirir inşallah..

Arkadaşlar yaa, benimki dertten sayılmaz, Allah büyük dert vermesin de, yarın inşallah nişan yüzüğü almaya gidicez. Ama benim parmaklarım hafif tombul, yani öyle sütun gibi güzel parmaklarım yok. Normalde de yüzük yakıştıramam kendime. Yarın çok çekiniyorum, korkuyorum yüzük yakışmaz diye. Veya istediğim modeli bulamam diye. Bi sorun olmaz değil mi? Üzülüyorum, çekiniyorum bu konuda.
,

nasıl bir sorun olabilir ki?
nişanlın "ayy parmakllara bak aynı sosis gibi" diyip kaçmaz herhalde...

bende pek yakıştırmazdım yüzük kendime tombul falan değil ama yakışştırmazdım o yüzler o kadar güzel ve özelki eminim en kötü bakılmyayacak bakımsız ellere bile yakışşır o yüzden hiç dert etme derim bence

dert ettiğin şeye bak yaa. benimde tombul parmaklarım ama yüzük çok yakışıyor hem eşimde çok sever parmalarımı. seni seven heryerini sever canım bu tür şeylerle kafanızı yormayın.

Hayırlı olsun öncelikle..
Tombulsa tombul,tornaya sokup düzelttirecek değilsin ya..
Nişanlın seni tombul parmaklarınla seviyorsa,yüzükte yakışır..

merak ettim ben nasil bi parmak? o kadar kotu mu yani yuzuk bile yakismayacak kadar?
bir de nisanliniz ellerinizi ilk kez mi gorecek kuyumcuda?

Kız Allah canını alması derdıne bak şunun.yerimseniben o senı sevıyosa parmakların salam kalınlıgındada olsa bişey olmaz. benımkıde tombul eşim daha bı kere ne kadar tombul parmagıın var demedı... gercı ılk zamanlar oluyo böyle takıntılar... geçer geçer

allah allah cnm dert ettigin şeye bak yaaa...benide parmaklarım ince ve kısa elllerim küçükkkkk çocuk eli gibiii:)amaa çok hoşuma gidiyor alyansı parmagımda görmek bende bu aralar alcagım denerken bile çok hoşuma gidiyorrrrr...

nişanlın parmaklarını bilmiyoru mu seni böyle sevmedimi?
soruların cevapları evetse neden dert ediyorsun ki bu durumu?
ben ce dert edeceğine yüzük seçmekten zevk almaya bak

anlıyorum seni

ama kimin öyle sutun gibi güzel parmakları var ki
:lepi:
öyle parmakları olmayanlar yüüzün takamayacak mı zemuszemus

korkacak çekinecek hiç birşey yokopuyorumnanaktan

en güzel yüzüğü bulacagına eminim içine sineni al. kaydirigubbakcemile4

mutluluklar

BENMDE ÖYLE 15 OLUYO BANA AMA BU SORUN BİLE OLAMAZ CANIM YAA ALLAH SANA BAŞKA DERT VERMESİN...HADİ MUTLULUKLAR SANA:1hug:

Back