Yüzsüz ve zorba insanlar

Kiminin de basireti bağlanıyor o an.
Kesinlikle boşluğuna gelmiş olmali.
Hani akıl tutulmasi diyoruz ya.
Ama şimdi farkında en azından.

Nisan alisverisinde nikahimiz vardı, oncden kiymistik. O gün öyle yaptıklarında ben vazgeçtiğimi söyledim yakinlarima. Çok sinirlendim. Herkes ama herkes bir şey olmaz, yapma dedi. Demek ki abartılacak bir şey yok ki kimse bana destek olmuyor diye dusundum

Çok teşekkür ederim. Keşke bu insanlardan kurtulunca rahat olacağımdan emin olsam.
Bu arada nedense ailem ve akrabalarım hep sert, kavgacı olduğumu soylerdi çocukluğumdan beri. Arkadaslarimsa tam tersini. Bu yanlış etiketlemelerinden dolayı da kimseye ses çıkaramıyorum galiba

Etrafınızdan çok etkiliyorsunuz anladığım kadarıyla.
Herkes herkes dediğiniz kim?
Şimdi siz boşanma için adım attığınızda da o herkes boşanma, abartılacak birşey yok diyecek.
Ben aileye ve eşinize kızmakla beraber bu evliliğin bu kadar süre uzamasında sizin de hatanız olduğunu düşünüyorum açıkçası ama artık bunun bir önemi yok tabi.

Umarım boşanma sürecinde sağlam durabilirsiniz.

O zaman yas küçük. Şimdiki gibi değil

Ben olsam giderdim
Eşimin yaptığı gibi suratımı asar tek kelime etmez otururdum
Görümceye de müstahak
Özellikle yapar ortamı gererdim.

Ben olsam giderdim
Eşimin yaptığı gibi suratımı asar tek kelime etmez otururdum
Görümceye de müstahak
Özellikle yapar ortamı gererdim.
Bazısı yüzsüz ki surata bakmaz oh getirdik iste gelini diye bakabilirler.
Sonuçta konu sahibi kavga cikaramaz.
Onlar da başardık diye bakar eski kafa bunlar.

Gitme. İnsanlar sorsun gelininiz nerde diye. Bi yutkunsunlar, tatları kaçsın.

Görümce evleniyor ha? Hadi bakalım.

2.doğumda mı kötü oldu bu adam aşkito?

Aynı şeyleri şimdi de yapıyorlardır zaten. Evlilik buna engel değil.

Eh yani. Bu evlilik zaten olmamalıymış. Ben düşünüyorum da, hemen hemen aynı aile ve toplum yapısından çıktık aşkito ile, insanlar bu kadına nasıl '' Abartıyorsun. '' diyebilmişler bu adam ve ailesi için? Benim geldiğim yerde aklı başında kimse böylesine kız vermek istemez, anca kız diretecek ille o ille o diye, ölecek aşkından, bari kaçıp gitmesin diye evlendirirler.

2.doğumda mı kötü oldu bu adam aşkito?
Ben de diyordum ki katıp ne zaman gelip linç başlatacak? Aşama aşama dozu arttı evet. Yeni doğum yapmış halimle (ikinci doğum) o kadar kotuluk görmeseydim yine bu kıvamda olmazdım, yine idare ederdim. Ama doz ikinci doğumda zirve yaptı.

Nasıl bir idare aşkı sendeki, bilemiyorum yavrum. İdare ediyordum dediğin adamı duvardan duvara halı yapıyorlar, ben zaten yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…