Yüzsüz ve zorba insanlar

İlahi adalet gelince de senin canın sıkılacak. O kocan var ya, senin canına okunduğunda içi acımayan kocan, kardeşinin suratı burulsa hüngür hüngür ağlıyacak.
O şimdi de öyle balım. Kiz kuzenlerinden biri, kardeşine kızmış diye nerdeyse kızı dovecekti tavrıyla.
Bir de erkek kuzeni var, bir gün çıkıp bunlara gitmişler, kızınıza talibiz diye. Bizimki de diyor ki "o benim kardeşime denk mi ne münasebet"
Hâlbuki çocuk edepli, bunun kardeşi fitne fesat

Valla elin adamına öyle efelenemez seninkiler. Kızlarını 2 güne koyarlar yoksa kapının önüne. Kedi olacaklar, kediii.

Tek soru ; Böyle bir gerizekalı ile neden hala evlisiniz ?
Cidden boşanmak bunla yaşamaktan daha mı zor? Aileme surat asmayı geçin tek bir söz söylese siler atarım eş meş dinlemem.
Ama ben kalıbımı basarım siz o söze de gidersiniz , düğüne de gider karşılıklı göbek atarsınız.
ÇÜNKÜ KOCA BULDUNUZ KOLAY MI KOCA BULMAK?

Ya kadın bosanmiyordur vs.yasadiklarina da kizabilirsiniz. Nihayetinde bu adam hala bu kadının kocası ve gerizekali demek gibi bir hakkı biz nereden ve nasıl buluyoruz ben en çok buna takılıyorum. Sadece bu konu için değil. Açılan konularda birilerinin eşine her turlu hakaret etme hakkını kendimizde nasıl bulabiliyoruz. Ben gerçekten hayret ediyorum.

Ben sinir oluyorum böyle a salak adam kılıklılara ! Yazık değil mi yahu bu kadına ? Bu gereksizin peşinde per perişan mı olsun ? Siz demeyin ben diyorum ve sizi göz ardı ediyorum. Rica ediyorum bu tarz kişiler alıntılmasın.

Evet koca bulmak kolay değil. Lütfen kocisime öyle demeyin

Sorry. Tencere kapaksınız o halde. Mus mutlu yuvanızda hizmetçiliğe devamkeee. Kocanız akıllı adam vesselam. Gerizekalı sözümü geri alıyorum.
Mesajları okuma zahmetine girseydiniz bu kadar alakasız içerik yazmazdiniz. Size attığım mesajın ironi olduğunu da anlardiniz

Rica ederim beni göz ardı edin zaten zira etmezseniz hatırım kalır. Hepimiz bazi konulara kızıyoruz, sinirleniyoruz ama benim kimseye senin kocan şerefsiz, gerizekali vs.gibi şeyler söyleme hakkım yok. Bu hakkı siz kendinizde buluyorsaniz aynen devam edin.

Sorry. Tencere kapaksınız o halde. Mus mutlu yuvanızda hizmetçiliğe devamkeee. Kocanız akıllı adam vesselam. Gerizekalı sözümü geri alıyorum.
Yok kız öyle değil ahahahah. Aşkito konfor alanından çıkmaya cesaret edemiyor sadece, iyisi ile kötüsü ile bildiği sular, dışarısı belirsizlik. Yoksa kocası kıymetli değil, arkadaş ironi yaptı.

Mesajları okuma zahmetine girseydiniz bu kadar alakasız içerik yazmazdiniz. Size attığım mesajın ironi olduğunu da anlardiniz
Sorry tüm sayfaları okumadım. Ama ironi anlayışımız uyuşmuyor. Galiba sızınla değilim, sizse bızımla değilsiniz . Hadi naş o zaman bana da size de.

Bu konfor alanı mı yawww.
Ay herifi yolasım geldi yaaw. Annesini düşündüm hemencik. Kadın ne yaptı da kadına böyle davranıyor bu hadsiz ! Ana olduktan sonra böyle konulara ayrı bi delleniyorum

Sorry tüm sayfaları okumadım. Ama ironi anlayışımız uyuşmuyor. Galiba sızınla değilim, sizse bızımla değilsiniz . Hadi naş o zaman bana da size de.

Sizi alintiladigim için çok özür dilerim ya valla hemde çok. Hadi naş yazan birini alintiladigim için kendimden de özür diliyorum.

Bunca şeye rağmen boşan dedik dinlemediniz. Üzgünüm o zaman size müstehak demek istiyorum. Sadece ailenize yazık.

Ben olsam asla gitmezdim. Evime gelen anneme, kardeşime yüz vermeyen, surat asan beni onlara mahcup eden bir eşi giderek onurlandırmazdım. Eşiniz pisliğine gelmiş, madem öyle yapacaktı hiç gelmeseydi. Bence kaç kurtul bu insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…