Bi tanıdığımız hacca gitmişti bayramda cocuklari aramış hacdan diyormuş ki cocuklarina evdrn cikarken saatin pilini çıkartın bosuna çalışmasın saat 1ay sonra gelecek 1 tl lik pilin hesabini yapmış kadin gelini anlatmıştı maddi durumları da normalin üstünde insanlarBu kadın cok cımrı yagmur yagdıgında catıya kova tasıyor yagmur suyuyla halılarını yıkıyor daha ne soyluyeyım kı ben
Tövbe estağfurullah iyde 10 gun size hic lazim olmadi mi bu süpürgeay bunun gibi bir komşuda bende vardı.sürekli birşey istemek için kapıya gelirdi açmasam da gitmezdi.Verdiğimiz eşyaları da geri alamazdık.bir keresinde elektirkli süpürgemi istemişti 10 gün vermedi işim bitmedi diyeAllahtan kiracıydıkta taşındık şimdi oradan
olmaz olur mu hiçTövbe estağfurullah iyde 10 gun size hic lazim olmadi mi bu süpürge
olmaz olur mu hiç2-3 gün gittim istemeye kapının gözünden bakıp açmadı kapıyı
Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
A a bu nasil cahilliktir . Bunlar hic mi insan görmemiş hic mi medeniyet gormemis. Siz ne yaptiniz valla ben kendimi hayal edemiyorumAksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
canım zamanında bizimde ev sahibimizin kızları vardı terliklerimi kapı önündem giyip giderlerdi bidaha araki bulasın hergün 8 kişilik kahve istemeye gelirlerdi yoksa bozuk para isterlerdi evde 20 kişi falan yaşıyordu çoluk çocuk curcuna şeklindebende inanmıyorum vallahi ne yalan söyleyeyim
pazar aksamı geldı mangalınızı verırmısınız dedı bende magalım yok dedım e tasınırken gordum ben dıyo yanı sana karsılık yalanını cıkarıyor bende veremem bana lazım dedım gıttı catıda varmıs mangalı onu ındırdı
aaaaaaaaAksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
ev sahibinin neden evi boşalttığı belli oldu, bacım sen normal bi apartmanda oturduğuna eminmisin , hani o tipleri bi araya topladılarda sen kazaramı içlerine düştünotobus kartıma kadar ıstıyor ...kızlar sıze soruyorum bırınden bırsey ısteyınce veremem deyınce bırdaha ıstermısınız...marketten gelmemı gozluyor deterjan falan alıyorum hemen kızını gonderıyor deterjan ıstıyor bende deterjanım yok dıyorum az once almıs gelmıssın annem gormus dıyor veremem ben dıyorum gıdıyor ertesı gun yıne baska bır sey ıstıyor
şaşkınım ; nasıl yani? Allah yardımcınız olsun.Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
ölmeden bunuda duydum ya! nasıl insanlara düşmüşsünüz allah sabır versin.Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
Yok artık, yuhh demek istiyorumAksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?