• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz komsularım

Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
Direkt polise ver işte, hadsiz ya!

Ohaaa ayakkabiyi alip baskasina vermek mi!:KK57: sizinle arkadas olabilir miyim lutfen? Bence 21. Yuzyilin peygamberi sizsiniz:confused:

Teyzemlerin eski komsusu geldi aklıma en son kumandaya kadar istemislerdi :D var cidden böyle insanlar

bende aparmanda komşusuzluktan dert ediyordum ama bunları duyunca iyi böyle diyorum... allah yardımcın olsun çok zor bence kestirip at bu tarz insanlarla komşuluk yapmana gerek yok :(

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır! Tek çözüm eşiyle konuşmanız sanırım. Edepsizin biri yüzünden taşınılmaz ki de ya. Polisi arayacağım deseniz haklısınız gerçekten

Eşimd bagırdı gecenlerde aksam televızyon ızlıyoruz belkı 10 defa kapı caldı ıstedı bende kapıyı acar acmaz ne ıstıyorsanız bende yok gıt marketten alın dedım ...... E ne ıstıyecegımızı nerden bılıyorsun dedı bende ben hıc bır sey vermem sıze ne yzsuzsunuz dedım ..Annemın canı tatlı ıstedı sutle ırmık margarın varsa vermelıymıssın yoksada para varsa versın markeettten alalım dedı esımı cagırdım o verır sıze dıye oda cıktı utanmıyormusunuz bu satte rahatsız etmeye artık kapıyı calmayın dedı hemen gıttı kapıyı orttu Ama nafıle bunlar aptaldan bıle kotu

şaka mı bu :KK57::KK57::KK57:

aslinda komsu komsunun kulune muhtac derler ama malesef icinde bulundugumuz zaman icinde yapilan iyilikler suistimal ediliyor. tasinma gibi bi sansiniz yoksa muhatap olmayarak ve hatta yeri gelince kapiyi acmayarak belki daha uzak olmalarini saglayabilirsiniz

Ne yusuz insanlar var ya Rab. Seviyeni koy selamlarını bile alma bunlarin.

Siz apartman dairesi diye timarhaneden yer kiralamissiniz bence :D
ay bu ne bole

Aaa ben de çok şaşırdım ne acayip insanlar var evinize taşındıgınıza bin pişman etmişler

Bu ne yas kadin bedava mezar bulsa girecek neredeyse.o kadar terslemeye bunlari yapiyorsa hala ,yuz verseydiniz evinize yerlesirlerdi artik

Ayy allahim ya allah yardimciniz olsun bence siz o komsunuzun elinden tutup bi pisikiyatriste goturun hatta mumkunse orda birakin bi muddet bu kadinin ruh hali hic iyi diil bn boyle ni yussuzluk ne gordum ne duydum cnm allah yardimcin olsun bnce sen tasin o binadan cnm

Back
X