• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz komsularım

Bu kadın cok cımrı yagmur yagdıgında catıya kova tasıyor yagmur suyuyla halılarını yıkıyor daha ne soyluyeyım kı ben
Bi tanıdığımız hacca gitmişti bayramda cocuklari aramış hacdan diyormuş ki cocuklarina evdrn cikarken saatin pilini çıkartın bosuna çalışmasın saat 1ay sonra gelecek 1 tl lik pilin hesabini yapmış kadin gelini anlatmıştı maddi durumları da normalin üstünde insanlar :KK48:
Benim herif bunları okusa bana sen cok musrifsin der kesinlikle:KK70: :KK14:

emeriiiii
burda ben çıldırdım ustelık 2 sayfa okudum....

emınım bak buraya yazıyorum o evden sızden once çıkanlar kadın yüzünden çıkmıştır....:)

ay bunun gibi bir komşuda bende vardı.sürekli birşey istemek için kapıya gelirdi açmasam da gitmezdi.Verdiğimiz eşyaları da geri alamazdık.bir keresinde elektirkli süpürgemi istemişti 10 gün vermedi işim bitmedi diye :KK53: Allahtan kiracıydıkta taşındık şimdi oradan :KK55:

ay bunun gibi bir komşuda bende vardı.sürekli birşey istemek için kapıya gelirdi açmasam da gitmezdi.Verdiğimiz eşyaları da geri alamazdık.bir keresinde elektirkli süpürgemi istemişti 10 gün vermedi işim bitmedi diye :KK53: Allahtan kiracıydıkta taşındık şimdi oradan :KK55:
Tövbe estağfurullah iyde 10 gun size hic lazim olmadi mi bu süpürge o_O

Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
:KK57: ohaa daha neler delimi kadin :KK3:

Bu kadarı olmasa da bende de vardı benzer bir karşı komşu. Ateş ölçer ilaç ataş düşürücü fitil hadi bunlar normal şeyler limon tuz soğan merdiven sigara ekmek bir bardak su (mama yapacakmış o sırada su yokmuş sipariş gelene kadar hadi buda normaldi) bütün bunlar ok de. Hergün birşey bulurdu isteyecek. Ama bir gün mercimek yemeği yapıcam ama evde mercimek bitmiş diye gelmiş hemde gündüz. Annem şok olmuş ama vermiş tabi. bize gelene kadar bakkalı arasa getirir evde mercimeğin yoksa ne diye o yemeği yaparsın anlamam.

Ama Emeri seninki çok feci şikayet et bence de ev sahibine anlattın mı o ne diyor?

Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
A a bu nasil cahilliktir . Bunlar hic mi insan görmemiş hic mi medeniyet gormemis. Siz ne yaptiniz valla ben kendimi hayal edemiyorum

bende inanmıyorum vallahi ne yalan söyleyeyim :KK53:
canım zamanında bizimde ev sahibimizin kızları vardı terliklerimi kapı önündem giyip giderlerdi bidaha araki bulasın hergün 8 kişilik kahve istemeye gelirlerdi yoksa bozuk para isterlerdi evde 20 kişi falan yaşıyordu çoluk çocuk curcuna şeklinde :KK1:arkadaş doğudan falan bahsedince bizim ev sahipleride doğuluydu (kimseyi yermek için sölemiyorum) ama bizimde başımıza buna yakın şeyler geliyordu

pazar aksamı geldı mangalınızı verırmısınız dedı bende magalım yok dedım e tasınırken gordum ben dıyo yanı sana karsılık yalanını cıkarıyor bende veremem bana lazım dedım gıttı catıda varmıs mangalı onu ındırdı

Ben size soyliyim bu kadin normal degil. Resmen isteme hastasi. Yahu bir insam kendi evinde olan bir seyi neden ister?

Yorumlardaki seyleri okuduktan sonra abartilmis olduğunu dusundum bende. Konu inandiriciliğini kaybetti malesef tatlim. :KK51:

anlamadım ki ben, kadın 50 li yaşlarda yazıyordu galiba ama çocukları küçük öylemi ben mi yanlış hatırlıyorum. kaçıncı sayfada okudum onu da bulamadım.

Allah korusun ya öyle komşu mu olurmuş hiç muhattap olma çemkirsin dursun kendi kendine,bence tartışmayada girme baksana eşide gelmiş kapınıza kocalarınız kavga ederse kötü olur..erkek kavgası bayan kaavgasına benzemz Allah muhafaza bence görme duyma konuşma yokmuş gibi davran..duş almaktanda çekinme senin evinde onlara göremi davranıcan terbiyesiz insanlar okurken sinirlendim Allah yardımcın olsun :KK11:

otobus kartıma kadar ıstıyor ...kızlar sıze soruyorum bırınden bırsey ısteyınce veremem deyınce bırdaha ıstermısınız...marketten gelmemı gozluyor deterjan falan alıyorum hemen kızını gonderıyor deterjan ıstıyor bende deterjanım yok dıyorum az once almıs gelmıssın annem gormus dıyor veremem ben dıyorum gıdıyor ertesı gun yıne baska bır sey ıstıyor
ev sahibinin neden evi boşalttığı belli oldu, bacım sen normal bi apartmanda oturduğuna eminmisin , hani o tipleri bi araya topladılarda sen kazaramı içlerine düştün:KK53:
şaka bi yana bence sen masrafı falan boşver evi taşımaya bak bir an önce

şaşkınım ; nasıl yani? Allah yardımcınız olsun.

ölmeden bunuda duydum ya! nasıl insanlara düşmüşsünüz allah sabır versin.

Yok artık, yuhh demek istiyorum

Back
X