- 15 Şubat 2024
- 125
- 332
Müsait değilim. İki kelime kesin çözüm:)ben gelirim sen gelme diyecek inan. ben 3 cocukla kimseye gitmiyorum rahatsilik olmasin diye. ama.beni dusunen yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müsait değilim. İki kelime kesin çözüm:)ben gelirim sen gelme diyecek inan. ben 3 cocukla kimseye gitmiyorum rahatsilik olmasin diye. ama.beni dusunen yok
Kabul etmeyin. Küçük bebeklerinizle ilgilenmek yerine yedi kat yabancıya yemekler hazırlamak normal değil
Akrabanız veya sevdiğiniz bir arkadaşınız olsa tamam ağırlanır ama daha dün tanıştığınız birinin sürekli evinizde ne işi var
Elaleme yedirip içermekten çocukları rezil ediyorsunuz
ben cocuklarimi bi gun bile birisine birakip.bi yere gitmemis bi anneyim bi kere bile disaridan yemek yedirmeyen bi anneyim ayrica yeni taniştigim biri yuzsuz çikti bende gelmesin diye cabaliyorum her gun ona yemek yapan karsilayan yok zaten surekli ariyo gelcem diye bende konu actim işte acmaz olaydim soylemediginizi birakmadinizİşte bu tavrı arkadaşınıza gösterin,tırnaklarınızı arkadaşınıza çıkarın... misafir sevmek marifet değil önemli olan huzur... kocamla,çocuklarımla vakit geçiremeyip elalemin iyisi olacağıma misafir sevmeyen biri olmak çok daha iyi...
İnsanlar kocası küser diye korkmuyor, çatır çatır kavga ediyor.Şaka mısınız? Kuserse küssün.
Halden, yoldan, yordamdan anlamayan, adabi-i muaşeret bilmeyen birisi için aile huzurunuzu tehlikeye atmaya değer mi?
Bunun sebebi aslında tavrınız.bende konu actim işte acmaz olaydim soylemediginizi birakmadiniz
Abartmayın isterseniz... anneliğinize laf eden mi oldu. Siz dediniz eşim diğer odada kalıyor gelince gitmiyor sürekli geliyor artı ben misafir severim diye... bizde çözüm üretmeye çalıştık ama görünen o ki siz istediğinizde gayet çatır çatır cevap verebiliyorsunuz gerçekten isteseniz burda olduğu gibi cevap verebilirsiniz. Evde yabancı biri varken 3 çocukla nasıl ilgilenebilirsiniz sizce mantıklı mı?ben cocuklarimi bi gun bile birisine birakip.bi yere gitmemis bi anneyim bi kere bile disaridan yemek yedirmeyen bi anneyim ayrica yeni taniştigim biri yuzsuz çikti bende gelmesin diye cabaliyorum her gun ona yemek yapan karsilayan yok zaten surekli ariyo gelcem diye bende konu actim işte acmaz olaydim soylemediginizi birakmadini
eşimle.bir birimizi bicaklamadik yani esimden olsa kovar ben daha kibar bi sekilde anlasin gelmesin diyorumİnsanlar kocası küser diye korkmuyor, çatır çatır kavga ediyor.
Elin dış kapısı küsecek diye endişe ediyor.
Çok tuhaf
Eşimle sürekli kavga ediyoruz yazan sizsiniz. Müneccim değilim. Ne yazarsanız onu yorumluyorumeşimle.bir birimizi bicaklamadik yani esimden olsa kovar ben daha kibar bi sekilde anlasin gelmesin diyorum
Böyle biriyle tanıştım,kurtulana kadar neler çektim,direk te söyledim istemiyorum diye defalarca,bu sefer anneme ablama ulaşmış,seni görmeye değil anneni görmeye geldim diyordu,bı şekilde geliyordu ge gitmiyordu.Allah'ım kabus gibiydi şimdi hatirlayinca ,ailesi taşındı da öyle kurtulabildim,taa sonradan öğrendim psikolojik rahatsızlıkları varmış şizofreni ilaçları kullanıyormuş.Umarim sizinki öyle değildir.bende zaten artik oyle soylemeyi dusunuyom valla yani ne desem gelecegim diyo. bi kere babam kardesim falan gelmisti dedimki evde musafir cok gelme sonra gelirsin ertesi gun diyo annende ordaysa geliyim
gercekten kurtulmasi zor insanlar boyleleri ne desen bişey buluyo illa gelecek bi yol ariyoBöyle biriyle tanıştım,kurtulana kadar neler çektim,direk te söyledim istemiyorum diye defalarca,bu sefer anneme ablama ulaşmış,seni görmeye değil anneni görmeye geldim diyordu,bı şekilde geliyordu ge gitmiyordu.Allah'ım kabus gibiydi şimdi hatirlayinca ,ailesi taşındı da öyle kurtulabildim,taa sonradan öğrendim psikolojik rahatsızlıkları varmış şizofreni ilaçları kullanıyormuş.Umarim sizinki öyle değildir.
evet duymamistim demek yerine gelme diye acmadim demem gerekirdi. cunki anlamiyo gelme yarin diyorum ben musait olunca soylerim desemde israrla gelmeye calisiyoilk başta duymamışım demeniz hata
evli bir kadınım
eşim ve çocuklarım var sorumluluklarım var sürekli misafir ağırlayamam kusura bakma
eşim de rahatsız oluyor bu durumdan diyin
sonra manipüle etmeye kalkışacak sizi
huzursuz hissettirecek kendinizi ona acırken bulacaksınız ve belki özür dilemek isteyeceksiniz
sakın
Eşiniz evdeyken de evde gözü vardır belki adamı görmeye de pek meraklı
aslinda aniyor ben gelmesini istemiyorum ama sanki anlamamiş gibi yapiyo. kirilmasini istemesemde soylemem lazim açik açik. ne kadar yuzsuzki artik aramiycam gelince diyoValla acik acik soyleyeceksiniz kirilacagini degil de sinirlenecegini dusunuyorum sadece bir de baskalarina dedikodunuzi yapar max
rahatsiz ediyosa bakma okuma mecburmusun?Bi arkadaş türkçeden nasibini almamış dedi ben de evet nasipsiz dedim. Ee öylesiniz ne yapalım Evet kimseden yazım mükemmeliyeti
beklemiyoruz ama bu kadarı da insanı rahatsız ediyor kusura bakmayın.
bada gevsek dedin ne oldu yani şimdi sen iyimi oldun? kendinize sayqiniz olsun biraz.Kadına da burda yaptığınız gibi gevşek gevşek davranıyorsanız gelir tepenize biner tabi.
Sorunun büyük kısmı sizde.(!)
Her gün kaynananız, görümceniz gelse onlara bir yudum su vermezseniz.eşimle.bir birimizi bicaklamadik yani esimden olsa kovar ben daha kibar bi sekilde anlasin gelmesin diyorum
Ayyyy pek bi rahatsınız vallaaa ️
İlk sorum siz neden gitmiyorsunuz? 2.sorum çok mu samimi arkadaş engelleyemiyor musunuz?merhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesin bu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.