- 15 Eylül 2009
- 2.245
- 13
- Konu Sahibi papatyanil
Kızlar bende gitmek istiyorum avrupa yakasında bildiğiniz bi yer var mı yüzme öğrenebilmek için ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende gitmek istiyorum avrupa yakasında bildiğiniz bi yer var mı yüzme öğrenebilmek için ?
canım bir zamanlar yüzme ihtisas vardı çok nezih ve güzel bir klüptü ama sonra birilerine devrettiler rezil oldu klüb onun dışında cemal kamacı ve spor yazarları derneği syd yüzme klubü var
cemal kamacı sisli taraflarında
syd leventte
syd ' yi tavsiye ederim sana kednin kapalı havuza atar istedğin gibi çalışırsın minikleri falan izlersn çok sıkılırsan hocalar falan var eğitim veriyorlar onlara onlardan biride bendim birde tolga hoca vardır ayhh kaslı maslı çocukken o konuşunca hiçbir yere bakmazdık prensimizdi ya delikafadulden ama o kalmışmıdır şimid bilmem opuyorumnanaktan sırnaşık şey
Hayırlı olsun başlayanlara ben de yüzme öğrenmek istiyorum ama korkuyorum açıkçası..Ama yine de korkumun üstüne gidip yakınlarda mutlaka bir kursa yazılacağım inşallah..
Merhaba,
Yazılanları baştan sona okudum, bende yüzme öğrenmek istiyorum, özel bir tesisle görüştüm fakat sağlık raporu istemiyorlar bende bu yüzden rahatsız oldum, 3,5 yaşında oğlum var O' nuda aynı yere yüzmeye götürecektim, havuzun düzenli olarak hijyenik bakımı yapılıyor diyorlar ama ben yinede güvenemiyorum burası hem spor kompleksi hem otel bu konu fikri olan varmı? Benmi pipirikliyim yoksa doğrumu düşünüyorum kafam karıştı.
merhaba hanımlar. ben de yüzmeye başlayacağım. bu ayın 24 de kurs başlayacak sağlık raparu 1 adet fotograf ve yüzme mazemelerimi getirmem söylendi. kurs aylık 75- 80 lira. kafama bişey takıldı 1 ayda yüzme öğrenilebilir mi. ve ben şimdiye kadar yüzmeyi denememiş biriyim ve çok heveslyim. giden arkadaşlar kursta nezaman sonra yüzmeye başladınız . bide mayo mu yoksa bikinimi giyiyorsunuz kursa gelenler en çok hangisini tercih ediyorlar.
merhaba hanımlar. ben de yüzmeye başlayacağım. bu ayın 24 de kurs başlayacak sağlık raparu 1 adet fotograf ve yüzme mazemelerimi getirmem söylendi. kurs aylık 75- 80 lira. kafama bişey takıldı 1 ayda yüzme öğrenilebilir mi. ve ben şimdiye kadar yüzmeyi denememiş biriyim ve çok heveslyim. giden arkadaşlar kursta nezaman sonra yüzmeye başladınız . bide mayo mu yoksa bikinimi giyiyorsunuz kursa gelenler en çok hangisini tercih ediyorlar.
canım fiyat çok uygun örencimisin?
1 ayda yüzme korkusunu yeniyorsun ama o da yüzmene yetiyor sempatiksalakcinni
yüzücü mayosu götür canım bikinide oluyor ama memişler bazen yüzerken yerinden çıkıyor sempatiksalakcinni
mayoda sorun olmuyor :smiley-cool: