• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzme sorunu

Dopest

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
298
306
23
Merhabalar
Benim girmem gereken bir mulakat var 300 metre durmadan yuzmem gerekiyor 3 metreye dalmam gerekiyor sizce bu cok zor mu?
Benim yuzme pratigim suan icin yok normal seviyede yuzuyorum oyle batmam cikmam ama ilk girdigimde tikaniyorum tabi.
Mulakata kadar en fazla 5 kere falan pratik yapma sansim var ama hic yapamayabilir belki sadece 1 kezde yapabilirim. Dedigim gubi sizce bu durum profesyonellik mi ister? Ben basarabilir miyim bu anlattiklarima istinaden sizce? Basaramazsam param yanicak cunku.
Birde sizce 22-23 yasinda amerikada bir yaz donemi boyunca calismak yasamak icin bu yas gec bir yas mi?

Yaşın bence uygun 22 - 23 yaş gayet genç ama dediğin o 300 metre yüzme ve 3 metre dalma işi biraz sıkıntılı gibi geldi bana yani hele ki pratiğin yoksa çok çok zor. Profesyonellik olmasa bile sıkı bir çalışma ister

Yaşınız geç diil , su altı hakemliği için mi bu mülakat ,öyleyse zorlanabilirsiniz.

Anlattıklarına göre yüzmede yapamama olasılığın yüksek. 300 metre durmadan yüzmek gerçekten çok zor ve siz tıkandığınızı belirtmişsiniz.
Hayır 22-23 yaş gayet uygun yurt dışı için. Yaş kaç olursa olsun her insan deneyimlemeli bence.

Anlattıklarına göre yüzmede yapamama olasılığın yüksek. 300 metre durmadan yüzmek gerçekten çok zor ve siz tıkandığınızı belirtmişsiniz.
Hayır 22-23 yaş gayet uygun yurt dışı için. Yaş kaç olursa olsun her insan deneyimlemeli bence.
Zorlanirsin diyorsaniz 1 yil erteleyip surekli o arada yuzmeyi dusunuyorum. O durumda gittigim zaman yasim 22-23 olacak suan 21

Zorlanirsin diyorsaniz 1 yil erteleyip surekli o arada yuzmeyi dusunuyorum. O durumda gittigim zaman yasim 22-23 olacak suan 21

Bence erteleyin. 1 yılda iyi bir antremandan sonra katılın
21 çok daha iyi tabi ki. Mezun olduktan sonra direkt fark atmış olursunuz akranlara.

Back
X