yüzme öğrenmek...yapamıyorum işte:(

merak etme bende yüzme bilmiyorum boyum nereye yetiyorsa oralarda geziyorum dert etme boşver:52::52::52:

CAnım o sosisle kolay oluyor mu suyun üstünde durmak :31: Bi de ben alayım bari .. :9:

Canım inanki çok kolay bunu yüzmeyi beceremeyen ben söylüyorum sırt alıyorum makarnayı kollarıma oh mis valla hiç canım sıkılmıyor onsuz hep ayakta durmak sıkıcı oluyordu şimdi boyumu aşmasadamda işte kendi çapımda yüzüyorum hatta geçen hafta farkında olmadan baya yüzmüşüm eşim dubadayken biraz ayaklarımı yere deydireyim dedimde bide baktım deymiyor aman dedim nerdeyim ben neyse sakinleştim ve tırsmadan geri geri yakınlaştım kıyıya doğru :) kayınvalidemde bilmiyor yüzmeyi kızım ben onunla baya açılıyorum demişti ben makarna maceramı anlatınca :) hatta makarnam okadar keyifliki artık tek kalınca mızmızlık etmiyorum eşim yüzme bildiği için açılıyor kıyılarda sıkılıyor önceden ona işgence ettim makarnayı alınca kafama göre takıldım keyiflide oluyor sanada tavsiyen al bence ondan sonra bana dahada cesaret geldi diyorumya denizin altından nefesim yettğince biraz biraz yüzüyorum bile:32::32::32:

yerim senin o sarı kuşunu...ne sevilesisin sen öyle...cidden dalga geçilecek kadar varım,çocuk havuzuna mı gitsem aceba?

:17::17::17::17::9::9::9::9::16:

bende yüzme bilmiyorum :37:bir kere havuza gitmistik yasim 16 filan vardi sonra kapidaki adam soruyo yuzme biliyormusun diye bilenler normal bilmeyenler cocuk havuzuna :9:
bilmiyodum boyle olacak adama bilmiyorum dedim yolladi beni cocuk havuzuna bebelerle yuzuyorum :9:baktim olmayacak coluk cocuk icinde ne anladim o isten,gizliden gittim diger havuza
once kalabaligin orda yuzmeye calistim biraz tutuna tutuna maksat serinlik olsun :9:sonra baktimki havuzun diger tarafi bos kimse yok gidiyimde orda yalniz basima rahat yuzeyim dedim alemin akillisi benim ya merdivenlerden iniyorum su bayagi bogazima kadar geldi ama hala ayaklarim yere basmiyor az daha indim baktim olmayacak kenardan tutundum azcik olmadi korktum hemen ciktim megerse orasi 2 metrelikmis ALLAHTAN elim felan kaymadi yoksa suyun dibini boylardim o kacamakla :52:

merak etme bende yüzme bilmiyorum boyum nereye yetiyorsa oralarda geziyorum dert etme boşver:52::52::52:

Bence dert edin :34: yüzmek tarif edilemez bir duygu,suyun içinde durup sağa sola sallanmakla vakit kaybetmeyin.

Aslında çırpınıp korkmasanız ne kadar kolay olduğunu anlayacaksınız.Sadece sakinlik ve hafifçe ellerinzle yarım daire çizerek bu işi halledebilirsiniz.Hatta yüzmeye çalışmadan önce suyun üzerinde ayaklarınız yere basmadan kalmayı deneyin önce,sonrası kendiliğinden gelir :34:

Arkadaşlar selam, yaşadığım yerde deniz olmadığından ve imkanlar kısıtlı olduğundan yüzmeyi öğrenemedim. Kurslara gitmekten de çekiniyorum bayanların başına istenmedik olaylar gelebiliyor, geçen yıl niyet ettim ve yanlız başıma öğrenmeyi denedim hiç kolay değil. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine büyük kolluklar aldım ve inanılmaz mutluyum. Saatlerce yüzüyorum denizin keyfini çıkarıyorum, önceden kolluk takanlar küçümsenirdi ama şimdi kimse bakmıyor bile hatta Edremit'te birçok yetişkin kollukla yüzmenin tadını çıkarıyor, oldukça popüler. Ben yüzme işini bu şekilde çözdüm sayılır, şiddetle tavsiye ederim.

Back