- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
furrruuum ula seni. bak yüzme öğreneyim survivar gideceğim taaaaammmmmııı![]()
Batmamak için elinizi kolunuzu,bacaklarınızı oynatın
Mantık dahilinde olmasına gerek yok,öne arkaya oynatın![]()
Batarken ku vak vak vak ku vak vak vak kuvak vak vak kuvak....diyerek kucuk kurbagi dusunun, yada makaz gibi acilip kendimizi kapatmayi...
kizlar yuzmek kadar insana huzur veren bir sey yok.. hic dusunmeyin hemen islemlerinizi yapin![]()
Heh öne arkaya derken makas hareketi işte![]()
bence en kolayibak birde balik vardi
![]()
Teknik meknik anlamam aslında
Babam küçükken koyardı denize,öğretirdi
Sonra sonra öğrendim,nasıl öğrendin desen şöyle şöyle diyemem
Zamanla farketmeden öğreniyosun
yüzemiyokiiii yüzemiyokiiiii![]()
yerim senin o sarı kuşunu...ne sevilesisin sen öyle...cidden dalga geçilecek kadar varım,çocuk havuzuna mı gitsem aceba?
Tamamen psikolojik birşey olduğuna inanıyorum :) Birde küçükken öğrenilmesinden yanayım. Küçükken halamın kızı havuzda beni bırakıvermişti çırpına çırpına yüzmeyi de öğrendim :) sizide derinlere bir bırakalım :)
Ah ah bende bilmiyorum çocukken imkan verdilerde bizmi öğrenmedik :) 20sinden sonra öğrenmeye kalkınca korkuyor insan. Eşim yüzmeye bayılır bense bilmiyorum bile :) kıbrıstayız mükemmel denizinde cesaretimi toparlayıp atıyorum kendimi suyun üzerine ama fazlası olmuyor geçen sene nerdeyse öğrencektim sezon bitti kocacım diyorım :) bu sene yine başladık çalışmalara sabırla yüzmemi bekliyor aamaa pskolojk boğulcakmışım gibi hissettiğim için suya atarken kendimi korkuyorum ve olmuyor makarnamla mutluyum ara ara aşka geliyorum bırakıyorum kendimi denizin altında birazcık yüze biliyorum ama :) baya baya ilerletemiyorum bu işi yapıcak bişi yok ilerde çocum olursa denizde doğurucam annesi gibi olmasında yüzebilsin diye kendimi ezik hissettiğim zamanlar olmuyor değil eşim dubaya gidiyor ben makarnamla kalıyorum![]()