yüzme bilmiyorum

Annem hayatındaki ilk tatilinde 36 yaşında yüzmeyi öğrenmişti. :)

Düğünüme bir hafta kala kursa gidip öğrendim. Mümkünse grup kursu bulun. Oradaki teyzeleri görüp cesaretlendim ben de. Bir baktım oldu bu iş

Annem 35 36 yaşında öğrenmiş. Ablamin da nefes problemi olmasına ragmen bu sene yüzme kursunda öğrenmeye çabalıyor ve epey yol kat etti şu an 37 yaşında. Neden olmasın ki

Ben 35 yasinda kursa gittim, tam korona donemi oldugu icin dersler arada iptal oldu falan filan derken baya uzun surdu, sizin o kadar surmez, tamamen rahat hissetmeniz icin tahmini 6 ay diye dusunuyorum.

Benim derin su korkum vardi, astim, teknik ogrendim.

Kiyida kosede kendi cabanizla öğrenmeniz zor, bilen birinin yardimi ile ya da kurs ile ogrenebilirsiniz, yaşın neden onemi olsun ki?

Evet öğrenilir.Çevremde bunun çok örneğini gördüm.Denir ki boyunu geçen yere gitmeden yüzme öğrenilmez.Bunu tavsiye edebilirim size

32 yaşındayım geçen hafta denizde kardeşim biraz öğretti, su üstünde durmayı biraz ilerlemeyi vs ama kursa gidip ilerletmeyi düşünüyorum, 35 yaş hiç geç değil inanin

Aslında derin yerlerde daha zevkli bende sizin gibiydim artık tekne turunda bütün koylarda yuzebiliyorum ve boşuna girmemisim demistim bence sizde kaçırmayın ve girin

Öyledir bence de. Size iyi eğlenceler benim yerime de yüzün ama tekne turlarına gitmediğim için ve ikide bir orada burada çıkan köpek balığı haberlerinden de ürktüğüm için dibi kum içi görünen akıntısız dalgasız yerleri tercih ederim

Ben de bilmiyorum mesela benim kuzenim geçen sene ders alarak öğrendi. Sizden büyük yaşta olup öğrenen bir kişi daha var çevremde. Bir arkadaşım youtubedan ders alarak öğrendiğini söylemişti. En azından siz mesela girebiliyormuşsunuz suya ben sudan da korkuyorum, denize doğru düzgün girmedim daha hayatımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…