- 18 Eylül 2018
- 69
- 109
- 37
-
- Konu Sahibi kzbnmrzzhr
Bende bu sene öğrendim küçükken yüzme kursuna da gittim her yaz babam denize götürürdü bi turlu öğrenemezdim ayaklarım yere basmayinca güvensiz hissederdimbu yaşıma kadar yüzme öğrenmedim. 35 yaşımdayım. Bu sene bir merak saldım. havuza gidiyorum denize gidiyorum kıyılarda debelenip duruyorum. sizce bu yaşta yüzme öğrenilir mi. Aradığım cevap motive etme tarzı yaparsın cevapları değil gerçekten bu yaşta ya da yakın yaşlarda deneyip de öğreniliyor mu? öğrenilirse ne kadar zamanda öğrenilir.
Ben 25 yaşında kendi kendime öğrendim. denizde ayaklarımın değdiği boynuna kadar gelen suda düzenli nefes alıp verirken ellerini ve ayaklarını hafif oynatacaksın. Yere değebileceğini bildiğin için panik yapmazsın. Nefesin düzenli olduğu sürece batmazsın. Böyle suda durabildiğini görünce kulaçla değil de suyun altından ayaklarını çırparak ve kollarını önde ortada birleştirip yanlara doğru açacak şekilde hafif hareketlerle ileri doğru yüzebilirsin.bu yaşıma kadar yüzme öğrenmedim. 35 yaşımdayım. Bu sene bir merak saldım. havuza gidiyorum denize gidiyorum kıyılarda debelenip duruyorum. sizce bu yaşta yüzme öğrenilir mi. Aradığım cevap motive etme tarzı yaparsın cevapları değil gerçekten bu yaşta ya da yakın yaşlarda deneyip de öğreniliyor mu? öğrenilirse ne kadar zamanda öğrenilir.
Tamamen sana bağlı. Sudan korkmuyorsan öğrenirsin. Korkuyorsan biraz zor. Önce korkunu yenmen lazım.bu yaşıma kadar yüzme öğrenmedim. 35 yaşımdayım. Bu sene bir merak saldım. havuza gidiyorum denize gidiyorum kıyılarda debelenip duruyorum. sizce bu yaşta yüzme öğrenilir mi. Aradığım cevap motive etme tarzı yaparsın cevapları değil gerçekten bu yaşta ya da yakın yaşlarda deneyip de öğreniliyor mu? öğrenilirse ne kadar zamanda öğrenilir.
Aslında derin yerlerde daha zevkli bende sizin gibiydim artık tekne turunda bütün koylarda yuzebiliyorum ve boşuna girmemisim demistim bence sizde kaçırmayın ve girinBen 25 yaşında kendi kendime öğrendim. denizde ayaklarımın değdiği boynuna kadar gelen suda düzenli nefes alıp verirken ellerini ve ayaklarını hafif oynatacaksın. Yere değebileceğini bildiğin için panik yapmazsın. Nefesin düzenli olduğu sürece batmazsın. Böyle suda durabildiğini görünce kulaçla değil de suyun altından ayaklarını çırparak ve kollarını önde ortada birleştirip yanlara doğru açacak şekilde hafif hareketlerle ileri doğru yüzebilirsin.
Ben öğreneli 8 sene oldu ama ayağımın değmediği yere gitmem. Çünkü yüzüyorsan ha kenarda yüzmüşsün ha açıkta benim için aynı.
Deniz olarak da dalganın olmadığı koyları tercih edersen batıp çıkıp su yutmazsın böylece yüzmekten korkmazsın. Ben girer çıkarım kafamın üstü ıslanmaz meselakulağıma hiç su kaçmaz çünkü kafamın suya girmesinden nefret ederim ve sokmam. Böyle de yüzülüyor bence sen de yapabilirsin
Kizim 3 yasindayken yuzme dersi aldigi yerde 60 yasinda bi teyzede ders aliyordu. Ogrenmenin yasi yok ama kendi kendinize de ogrenemezsiniz bu yasta. Ders alin.bu yaşıma kadar yüzme öğrenmedim. 35 yaşımdayım. Bu sene bir merak saldım. havuza gidiyorum denize gidiyorum kıyılarda debelenip duruyorum. sizce bu yaşta yüzme öğrenilir mi. Aradığım cevap motive etme tarzı yaparsın cevapları değil gerçekten bu yaşta ya da yakın yaşlarda deneyip de öğreniliyor mu? öğrenilirse ne kadar zamanda öğrenilir.