Ben varım:) ailemin beni denize götürme alışkanlığı yoktu, eskaza kırk yılda bir gitsek daha dizime varmadan annem feryat figan 'uzaklasma' diye çağırdığı için denizde çimmek dışında bir aktivitem hiç olmamisti

Ne zaman 18-19 yaşıma geldim, kendim tatillere gitmeye basladim, yüzmeyi de kendi kendime öğrendim.
Beraber gittiğim insanlardan öğrenmeye çalıştım,kendim denedim, arasıra belediye kursuna gittim. Yüzmeyi Ogrendim ama hep kıyıya paralel, derinlere gitmeden yüzüyorum. Sadece sevgilim ya da guvenebilecegim bir erkekleysem derinlere gidiyorum,derinlerde yüzüyorum.
Ama yüzmek de dil öğrenmek gibi çocukken ogrenmediysen büyüyünce zorlanacağın bir şey. O yüzden balık gibi de yüzemiyorum:)
Şimdi tekrar belediyenin kursuna yazildim,haftada iki gün.
Bir köşede hiç yuzemeyenler su üstünde kalma,kulaç atma eğitimi alıyor,ben de diğer köşede serbest yüzüyorum..ne zaman ki stil öğrenmeye başlayacaklar ben de o gruba katilacagim:)
Böyle böyle , her sene kaydoluyorum. Her yaz deniz kenarina kampa gidiyorum, haftasonlari adada yüzüyorum... Her sene bir öncekinden bir tık daha iyiye gidiyorum. İnsallah ileride tekneden atlayıp yüzen insanların arasına girebilirim.
Yani çözüm bu:)
Bol bol tatile git, iyi yüzebilen insanlarla yüz, havuza git , yüzme kurslarına git... Belediyelerin çogunun var, sen de öğren sizinkinde var mı, mis gibi bedava gidersin.
Yoksa İstanbuldaysan ibb'nin de havuzu var . Çok cüzi bir ucret ödeyip üyelik alırsın. O da yoksa spor salonlarınin ya da otellerin havuzuna gidebilirsin sık sık .
Bol şans diliyorum