• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzleşmek, yoluna bakabilmek…

Gurursuz yapmasından ziyade karsinizdaki insan sizi muhtemelen anlamayacak.Anlamayacak bir insana laf anlatmaktansa hiç anlatmayip yokmuş gibi davranmak en iyisi.Zaten sizi dinleyip anlayacak bı insan olsa size bunları yasatmazdi.Biz kadınlar herşeyi konuşarak anlayabileceğiniz zannediyoruz ama karşıdaki ne anlamak istiyorsa onu anlıyor.

o çocuk ayșeye bağımlı. o çocuk sana rağmen ayșeyi tercih etti. sen arada çerezdin. artık gerçekleri kabullen ve önüne bak. acı ama gerçek bu. ister kız ister darıl.
buna tecrübe diyoruz.
ne olacak yüzlesen, karșısına geçip mık mık ağlanacak mısın.
senin bu arabesk düșüncelerin ortadaki buz gibi gerçeği değiștirmeyecek.
çok mu için dolu, çok mu gurur yaptın git bir deniz kenarına avazın çıktığı kadar ağla. için soğusun.
ne yaparsın kendini avutmak için bilemem ama bu dediğini yapma.
hee hiç bir șekilde kendimi tutamıyorum. illa konușmam lazım mı diyorsun. o zaman es gürle ama sadece ona değil ayșeye de es. kat bakalım ortalığı birbirine yine küçük düșen sen olacaksın. bunu da bil.
illa bunu da tecrübe edeyim diyorsan. git konuş ama sonra ağlama benle dalga geçtiler diye.
buna hayat diyoruz.
ayrıca bu ilișki senin değerini belirlemez. ancak bittiğinde ki tutumun ilerisi için seni șekillendirir.

Çok istiyorsan yap ama hiçbir işe yaramayacak. En azından sırf bunu görüp de önünüze bakmanınız için yapın o konuşmayı çünkü başka türlü anlamayacaksınız bunun anlamsız olduğunu diye düşünüyorum.

Bence siz yüzleşmek değil de o kişinin içinin rahat etmemesini bu sayede size belki daha iyi davranmasını hatta geri dönmesini istiyorsunuz. Bence yazmayın düşünmeyin de elbet içiniz bir gün soğuyacaktır

Yapma pişman olursun. İçin falan rahatlamaz. Anca onun içini rahatlatırsın. Sen yoluna bak o arkandan baksın daha iyi.

Merhaba, sizlere sorum şu; asla barışmayacağınızı bildiğiniz ama size çok haksızlıklar yapmış kalbinizi paramparça etmiş biriyle son defa yüzleşmek mantıklı mı? Neden bana bunu yaptığını sormadan hayatıma devam etmek çok zor geliyor bana. Karşıma alıp içimi dökmek sonrada hayatıma devam etmek istiyorum çünkü böyle devam edemiyorum. Bu beni gurursuz veya zayıf yapar mı?

Bundan 15 sene kadar önce beni aldatan nişanlımla son kez yüz yüze görüşüp içimi dökecek, beddualar eşliğinde kendisini uğurlayacaktım. Bi arkadaşım "gitme" dedi. Onun için değil kendim için gideceğim dedim. "hayır, gitme. bırak bu film senin istediğin şekilde bitsin, sende bitsin, onda yarım kalsın" dedi. Mantıklı geldi, iptal ettim görüşmeyi. En güzel intikam kayıtsızlıktır. Delirtir insanı =)

Back