Yüzleşmek, yoluna bakabilmek…

zeynepnur2198

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
24
67
18
26
Merhaba, sizlere sorum şu; asla barışmayacağınızı bildiğiniz ama size çok haksızlıklar yapmış kalbinizi paramparça etmiş biriyle son defa yüzleşmek mantıklı mı? Neden bana bunu yaptığını sormadan hayatıma devam etmek çok zor geliyor bana. Karşıma alıp içimi dökmek sonrada hayatıma devam etmek istiyorum çünkü böyle devam edemiyorum. Bu beni gurursuz veya zayıf yapar mı?

Edersin maks2 ay. Konuşursan saygını kaybedersin

Asla düşünmem, arkama da bakmam. Size de tavsiye ederim. Eğer ki haksızlığa uğramışsam, adını bile anmam. Yengemin yeğeni ile görüşüyordum bir ara, 4 ay sürdü ama hiç ısınamadım, sonradan olmadı ve ayrıldık. Yengem bana öyle bir gard aldı ki, nişan sürecimi falan hep burnumdan getirdi. Amcamı da sürükledi peşinden, elinde büyüdüğüm adamı da düşman ett bana. Bir sürü laflar geldi gitti. Babamlara bile nişanlımı kötülemeye kalktılar. Bir kere bile oturun konuşalım neden böyle yapıyorsunuz demedim. Çok komik sebeplerle bana tavır alan, hakkıma giren kimseyi kale almam.

Sadece çok üzgünüm toparlanamıyorum. Yapmak istemiyorum ama devam edemiyorum
Konunu bilmiyorum kimden bahsediyoruz onu da bilmiyorum ama sanırım bir erkek bu.
Şuan gördüğün muameleyi haketmediğine inanıyorsan, yol vermen için başka nedenin olmamalı. İnsana kendini değersiz hissettiren kişilerle iletişim kurulmasını doğru bulmuyorum.

20 yıllık arkadaşımı sildim, açıklama dahi yapmadım. Ben olsaydım böyle yapmazdım dediğim çok olay yaşadım çünkü benim için geçerli bir sebepti ve bitti.

Yapar hatta karşıdaki insan o kadar haz alırki bu durumdan. Mutluluktan havalara uçar

Benim bi kuzenim vardı ona şey demiştim. Kumalı yaşarım diyorsan konuş. Kınamak için söylemiyorum ciddiyim.

Ne cevap verse rahatlayacaksiniz ? Klasik yalanları sıralayacak hakkını helal et diyecek o da en iyi senaryo. Boşa vakit kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…