- 22 Mart 2022
- 24
- 67
- 18
- 26
- Konu Sahibi zeynepnur2198
-
+Yapar.
Hayatından çıkarmak değil çünkü niyeti; ikna edilip devam etmek.Yapar. Hayatımdan çıkarmaya karar verdiğim kişilerle birdaha hiçbir şekilde iletişim kurmam.
Sadece çok üzgünüm toparlanamıyorum. Yapmak istemiyorum ama devam edemiyorum+
Çok film izliyorsun sanırım, kaç kişi söyledi, yapma dedi ama sen illa o konuşmayı yapacaksın, dimi?
İlgi görmek için yapılan hareketlerden o zamanHayatından çıkarmak değil çünkü niyeti; ikna edilip devam etmek.
Tecrübelere birazcık güveniyorsan YAPMA. Sinirlerin iyice bozulacak. Hiçbir şey söyleme, engelle, ulaşamasın sana, yok sayılmak ona fazlasıyla yeter.Sadece çok üzgünüm toparlanamıyorum. Yapmak istemiyorum ama devam edemiyorum
ve muhatap oldukça daha değersiz hissedecek, kendine sinirlenecek.İlgi görmek için yapılan hareketlerden o zaman
Konunu bilmiyorum kimden bahsediyoruz onu da bilmiyorum ama sanırım bir erkek bu.Sadece çok üzgünüm toparlanamıyorum. Yapmak istemiyorum ama devam edemiyorum
Peşindeyim imajı, çok gereksizve muhatap oldukça daha değersiz hissedecek, kendine sinirlenecek.
Yapar hatta karşıdaki insan o kadar haz alırki bu durumdan. Mutluluktan havalara uçarMerhaba, sizlere sorum şu; asla barışmayacağınızı bildiğiniz ama size çok haksızlıklar yapmış kalbinizi paramparça etmiş biriyle son defa yüzleşmek mantıklı mı? Neden bana bunu yaptığını sormadan hayatıma devam etmek çok zor geliyor bana. Karşıma alıp içimi dökmek sonrada hayatıma devam etmek istiyorum çünkü böyle devam edemiyorum. Bu beni gurursuz veya zayıf yapar mı?
Daha çok üzülmek istiyorsan devam etSadece çok üzgünüm toparlanamıyorum. Yapmak istemiyorum ama devam edemiyorum
Ne cevap verse rahatlayacaksiniz ? Klasik yalanları sıralayacak hakkını helal et diyecek o da en iyi senaryo. Boşa vakit kaybı.Merhaba, sizlere sorum şu; asla barışmayacağınızı bildiğiniz ama size çok haksızlıklar yapmış kalbinizi paramparça etmiş biriyle son defa yüzleşmek mantıklı mı? Neden bana bunu yaptığını sormadan hayatıma devam etmek çok zor geliyor bana. Karşıma alıp içimi dökmek sonrada hayatıma devam etmek istiyorum çünkü böyle devam edemiyorum. Bu beni gurursuz veya zayıf yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?