Yüzeysel sevişme ve ilişkide yani kıyafet ve çamaşır varken erkeğin men i (spermi) bulaşabilir mi yani ilerde eğer bir DNA ya da ilk gece kanamam olma

Çıkar elbette. DNA analizinde de çıkar, bilirkişi raporunda da. Adli Tıp tam olarak bu yüzeysel sevişme ve sürtünenleri inceleyen bir anabilim dalı bilmiyor musunuz?

Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun, bugün de teyze olmakla müjdelendik çok şükür.

Çıkar elbette. DNA analizinde de çıkar, bilirkişi raporunda da. Adli Tıp tam olarak bu yüzeysel sevişme ve sürtünenleri inceleyen bir anabilim dalı bilmiyor musunuz?

Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun, bugün de teyze olmakla müjdelendik çok şükür.
Dalga mı geçiyorsunuz

Yüzeysel sevişmede ve ilsikkde yani çamaşır ve her iki tarafta da ince kıyafetler varken erkeğin spermi bulaşabilir mi ilerde ilk gece de kanamam olmazsa doktora gittiğimde o kişinin spermleri vs gözükür mu (hiç tam anlamda ilişki olmadan)
Bu devirde bu kadar bilgisiz olmanıza şaşırdım biraz araştırın ve bilmeden de bu tarz şeyler yaşamayın sorunuza gelince kanama vs ile ilgili bi sorun yok olmaz öyle bişey ilişki bile olmamış ki kanamayı etkilesin

sizce? sizce bulaşabilir mi ve gözükür mü?

Sürtünme anabilimdalı asgahah beni aldı bir gülme😂

Yaşınız küçük olmalı bu bilgisizlikle🤦🏼‍♀️
Hayır birde anlamadım ben siz ne zaman evleniceksiniz ki bu dna yıllarca kalıcakmı üzerinizde 🤯 beynim yandı

Arkadaşım sorun bana ilham oldu benim de bir derdim var bilen birileri belki cevaplar. ben şimdi dış doktorundan geliyorum. Benim o disimi benden aldılar. Ya başkasının eline geçer de hırsızlık yapar da cebinden dişim çıkarsa bu diş tosunun derler de beni tutuklarlarsa ?

Yaşınız küçük olmalı bu bilgisizlikle🤦🏼‍♀️
Hayır birde anlamadım ben siz ne zaman evleniceksiniz ki bu dna yıllarca kalıcakmı üzerinizde 🤯 beynim yandı
Diğer konusunda da doktora gitmiş,kendini gostermis ilk gece kan gelir mi diye (hatta evet diyen doktora inanmamış), "bekaret benim için önemli" diyor. Ama maşallah, başka erkeklerle sürtünmeye tam gaz devam :)
Ne kadar tipik bir kafa yapısı bu durum ya, üzüldüm gercekten.
Bir de bizim kızlar bu kadar saf ya, erkekler hiç kandırmaya çaba sarf etmiyordur bile. Ne söylese kız kanacak zaten😅😅

Canim spermler super kahraman degil.

Diğer konusunda da doktora gitmiş,kendini gostermis ilk gece kan gelir mi diye (hatta evet diyen doktora inanmamış), "bekaret benim için önemli" diyor. Ama maşallah, başka erkeklerle sürtünmeye tam gaz devam :)
Ne kadar tipik bir kafa yapısı bu durum ya, üzüldüm gercekten.
Bir de bizim kızlar bu kadar saf ya, erkekler hiç kandırmaya çaba sarf etmiyordur bile. Ne söylese kız kanacak zaten😅😅
Yazık ya ah keske kanmasalar şu erkeklere.
Bekarete önem veriyorsan yapmıcaksın arkadasım sürtüşmiceksin yani😂

X